Top 5 maskar do 10 €

19:22


V svoji zbirki imam precej maskar, zato sem se danes odločila, da vam predstavim 5 najljubših.

Dejansko so mi te maskare tako dobre, kot tiste veliko držaje, kjer menim, da v veliki večini plačamo znamko&fensi embalažice.

Naj jih kar predstavim...

Essence Get Big Lahes Volume Curl

Maskara vsebuje 12 ml, za ceno nekaj manj kot 4 €. Slaba novica je ta, da ja žal ni več v prodaji. Jaz sem si naredila zalogo še 2 in je tale zadnja, ki mi je še ostala.

Dobre lastnosti:
Maskara ima smešno ceno, vsebina pa je ogromna. Všeč mi je, ker je barva res zelo intenzivno črna. Sama krtačka pa je krasna, super loči in podaljša trepalnice.

Slaba lastnost:
Mogoče edino tole, da je na začetku bila preveč tekoča in da se na koncu (glej vrh maskare) nabere malo preveč maskare in jo pred uporabo odstranim.

Ocena 4/5



Kiko Ultra Tech mascara

Cena te maskare je 9 €, ntančneje 8.90 €. Jaz jo redno kupujem že nekaj več kot 2 leti, ponavadi kar v Outletu v Palmanovi, v trgovini Kiko. Se lahko pohvalim, da imam precej blizu to trgovino. Ponavadi kupim po 2,3  maskare hkrati ko imajo znižanje, pridejo znižane na 4.90 €.

Dobre lastnosti:
Prav pri vseh mi je najboljša cena, lol.
Ta maskara mi je najboljša zato, ker ima krtačko tako oblikovano, da ima iz 4 strani ščetine. 3 enake oblike, na eni strani pa so ščetine daljše. In prav zato mi je tako super. Tiste daljše ščetine trepalnice lepo podaljšajo in ločijo, ostale 3 pa dodajajo maskaro.

Slabih lastnosti ta maskara nima in ji brez slabe vesti dam oceno 5/5




Essence Get Big Lashes Volume Boost  Mascara 

Cena malo manj, kot 4 € za 12 ml maskare.

Maskara je super, ker loči trepalnice in je intenzivno črna. Dobra stran je tudi ta, da zelo lepo pride ob kotičkih očesa, ker je na koncu malo tanjša, tako da zajame res vse trepalnice.

Kot sem že pri eni Essence maskari napisala pa verjetno zaradi precej velike krtačke ni primerna za osebe, ki imajo redke trepalnice.



Avon Super Shock Mascara

Ne morem rečt ravno, da je tole oh in sploh maskara, sem sem jo prilepila z malo drugačnim namenom.
Ponavadi se pritožujemo, da nam maskare zlepijo trepalnice skupaj, ter jih ne podaljšajo.
Tale maskara ima tako mini ščetine, da vse trepalnice lepo loči in malo podaljša, tole je pa vse. Meni je super, ker imam potem trepalnice pripravljene za nanos druge maskare in se mi nikakor ne zlepijo skupaj.
Da bi pa rekla, da dobim od nje kakšen ekstra volumen pa res ne.

Za 10 ml je cena 10-11 €, v akciji pri Avonu pa jo dobite že za 6-7 €.




 Essence I <3 Extreme Volume Mascara

Tudi tale maskara vsebuje 12 ml, za ceno nekaj manj kot 4 €.

Dobre lastnosti : Od vseh maskar ki jih bom tukaj predstavila je tale res najboljša zadevica.
Ščetine ima tako narejene, da res maksimalno podaljša trepalnice in doda volumen.

Predvidevam pa, da osebam z krajšimi ali redkimi trepalnicami ne bo odgovarjala saj je krtačka zelo velika.

Mogoče še edina stvar, ki bi lahko bila - je to, da se precej slabo odstranjuje (krivim to, da gre na trepalnice velika količina maskare)

Ocena 5+ / 5



Fotografije krtačk..




Iz leve proti desni.

Avon Super Shock
Essence Volume Curl
Essence Volume Boost
Essence I <3 Extreme Volume
Kiko Ultra Tech

Katera je pa vaša najljubša maskara?

A maskaro vedno vržete proč po 6 mesecih od začetka uporabe? Jaz sem malo slaba v tem, ponavadi jo imam 8 mesecev, včasih tudi 9...imam jih toliko in jih nikakor ne porabim.


Pozdravčke, Kristina

You Might Also Like

19 komentarji

  1. Zanimiv post. Zanimivo mi je tudi, da nisi uporabila in komentirala maskar od Maybelline, ki so tudi ugodne in ful vredu. Jaz uporabljam Colosal Volum' Smokey eyes in je res bomba. Vedno se mi je zdelo, da imam kratke trepke, ta maskara pa je pravi čudež. Probaj!

    lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bi lahko naredila kar nadaljevanje posta, itak sem v tej smeri že razmišljala, ker imam doma še veliko maskar, ki so mi super. Med drugim tudi Maybelline Collosal Volume in mi je ravno tako super. Sem pa dala samo 5 maskar ker drugače mi izgleda preveč. Bi pa tukaj z veselje prišla še Maybelline maskara, pa še kakšna Kiko maskara.

