Pomladni parfumi

12:18

Že od nekdaj imam  (pre)veliko strast do parfumov. Enostavno se jim ne morem upreti. Ne grem iz hiše, da se nebi našpricala s parfumom. Naneličena grem veliko krat, brez parfuma pa nikoli.

Tokrat sem za vas pripravila eno res kratko objavico o trenutno mojih najljubših pomladnih.




Burberry Body 


Dolce& Gabbana Light Blue


Christina Aguilera Royal Desire


Escada Cherry In The Air


Mogoče bom naredila celo drugi del najljubših pomladnih parfumov, ker sem tukaj objavila samo 4.
Escada Cherry In The Air in Dolce& Gabbana Light Blue sta zelo sveža in sadna parfuma. Medtem ko sta Royal Desire in Burberry Body namenjena bolj večernim izhodom.

Pri Escadi me sicer moti obstojnost, ki je zelo kratka, pa vendar imam v embalaži 100 ml parfuma in občutek imam, da ga ne bom nikoli porabila.

Dolce&Gabbana Light Blue je bil verjetno eden izmed mojih prvih parfumov, vmes sem se ga že naveličala, potem pa sem ponovno kupila še enega, saj se mi zdi tak večen.

Kje ponavadi kupujete in naročate parfume? Bi bila zelo vesela, če bi mi prilepili kakšno stran, kjer se splača naročati.

Pozdravček, Kristina.

You Might Also Like

7 komentarji

  1. Jaz imam tudi D&G in od Christine Aguilere zgoraj prikazana parfuma (: pa sem tudi sama najhujši "odvisnik" od parfumov, trenutno jih imam na polički kar 9! Se mi pa zdi, da so te stekleničke malo zavajujoče, saj ko kupim parfum se mi zdi: joj kako je majhna steklenička (npr. 15ml), a potem pri tistih parfumi v večjih npr. 50ml se mi pa zgodi, da se prej naveličam vonja kot pa porabim parfum -.-
    No seveda je to stvar okusa, eni imajo po celo življenje isti parfum, jaz jih pa rada menjam, z izjemo enega (:
    Se ti pa splača čekirati malo te strani (imajo nekatere dobre akcije)
    http://www.parfumi.eu/
    http://www.parfumi2.si/
    http://www.enakupi.com/parfumi/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz parfume vedno menjam, mi je pa tako lepo, ker me določeni parfumi spominjajo na točno določeno osebo- govorim za osebe, ki že več let uporabljajo en in isti parfum.

      Drugače tudi sama večine parfumov sploh ne porabim do konca. Redno kupujem The One in Gucci Floro :D

      Izbriši
  2. Jaz prav tako obožujem parfume, ampak bolj sladke in "težke":) Jaz bi ti itak priporočala Avon, ker imajo vsaj po mojem okusu, zelo dobre parfume in še poceni so - pa definitivno najprej naroči tester, ki pride nekje 30 centov:) Fragrancedirect.com je tudi stran, kjer so parfumu zelo poceni. Pa še allbeauty.com, ki se je prej imenoval cheapsmells ima dobre cene. Nisem še naročala parfumov iz teh strani, sem pa druge izdelke in so bili vsi zanesljivi:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam veliko Avonovih parfumov, sem tudi včlanjena pri njih, samo zadnje čase bolj malo naročam. So mi res super, za to ceno sem res zadovoljna z njimi. Drugače pa si sama največ parfumov pri Avonu, druge dobim veliko tudi za darilo od bližnjih, ker vejo kaj mi je všeč :D

      Izbriši
  3. Hvala za link, te trgovinice imam že prečekirane. Sicer pa imam trenutno malo pavze s parfumi, najraje bi jih polovico oddala, ker jih veliko ne uporabljam...pa mi je kar škoda.

    OdgovoriIzbriši
  4. Body je moj naj parfum. Lp, Lara

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images