ESSENCE ALL I NEED CONCEALER PALETTE

20:42

Se opravičujem, ker so moje objave v zadnjem mesecu bolj zaspale. Izpitno in še nekaj drugih dogodkov naredi svoje. Tudi na mojem obrazu. Stres in premalo spanja, podočnjaki in mozolji.
Trenutno sem v iskanju korektorja, podlage in matirnega pudra, ki bi vse skupaj "zafiksiral" in s tem mislim za več kot dve uri. Vsaj 6, bila bi več kot zadovoljna.

Za Essence paleto boste odšteli nekaj čez 3 €. Za ta denar je odlična. Sicer je vsebina precej majhna in če vzamete v zakup še to, da sem uporabljala le dve barvi, bi lahko rekla, da sem jo porabila v dveh tednih. Ja, v tem kriznem času, ko imam po čelu in bradi polno mozoljev si korektor nanašam skoraj čez cel obraz.


Sicer ima paleta nekaj omejitev, izbira barv ni ravno presežek, zato je super, če se znajdemo in smo pripravljeni malo mešati.
Kakorkoli, izdelek je zelo GOST. Tako zelo, da je dobro, da ga s prsti malo razmažemo preden ga nanesemo. Tudi prekrivnost je odlična, 5 od 5. Sicer je prekrivnost odvisna od nanosa, vendar se jo da lepo stopnjevati in nanašati. 

Zelena barva je namenjena zmanjševanju rdečice, roza osvežitvi obraza- tukaj pride le redko katera na vrsto, saj je primerna za tiste s svetlo kožo in še to predvidevam, da samo za tiste s hladnim podtonom.  Ostale tri barve pa se da lepo mešati med seboj.

Najtemnejša barva v paleti je zame pretemna, primerna bi bila za punce s temnejšo poltjo, vendar pa sumim, da bi bile tisti dve bež barvi nekoliko presvetli.

Kakorkoli, paleta si za ta denar zasluži čisto 5ko!



Pri meni se je prekrivnost odlično obnesla, prekrila je rahlo rdečico, podočnjake in manjše nepravilnosti-z lahkoto je prekrila manjše pegice na nosu in manjše rdeče mozoljčke po čelu. Pri večjih mozoljih se nekako ni obneslo, saj je korektor zlezel v "gubo" in se nabral okoli mozolja.


Vseeno paleto priporočam in se mi zdi super naložba za ta denar.

Mi priporoča katera kakšen res dober korektor, ki bi prekril rdečico in mozolje?
In seveda, je katera izmed vas preizkusila to paleto?
Zanima me vaše mnenje.

Pozdravček, 
Kristina

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Super paletka, pri meni pride predvsem zelena v uporabo. Imam pa trenutno CC zeleni korektor od Max factorja in mi je zelo všeč, prav tako pa tudi Catrice zelenkat primer :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od Max Factorja pa al slišim pohvalo da je top ali totalno grajo, kakor od koga. Catrice sem sprobala, mi je tale Essence vseeno boljši.

      Izbriši
  2. Carsko, od Essenca korektorji so res dobri :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma joj bogica, maš naporno obdobje in koža to kaže.jaz svojemozolje, ko pridejo v fazi PMS-ja prekrivam s Collistarjevim Corretore fillerjem, sem ga kupila pred kakimi 4 meseci in sem zelo zadovoljna, predvsem za to, ker dejansko zdrži na mozolju in ga res dobro prekrije. In to je eden redkih katerega odtenek 01 lahko nosim popolnoma samostojno saj je barva na meni tako nevtralna,da uporabim to in nič drugega.Res je ful dobro prekriven. Drgače pa jaz med Pms-jem uporabim čist navadno glineno milo z jojobo, ki je namenjena aknasti kožiin ga imaš na Glina.si, noro je, z mojo kolegico Saro sva že pri drugem kosu, pa je res velik kos, meni balansira kožo,sara pa pravi,da ma ful manj mozoljev, poleg tega, da si ona res redno dela njihovo glineno masko. Ne vem, milo je špica, pa sploh ni drago. Ti pa verjamem, da se ti od tega kako se vse pokaže na koži že meša, ampak vse bo kul, ko gre to obdobje mimo XX**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U tole z glino mi je super, tudi jaz uporabljam navadno zeleno glino, samo mi po njej zadnje čase koža malo preveč zateguje. Mi je pa super za sušit mozolje, škoda edino, ker mi potem še kožo, da par dni ne pride k sebi. Za milo bom pa res pogledala- nisem niti pomislila, čeprav sumim, da ni problem v čistilcih, ampak hormončki :D

      Izbriši
  4. Za rdečico uporabljam Bell Hypo Allergenic paletko in primer za rdečico, in sem z obema zadovoljna. Z mozolji pa k sreči nimam izkušenj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisem še nič njihovega preizkušala ampak jih vse tako opevate, bom morala pogledati počasi kaj ponujajo :D

      Izbriši
  5. O super, sem se že spraševala kakšna je ta paletka. Torej podobna tisti prejšnji, okrogli, mogoče malce boljša? Dobro vedeti :D.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images