      Izbriši
  2. Super post. Od teh sem preizkusila samo Essence I Love Extreme, čeprav mi je tista v pink embalaži bolj všeč, ker mi pušča manj pikic pod očmi pa še krtačka je manjša, efekt pa je isti. Škoda le, da nisi pokazala, kako izgledajo na očeh, me prav zanima razlika. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Ja a veš da sem šla za tem, samo potem sem sama sebe tako čudno slikala, da sem obupala. Se pa čisto strinjam, da bi post s tem bil boljši!

      Joj meni pa s to pinki efekt ni isti, ne vem, tale mi je vseeno boljša.

      Izbriši
    2. Saj to s fotkanjem te razumem, pri meni je tudi trajalo, da sem se naučila, kako najboljše izgleda. :) Verjetno je odvisno tudi od tega, kake trepalnice imaš (verjamem, da imava različne). Jaz sem probala obe skupaj, vsako na enem očesu, pa nisem videla nobene razlike.
      Ne bi bilo slabo, če bi napisala še nadaljevanje in omenila ostale maskare, ki so ti kul. ;)

      Izbriši
    3. Pri meni je bilo bolj to, da se mi je zdelo da sploh ni neke razlike in mi je bilo vse skupaj čudno + to, da se mi je roka tresla...tako da morm dobit enga da me bo fotografiral. Ko imam tamalo doma pa njo porabim :D

      Joj, ja bom pa definitivno naredila še nadaljevanje, ker jih imam še kar nekaj za predstaviti :D Sem ravno zgoraj napisala punci, da Maybelline obvezno pa še kakšno Kiko maskaro.

      Izbriši
    4. Upam, da res dobiš nekoga, ki te bo fotografiral, ker bi bile ocene s slikami še toliko boljše. Pač lažje je videti razliko, poleg tega pa si lahko punce med seboj primerjamo naravne trepalnice glede na sliko in če imamo približno enake, lažje kupimo omenjeno maskaro, ker upamo na podoben učinek. Malo sem zakomplicirala, ampak upam, da vsaj približno veš kaj sem imela v mislih :)

      Izbriši
    5. Razumem ja kaj si mislila...ma no, s slikami bi bilo definitivno boljše. Je pa spet res, da tudi slika ti nebi pokazala realnega stanja na tvojih trepalnicah, ne vem meni so bile nekatere pohvaljene maskare čisto mimo in obratno.

      Se bom potrudila naslednjič :D

      Izbriši
    6. Hehe to imaš tudi prav, zato sama ne eksperimentiram več pri maskarah, ker sem jih že nekaj oddala ali vrgla proč. Živim v upanju, da bodo mojo naljubšo izdelovali vekomaj :D

      Izbriši
    7. Tudi jaz, samo večinoma ne vržem proč, ampak jih podarim naprej...sicer pa redko je kakšna da mi je tako obupno slaba, da je nebi mogla uporabljat, če ne drugega si ponavadi s krtačkami vsaj trepalnice razčešem...

      Izbriši
  3. Zelo bom vesela če boš objavila še nadaljevanje ker to je ena tvojih najboljših objav. + če imaš še kakšne pohvale za Essence maskare in ostale do 10 e.
    in morda post o najslabših izdelkih!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno bom, sem že zgoraj odgovorila!

      Post o najslabših izdelkih bom tudi pripravila, vendar iskreno jih nimam prav veliko trenutno na voljo, se bom pa potrudila. Malo se prej pozanimam o izdelku preden kupim.

      Izbriši
  4. Extremeeeeee :D

    Jaz Extreme menjavam na 3-4 mesece, ker je moja main mascara. Medtem ko mam druge (loreal,maybelline) zraven samo za razćesavanje trepalnic :)

    Ampak glede volumna in barve pa Extreme number one.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, meni je verjetno najboljša maskara kar sem jih kdaj sprobala.

      Izbriši
  5. mogoče predlog bi lahko predstavila tudi slabe maskare

    Nika V

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ups, se opravičujem, sploh nisem videla tega komentarja, pa sem ga očitno potrdila... Tole ti malo težje izpolnim, ker večinoma podarim naprej kar mi ne ustreza...in pred kratkim sem dala 4 naprej pa trenutno res nimam nobene, ki bi jo predstavila kot slabo. :/

      Izbriši
  6. Ja, k jo gre ful na trepalnice predvidevam, zato je težje odstranjevanje--

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images