Izdelki za samoporjavitev

11:33

Torej ne podpiram pretiranega praženja na soncu, s kremo brez faktorja. Mislim, da ne rabim pisati zakaj. Vseeno pa vam tukaj predstavlajm par izdelkov, ki vam lahko pomagajo do lepe in porjavele kože.



Kot prva izdelka bi predstavila tale dva. Collistar obarvana krema za telo je super za vse, ki ne marate samoporjavitvenih sprejev. Namreč...kremo namažete, dobite rjavo barvo, zvečer pa enostavno sperete.
To je to. Poleg tega je zelo vlažilna in hranilna, ne izsušuje kože.

Drugi izdelek je Balein sprej za telo. Sprej našpricate po telesu, nekje po 4 urah pa so vidni rezultati.
S predhodnim pilingom telesa in enakomernim nanašanjem lahko dosežete res lepo barvo. Sicer vam pretirano nanašanje da malo oranžno barvo in vonj po zažganem toastu, ki ne izgine tako zlepa iz kože.
Barva zdrži nekje 4 dni, potem pa se izpira. V izpiranje je vključena tudi malo lisasta koža, vendar ni tako hudo vidno. S pilingom se da to skoraj odpraviti.



In pripravila sem še fotografije nanašanja Collistar obarvane kreme za telo.






Če dobro pogledate vidite na desni strani kožo namazano z BB kremo za telo, na desni pa mojo barvo (ja, bela sem, totalno)


Druga dva izdelka sem vključila zraven, vendar ju sama ne priporočam. Imam ju še od lani, ko sem bila veliko časa na morju in že precej rjava. Balea krema z nizkim zaščitnim faktorjem in Avonova krema za hitro porjavitev.


Kapsule PLUS karoten pa priporočam osebam s svetlo kožo in tistim z alergijami. Sama imam oboje in odkar jemljem 1 mesec pred morjem te kapsule je rezultat veliko boljši.
Sonce me ne opeče in ne postanem rdeča.



Naslednjič pripravljam post z izdelki z zaščitnim faktorjem.

Pozdravček, Kristina.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Zanimivo :) Nisem še nič od tega sprobala, ker se mi zdi, da bom dobila oranžno kožo hahhaa :D Bom pa letos probala od Garnierja Summer Body sunkissed look losjon in pa Rapid Bronz (za katerega upam, da bom prej porjavela in ne bom rdeč) - sem pa čist bela :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja če si čisto bel hitro izpade oranžno. Jaz imam na WL še Kiko olje za samoporjavitev ki vsebuje bleščice, sem ga včeraj sprobala pa ga potem nisem vzela ker sem si itak nakupila že preveč stvari.

      Izbriši
  2. Jaz sem silšala, da je od Alverde krema ful dobra, še posebej za svetlopolte. Sem jo hotela nabavit pa sem pozabila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz uporabljam samoporjavitveno od .. hm ne spomnim se.. In ne maram tega ko se mora čakat od 2h pa tudi do 6h, da se vtre.. To je čisto preveč. Poleg tega pa izgine po nekaj dneh.. (: Preden grem na morje bom se kakšen dan ali dva prej s porjavitveno napocala.. Pol pa naj me sonček rjavi :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz po vseh teh letih prisegam na Xen-Tan Dark Lotion. Seveda je zelo drag, ampak te cenejše variante so prav slabe proti Xen-Tan in St. Tropez. Balea je dobra barva, ampak je "prešvoh" - jaz sem zelo bela, pa sem se morala tri-štiri dni špricat za spodobno barvo in posledično spraznila sprej zelo hitro, ter še smrdela po fake-tan-u, pri Xen-Tan je pa en nanos dovolj za lepo, naravno zagorelo barvo (ima oliven podton), ki na meni traja en teden.
    Sem pa pred tem kupovala od Balee, Dove in Essence, takrat ko so še imeli :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tale me mika za sprobat ko porabim Sephorinega ki je tudi odličen, vendar ga sedaj nisem več dobila...in cena tudi ni bila tako nizka, nekje 30 € paket za telo in obraz :) Sem ga potem na srečo lani v Sephori dobila znižanega.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images