PHILIP MARTIN'S MAPLE BODY LOTION

17:50

Philip Martin's je bila do pred kratkim meni nepoznana znamka. Za njo sem slišala že nekaj časa nazaj, nekako pa nisem dala pažnje. V Slovenijo jo je pripeljala Silvestra Mladovan, lastnica prvega Philip Martin's concept store. Gre za organsko lasno in kožno kozmetiko.
Moja misel se ustavi pri "lasni kozmetiki", moji najljubši, vendar o tem kdaj naslednjič. Obljubim, da sledi tudi ocena lasne kozmetike. Če napišem, da se lahko primerja s slavno Alterno, je več kot očitno, da je pri meni dosegla najvišjo oceno.

Maple body lotion = losjon za telo z javorjevim sirupom. Gre za losjon za telo, ki diši zelo, zelo sladko. Ne gre za vsiljiv, umeten vonj, temveč za naravnega, sladkastega. Rahlo medenega.



Krema je namenjena hidrataciji kože, za to pa poskrbi karitejevo maslo, olje sladkega mandlja, javorjev sirup in izvleček ovesa. Javorjev sirup je tista sestavina, ki poskrbi za sladkast vonj.

Embalaža izdelka je plastična, na pumpico, kar mi je pri kremah/losjonih zelo všeč. Tudi embalaže vseh ostalih izdelkov so v podobnih pakiranjih, tako da vse skupaj izpade precej naravno in umirjeno. Izdelki niso testirani na živalih = še ena stvar, ki mi je všeč in za katero mi ni škoda odšteti tudi kakšen € več.

Če ste brali moje prejšnje poste je bilo iz njih razvidno, da sem iz mojega "menija" črtala vse kreme za telo in uvedla masla in olja. To sem naredila iz preprostega razloga, ker imajo masla in olja večinoma naravne sestavine, brez primesi, v kremah za telo pa sem večinoma naletela na "svašta".
V tem losjonu je nekoliko drugače, med sestavinami najdemo jojobino olje, olje sladkega mandlja, karitejevo maslo in ovseno olje. 

Učinek?
Všeč mi je, ZELO. Ker imam sama zelo suho kožo po telesu, sploh v zimskih mesecih sem bila darila zelo vesela. Po mesecu dni uporabe lahko podam oceno : stanje moje kože se izboljšuje, noge niso več tako suhe. Nikoli mi ni bil problem dobiti kreme, ki bi mi ustrezala, bolj sem imela težave z učinkovitostjo, večina krem je bila dovolj hranilh, ko pa sem se zjutraj zbudila sem imela ponovno suho kožo na nogah ( predvsem spodnji del + kolena).
Pri tej se zjutraj zbudim z nahranjeno in dišečo kožo.


Ocena : 4 / 5 ( zaradi cene)

Cena izdelka za 250 ml je nekje 35 €, cena izdelka za 500 ml pa okoli 70 €.
Več informacij najdete na Facebook strani, klik- klik, Philip Martin's Slovenija.


Je katera že slišala za znamko Philip Martin's ali pa celo sprobala kaj?

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Da, ravno pri Silvestri na FB :)

    Ampak sigurno bi želela prej povonjati preden bi kupila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisem še slišala za znamko, ampak si mi pa vzbudila zanimanje :D

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images