PAŽ NA 100001 NAČIN

19:25

Zakaj? Ker so urejeni lasje meni osebno zelo pomembni.
In ker včasih poslušam, da se s paž frizuro težko kaj naredi.
Se paža hitro naveličaš?
Priznam, sama pogrešam moje dolge lase, včasih, no kar pogosto.
Se spomniš moje spremembe lani?  Iz dolgolaske sem šla na paž in zame je to bil precej velik šok. Ogledaš si jo lahko ---> tukaj.



Paž mi je veliko bolj funkcionalen. Še vedno lahko naredim nekaj frizur, če ne drugega lase rahlo skodram, pa pofeniram na krtačo in naredim volumen, si spletem kitke, naredim rep, prepletem lase v obroč ali pa preprosto pustim videz skuštranih las = večino časa.

Za vse, ki vam je zmanjkalo idej kam s pažem ali bolje rečeno kako popestriti paž.
Balayage tehnika mi je vedno ljubša in na krajši frizuri izpade prav super.



















Vir fotografij: Pinterest

Si morda dobila kakšno idejo za pomladno-poletno frizuro?

You Might Also Like

15 komentarji

  1. Paž je res vsestranski :)) Na youtubu se da kar nekaj idej najt, kak ga lahko spneš celo v čist kjut updo, za kak bolj svečan dogodek :)) jaz tudi včasih pogrešam dolge lase, ampak bolj zato, da bi jih lahko spela v figo.. :) Škoda mi je edino, da moji lasje nekak nočejo kodrov držat, tak da ko si jih kdaj naredim, so do konca večera že čist ravni :/ Balayage tehnika pa res super izgleda na pažu :)) že sanjam o tem nekaj časa, samo ne upam do frizerke, ker ne vem kera bi mi vedela tak narediti, da bi bila zadovoljna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem sicer ponavadi med tistimi bolj lenimi in imam večino časa kar v izi pažek in to je to. Meni moji lasje zdržijo kodre več dni, samo prava frizerka more bit. Isto kot za balayage, res težko dobiš nekoga, da ti lepo naredi...jaz odlašam, me pa ta vikend verjetno prime :D

      Izbriši
    2. saj že tak v izzi zgleda vredu :) meni so ful te kite všeč na 1001 način, sam kaj ko si jih nisem sposobna nardit :/ ooh več dni? pa to je super :) mogoče pa bi mene tud mogla enkrat frizerka kaka skodrat hmmm.. :) good luck z balayageom!:)

      Izbriši
    3. Kite in kitke pa vpletene in prepletene so meni nekaj najlepšega, tudi sama zelo težko kaj sčaram...drugim brez problema, sebi pa muka.

      Izbriši
  2. Pred leti bi zihr rekla, da kratki lasje pa nikoli, vsaj pr seb ne, ker sem vedno imela dolge. Sedaj pa so mi kratke frizurce res hude, sploh s kodrčki. Sama se sedaj držim dolžine do ramen, kervpreprosto nimam več toliko časa,pa ne časa miru, da bi skrbela za dolge:):), dolgih načeloma ne pogrešam, razen ko vidim res kako hudo fotko. Ti si lepotkica z kratkimi in dolgimi;)**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh ne vprašaj mene, veš kako dolgo sem odlašala!?
      Ti imas sedaj res dobro dolžino, jaz bi temu rekla, da so že dolgi lasje :D Si potem ista kot jaz, pogrešam dolge, še najbolj takrat ko vidim kakšno hudo fotko kje.

      Izbriši
    2. Veš, da so mi zj kr hitr nekam rastli.Bi jih pa spet kj barvala, v kj druga, sam potem imam tako izsušene in sem mučim z vsemi žavbami, da zgleda bolše. Ampak ja, sej zrastejo, če že jočem ko se postrižem:)

      Izbriši
    3. Meni se zdi, da tebi noro hitro rastejo? Predstavljam si te v taki oranžkasti barvi, ne vem zakaj :D "Pozor huda mami" :D

      Izbriši
  3. Jaz sem tako slaba pri friziranju same sebe, sploh se ne lotim. Ali imambspuscene lase ali cop in to je to. Bi mogla zacet malo eksperimentirati na sebi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz imam raje če me drugi. Imaš pa ti take lase, da izgledajo ok, si jih likaš?
      Ker jaz s pažem, trenutno še sveže ostrižen sem prvi mesec kot pudelj če si ne posušim volumensko ali zlikam.

      Izbriši
  4. Joj, jaz sem nora na moj pa(m)ž :) Ga nosim že dobro leto, če ne še več, menjujem barve, zdaj spet franzice, ki se jih hitro naveličam,... Je pa res, da razen kakšnega kodrčka nič ne delam z lasmi, nobenih tako lepih in posebnih frizuric, ker sem čisto leva za kaj takega, pa še po mojem so prekratki. Je pa res, da je meni osebno paž poleg dooolgih las (kodrov) to najlepša frizura.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Franzice tebi zelo, zelo pristajajo. Tudi meni, ma kaj ko hudiča se mi potem naredi cela pristajalna steza za letala, neki dvignjeno in postrani vse, si prav mislim kako zjutri zraven piham in likam, pa umivam in tečnarim...no-go!
      Niti ne omenjaj dolgih kodrov, jaz bi une afro veš! :D

      Izbriši
  5. Paž ti ful paše! Jaz si po eni strani želim imet res dolge lase, ker jih imam zdaj čez ramena že nekaj let, po drugi strani pa mi gre to čakanje in striženje konic na živce in me spet mika krajša frizura aka paž. 8. 4. grem k frizerju ... Bomo videli, kakšne volje bom tisti dan. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala... Sicer pa se sprašujem isto, sem bila spet na tem, da si pustim dolge, ampak to čakanje...in potem vedno isto, namesto 3 cm dam kar 5 stran in sem spet na pažu :D
      Pa ne it slabe volje h frizerki, da te ne prepriča v kaj napačnega! :D

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images