Balea kakao bodybutter

12:38

Ko sem ga zagledala na Matejinem blogu sem skakala od veselja, ker sem mislila, da bo spet prišla na prodajne police stara verzija tega BBja. Skratka pred dvemi leti so imeli neko omejeno kolekcijo teh masel in je bilo eno čokoladno rjavo z vonjem po čokoladi, za pojest!



Nekaj besed o maslu. Maslo zelo zelo lepo diši, vendar ko ste nekatere ugibale ali je enako, kot prejšnje vam odgovorim da NI. To sem opazila že po barvi (prejšnja je bila čokoladno rjava), vonju in strukturi. Prejšnji vonj je bil bolj intenziven, ne toliko hranilen.

Maslo je bele barve in nima intenzivnega vonja. Se nekoliko težje maže, ker je zelo mastno. Na koži pa pusti nežen vonj po čokoladi. Je primeren bolj za hladne mesece, saj imam kožo nahranjeno še naslednje jutro. Za poleti je tekstura pretežka. Verjetno najbolj hranilno maslo kar sem jih kdaj imela.

Maslo stane nekje 3 €, v embalaži pa je 200 ml. Prosim spreglejte nalepko, kjer piše 500 ml, ker je napaka :D :D :D

Sem pa ravno rekla, da je to zadnje maslo/krema za telo, ki sem jo kupila. Na zalogi jih imam 18 (pretirano, pretirano), dokler ne porabim vseh ne bom vzela novega. Potem si bom pa kakšnega še sama zamešala.

Trenutno sem dobila krasno knjigo, kjer je kar nekaj receptov za losjone in masla za telo, res priporočam. Knjiga je Eko darila! :D

No sem šla čisto mimo, še nekaj fotografij...






In še nekaj novih pridobitev tega meseca, si morda želite oceno katerega od izdelkov?



V kolikor bi želeli oceno katerega izdelka mi napišite.

Pozdravčke, Kristina.

You Might Also Like

8 komentarji

  1. uff jst pa ne maram vonja čokolade..bljek :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uff pomojem si ena redkih :D jaz maram čokolado v vseh oblikah, okusih in vonjih :D

      Izbriši
  2. Super objava, meni je pa top maslo od alverde makedamija. Tele balee vedno gledam, pa me sestavine vedno odvrnejo od nakupa. Poleg tega sem lena in se "pozabljam" vsak dan namazat.
    Ocene za nego las prosim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tole makadamija je res ql, ga mam :D Js se pa vsak dan rada mažem pa nikoli ne pozabim.

      Bom dala tudi oceno za nego las, dejansko sem že sprobala vse in mislim, da bodo super ocene.

      Izbriši
  3. Sem gledala tole maslo, pa se mi je zdelo, da ga ne rabim, ampak če pusti na koži vonj po čokoladi, grem kar danes po njega! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, vonj pusti res lep :D no sej za to ceno, se splača.

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo zaradi tebe sem ga kupla pa mi je waw in diši čist po smetani pa čokoladi,čist zimski vonj, mal me na vročo čokolado spomne,sam škoda k ni še po barvi podobn.

    OdgovoriIzbriši
  6. Me veseli, da ti je všeč :D Vonj je pa res čisto zimski, si ne predstavljam da bi se poleti s tem mazala, prav pretežek vonj za poletje.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images