HYDRATE YOUR SKIN: VICHY, AHAVA & DIOR

12:49

Hidratacija kože je zelo pomembna, zato se trudim piti veliko vode in nesladkanega čaja.
Ko pride do krem za obraz pa moja izbira kar nekako ponikne. Imam mojo, eno in edino Vichy Aqualio Thermal Light, ki je nekakšna vlažila krema, zelo nežna, hitro se vpije in navlaži mojo suho kožo. No, ne vem če lahko rečem, da je suha, prej zelo mešana in ima včasih res prave izpade.
Ponavadi so takšne kreme primerne za toplejše mesece, vendar jo sama uporabljam tudi pozimi, saj je moja koža zelo muhasta.

Tokrat sem imela na tapeti za preizkušanje še nekaj krem, od vseh pa sem si najbolj želela sprobati Chanel Hydra Beauty gel kremo in serum, Dior Hydra Life sorbet kremo in Ahavino Time to Hydrate gel kremo.

Kako so se obnesle?


Vichy je moja zvesta spremljevalka. Po teksturi je zelo lahka, morda celo malenkost gelasta, lepo se razmaže in hitro vpije, na koži pa pusti tanek in gladek sloj. Pomaga nahraniti še tako izsušeno kožo, morda za suho sicer ne bi bila dovolj samo ta, vendar pri moji muhasti koži, ki je precej suha se dobro obnese.
Ocene preberite ---> tukaj.

Priporočam tudi balzam za področje okoli oči, saj je idealen tudi kot podlaga za MU ali kar balzam zmešan z oljem.


Dior Hydra Life (50 ml za nekje 60 €)
Pri meni se je obnesla zelo dobro. Povdarjam sicer, da so ocene bolj prvi vtisi, saj sem kremico preizkušala nekje slabe dva tedna.
Po učinku me spominja na zgoraj omenjeno Vichy kremico, le da je ta nekoliko bolj vlažilna in na sumu imam, da bi se odlično obnesla tudi pri osebah z zelo suho in izsušeno kožo.
Uporabljala sem jo zvečer, ko si ponavadi na obraz nanesem nekaj bolj hranilnega.

Ni me prepričala tako zelo, da bi zanjo odštela 60 €, ostala bom pri Vichy kremici in Chanelovi Hydra Beauty, po kateri je koža zjutraj videti prav spočita. Ne razumite narobe, obnesla se je zelo dobro, kljub vsemu pa imam pri Vichy kremi isti učinek.


Ahava Time to Hidrate ( 30 € za 50 ml)
Odlična krema za vse, ki ne bi zanjo odšteli celega premoženja. Krema vsebuje sestavine naravnega izvora, najdete pa jo v Mullerjevih drogerijah, na natur oddelku.
Znamka je pritegnila mojo pozornost pred kratkim, ko je komaj prišla do nas ( v poslovalnico v Novi Gorici). Imajo kar nekaj odličnih izdelkov, za natur oddelek bi lahko rekli po kar "solidni" ceni.

Nekaj o kremici- gre za zelo lahko gel strukturo, ki je lahka in se zelo hitro vpije. Vonj je zelo nežen, čisto malo me spominja na morje. Za vse, ki mislite, da bi bila krema prelahka pa imajo tudi drugo verzijo- za mešano do suho kožo. Tale gel krema pa je namenjena mastni do mešani koži.

Nasploh vsi Ahavini izdelki dišijo zelo "morsko" in mislim, da bi bil vonj všeč vsem ljubiteljem morja.



Katera je zmagovalka?

Težko se odločim, verjetno bom ponovno odšla po Chanelovo- ocena sledi v kratkem, med Ahavo in Vichy pa se bom še odločila. Diorjeva se pri meni ne bo več znašla, ne da ne bi bila dobra, vendar za ta denar ni čisto noben presežek.

Mi priporočate še kakšno kremo, ki je namenjena vlaženju kože?

Pozdravček,
K

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Sem imela Ahavino kremo za roke (kup testerjev) top of the top. Res vse diši po mrtvem morju in super sveže.

    Zelo si želim preizkusiti tudi kakšno kremo za obraz! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaaa, jaz jo v službi skos uporabljam, pa losjon za telo kar za roke....mmmm <3 p.s bom probala kaj uredit, vendar zelo težko :/

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images