L'OCCITANE FOAMING CLEANSER & DRY SKIN HAND CREAM

12:30

Danes prihaja na poličke nekaj novega, L'Occitanovega, karitejevega in nežnega.


Karitejevo maslo je naraven lepotilni balzam, ki ga ženske v podsaharski Afriki uporabljajo za nego in zaščito kože in las. L'OCCITANE je v 80. letih z izdelovalkami karitejevega masla iz Burkina Fasa vzpostavil trajnostno partnerstvo na osnovi načel pravične trgovine. Da bi jih še dodatno podprl, je ustanovil Fundacijo L'OCCITANE, ki podpira projekte za razvoj avtonomije in ekonomske neodvisnosti žensk, kot sta opismenjevanje in podjetništvo.

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE
in spletni trgovini www.loccitane.si od 12. januarja 2017.



     Karitejeva peneča se krema za čiščenje, 125 ml

V zimskem času je koža še posebej zahtevna. Z L'OCCITANOVO novo Karitejevo penečo se kremo za čiščenje obraz negujete že med čiščenjem. Svilnata krema se v stiku z vodo spremeni v razkošno, a lahkotno peno, ki zagotavlja dvoje ­– učinkovito čiščenje in užitek ob uporabi. Naravna formula, obogatena s 5 % hranilnega karitejevega olja, pomaga odstraniti nečistoče, kot so odvečni sebum, ličila in sledi onesnaženja, kožo pa obenem osveži in zmehča.


   Intenzivni balzam za roke s karitejevim maslom, 150 ml

Iščete način, kako odpraviti suho kožo na rokah? L'OCCITANOV novi Intenzivni balzam za roke s karitejevim maslom kožo neguje z ultrabogato formulo, ki je zasnovana s kar 25 % karitejevega masla. Koža rok, ki so izpostavljene zunanjim škodljivim dejavnikom, kot sta mraz in suh zrak, je zelo suha in zategnjena, zato je novi kremni balzam odlična izbira, saj zagotavlja intenzivno hranjenje in zaščito. Obogaten je tudi z alantoinom, nemudoma se vpije v roke in nohte ter pomiri, sprosti in zmehča kožo. Ob vsakodnevni uporabi pomaga ščititi kožo pred izsušitvijo.



You Might Also Like

0 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images