BOŽIČEK SVETUJE 2016 : LCDM

14:53

Z objavami BOŽIČEK SVETUJE bom letos nekoliko zgodnja. Ne vem ali je "zgodnja" ravno prava beseda, saj sem v začetku septembra v Tediju zasledila že vse okraske in s praznovanjem povezane zadeve. Če govorim iz lastnega stališča ne maram začeti praznike že septembra. Naj se začnejo decembra. Mesec časa je dovolj za vse ideje, praznovanja in nakupovanje daril.
Letos sem se odločila objave spraviti skupaj nekoliko prej, saj vem, da vas večina darila nakupuje že kar mesec prej. V tem mesecu bom skušala skupaj spraviti nekaj objav o darilih, obdarovanju in nakupovanju. Predstavila nekaj znamk, ki so dostopne pri nas. Posvetila se bom predvsem naravni kozmetiki. Dodala kakšen lasten recept. Spekla kakšno sladico in objavila recept. Predstavila kakšnega domačega izdelovalca.

V prazničnem decembru bom podprla predvsem lokalne pridelovalce. Kot vsak december bom njim dala prednost. Za moje najbližje pa bom izdelala sama darila.

Tokrat začnem z znamko LCDM:

Praznični čas je čas radosti in obdarovanja. S skrbno izbranim darilom pokažemo nam ljubim osebam, koliko nam pomenijo. Zimske radosti bodo še večje s privlačnimi darilnimi kompleti,
ki jih je pripravil Le Couvent des Minimes.

Francoska naravna kozmetika Le Couvent des Minimes je poklon bogati tradiciji
zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale
 ljubeče sestre klarise iz samostana Minimes v srcu Provanse.


Darilni kompleti so že na voljo na prodajnih mestih MÜLLER po vsej Sloveniji ter v veleblagovnicah NAMA in MAXI v Ljubljani.


Le Couvent des Minimes vsako leto 1 % letnega prihodka od prodaje* nameni
podpori projektom, ki jih izvajajo sestre klarise. Med drugim so bila sredstva
namenjena projektom v Indiji, Braziliji in Vietnamu.















1.     Darilni komplet Mali užitki
Komplet vsebuje Gel za prhanje Eau des Minimes, 30 ml, Mleko za telo, 30 ml in Toaletno milo Eau des Minimes, 25 g.

 Cena: 6,50 €


2.     Sadni božični bonbon
Sadni božični bonbon vsebuje Vlažilno kremo za roke Eau des Matines, 25 ml, Balzam za nasmejane ustnice Eau des Matines – Jabolko in hruška, 15 ml in vzorec Vrtnaričine kreme za roke.

 Cena: 12,90 €


3.     Cvetni božični bonbon
Cvetni božični bonbon vsebuje Vlažilno kremo za roke Eau du Cloître, 25 ml, Balzam za nasmejane ustnice Eau du Cloître – Vrtnica in rdeči poper, 15 ml in vzorec Vrtnaričine kreme za roke.

 Cena: 12,90 €




4.     Očarljivi kvartet krem za roke
Očarljivi kvartet krem za roke vsebuje štiri odišavljene kreme za roke v velikosti 25 ml (Vlažilna krema za roke Eau Sereine, 25 ml; Vlažilna krema za roke Eau Aimable, 25 ml; Vlažilna krema za roke Eau des Matines, 25 ml; Vlažilna krema za roke Eau du Cloître, 25 ml).

Cena: 20,90 €


5.     Dišavni trio »Vedno z mano«
Dišavni trio vsebuje tri čudovite kolonjske vodice v velikosti 8,5 ml (Kolonjska vodica Eau des Matines, 8,5 ml; Kolonjska vodica Eau Aimable, 8,5 ml; Kolonjska vodica Eau des Minimes, 8,5 ml) in ličen kovinski etui.

 Cena: 29,90 €


6.     Darilni komplet za iskrive užitke
Darilni komplet za iskrive užitke vsebuje Osvežilno roso za prhanje Eau des Matines, 200 ml, Kolonjsko vodico Eau des Matines, 100 ml in Vlažilno kremo za roke Eau des Matines, 50 ml.
  Cena: 34,90 €




7.     Darilni komplet za sproščanje
Darilni komplet za sproščanje vsebuje Sproščajočo meglico za lahko noč Eau Sereine, 100 ml, Kolonjsko vodico Eau Sereine, 30 ml, Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine, 50 ml in masko za spanje.

 Cena: 36,60 €


8.     Adventni koledar Le Couvent des Minimes
Adventni koledar Le Couvent des Minimes vsebuje 24 dišavnih presenečenj za 24 dni zimskih radosti.

 Cena: 39,90 €






***
Francoska blagovna znamka naravne kozmetike LE COUVENT DES MINIMES je bila ustanovljena kot poklon bogati tradiciji zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale ljubeče sestre klarise, da bi pomagale starejšim, onemoglim in revnim, ki so zavetišče poiskali
v samostanu Minimes v srcu Provanse. Pristne naravne negovalne formule so poklon velikodušnosti sester klaris in v vsakem negovalnem receptu se zrcali delček vsakodnevnega življenja v samostanu. Naravni izdelki za nego obraza, telesa in las ter kolonjske vodice, ki temeljijo na preprostih,
a dobro poznanih naravnih aktivnih sestavinah z dokazano učinkovitostjo,
navdušujejo s svojo pristnostjo in visoko kakovostjo.


Na voljo na prodajnih mestih MÜLLER v Sloveniji

ter v veleblagovnicah NAMA in MAXI v Ljubljani.

You Might Also Like

0 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images