DRAGI BOŽIČEK: HVALA TI ZA....

17:51

 Zrcalce, zrcalce na steni povej....kdo najlepše embalaže v deželi ima tej?
L'Occitane.

Danes bom z vami delila nekaj mojih skromni božičnih daril. 
Kot otrok sem videla point praznika v rdečem možičku, ki sem mu nastavljala piškote in mleko.
Naslednje jutro je sledilo zgodnje ustajanje (no, danes me tudi darila težko spravijo iz postelje), nato pa čimhitrejše odpiranje daril.
Še vedno se spomnim, razen tistega mojega pisma, ki je bilo vsako leto posebno, je bila večina ostalih daril kar vsako leto ista-pižama, skodelice, čokolada. In čeprav sem jih bila naveličana sem letos še kako hvaležna tudi za takšna darila.

Moj praznični seznam letos je bil veliko bolj pester kot pretekla leta. Na njem je bilo z velikimi napisano- FAKS, SLUŽBA, FAKS, SLUŽBA. Nisem imela niti časa razmišljati kaj si želim in čisto iskreno, moje želje v materialnem smislu sploh niso bile velike.
Od praznikov imaš pač kolikor si sam narediš, moj point praznikov je bilo druženje in dobra hrana. Mislim, da bo do nadaljnega tako.

Sedaj me na to spominja trenerka v kateri se počutim odlično, v kavbojke se le s težavo spravim. Na polici imam zložene sladkarije. Milka čokolade na enem kupu, na drugem Ferrero Rocher čokolatine, na tretjem pa Raffaello. Bi svet lahko bil še lepši?

Za Božička sem si letos kar sama kupila telefon, Huawei P8, ki je zadnje čase obsedel kar nekaj punc okoli mene. Danes sem se še lovila in z njim posnela nekaj fotografij, jutri pa sem bom dala v to kako jih izboljšati.

Ker sem želela letos podariti nekaj unikatnega sem vsem spekla piškote in okrasila lončke za piškote.
To je bilo darilo iz moje strani. Skromno, a osebno. Narejeno z ljubeznijo za vse moje najdražje.
Še dobro, da niso videli čisto vseh mojih fejlov s pečenjem. 

In kaj sem jaz prejela?

Poleg vseh sladkarij bom tukaj pokazala skromne kozmetične pridobitve.



L'Occitane je kot vedno presenetil z ljubkimi embalažami in uporabnimi malimi darilci.
Ker me vsi zelo dobro poznajo so vedeli s čim me bodo razveselili.








Oriflame, hvala za čudovito darilce in čestitko, ki sem jo prejela.


In še za konec....ko odrastemo odkrijemo, da je veliko stvari, ki se jih v resnici ne da kupiti.
Za vsemi mojimi kozmetičnimi "WISH LISTAMI" nad katerimi se slinim je res veliko želj, ki se jih ne da kupiti. 

Vsem želim čudovito leto 2016, polno notranjega zadovoljstva, ljubezni do samih sebe in drugih, veliko uresničenih želja- tudi tistih prav posebnih, malih, skritih. 

Kristina 


Čisto za konec pa še..... 

Zanima me kakšna je tvoja največja želja za leto 2016. Ups, kozmetična želja.
Ker vem, da se o tem ne sprašuje in si potihem želim, da se čisto vsem uresničijo pa me zanima kakšna je vaša kozmetična želja za leto 2016.

Odgovore mi lahko pustite v komentarju, v komentarju na Facebook strani La dolce vita ali pa mi jih sporočite na gmail naslov- ladolcevita.kristina@gmail.com

Izmed vseh bom izbrala eno punco, ki bo prejela presenečenje. V kolikor mi pustiš komentar pa prosim pripiši še email naslov, saj te drugače težko dobim ven.
Časa imaš do konca leta.

Te zanima kakšna je moja kozmetična želja?
Želim si, da bi imela veliko sobo s predali, kjer bi shranjevala vso kozmetiko. Ker pa nisem tako zelo nora na ličila bi imela zraven vsega še kopalnico samo zase, da se nebi nihče pritoževal, da imam preveč vsega. Moje pridobitve imam rada namreč na vidnem mestu.

Pozdravček,

Kristina



You Might Also Like

8 komentarji

  1. Kot velika oboževalka L'Occitane izdelkov so mi seveda najprej v oči padli ravno njihovi izdelki. Te kreme so res tako luškane! Nekako mi ni uspelo priti do trgovine in kakšno vzeti, čeprav sem veselo zapravljala za druge :D In pa Melvita, oh! Njihove vodice <3 Hmmm kozmetična želja ... Še kakšen L'Occitane izdelek več :D In pa upam, da mi bo nekoč uspelo imeti lep makeup kotiček :)

    OdgovoriIzbriši
  2. uhh, že nekaj časa sanjam o kozmetični mizici, saj imam tudi jaz rada svoje kozmetične pridobitve na vidnem mestu, tako kot ti :) Tako da je to trenutno moja največja želja(poleg novega laptopa... ampak pustimo to, to željo si bom namreč uresničila že čez nekaj dnii .. hihi..) Drugače pa nekih velikih želja nimam.. saj sem vesela vsega kar dobim v dar, ker vem da ljudje s tem pokazejo nekaksno naklonjenost in pozornost do tebe.

    p.s. objava je super in tele L'Occitane-ove kremice so rees super in luštnee! :) In 🔝 objavaa! Res zelo rada prebiram tvoj blog :P Sedaj pa sem morala pustiti še svoj prvii komentar :P

    Čudovite praznike ti želim in veliko uspešnosti in objav v novem letu, ki prihaja ! :) :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Hm..zagotovo kaj od L´occitane ali Melvite, ker si ju redko privoščim :) moj mail: klavdija.first@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Moja kozmetična želja za 2016 je, da bi končno imela svojo kopalnico (no ja, tistih nekaj fantovih stvari bi že lahko bilo zraven ;)), kjer bi lahko na enem mestu imela vse kozmetične pripomočke, tako tiste osnovne, kot tiste za razvajanje, pa poličko, kjer bi bili na kupu vidni vsi laki za nohte in tako naprej... ;)
    Po dooolgih letih tedenskih selitev ob življenju v dijaškem domu, pa potem v študentskem domu, pa sedaj nazaj v hiši staršev... bi bila lastna kopalnica res luksuz! :) Seveda ne bi škodilo, če bi bil notri kak izdelek več ;)... Tudi jaz sem zaljubljena v par L'Occitanovih, Melvitinih, pa naravna kozmetika... Blogerke kar fino delate "lušte" celo leto ;)

    Leepe praznike & vse lepo v 2016 tudi tebi! :)

    (bojana.cerovsek@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  5. Moja največja kozmetična želja je najti ustrezno kremo za mojo občutljivo kožo. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Moja največja kozmetična želja je najti ustrezno kremo za mojo občutljivo kožo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lep post, tudi meni je bistvo praznikov to, da si z družino :) darila so pač bonus :D Moja kozmetična želja za 2016 je, da bi imela več prostora za kozmetiko/makeup, ker zdaj sploh nimam prostora - vsa darila stojijo na policah ker ne vem kam jih naj pospravim :( pa tudi kak nov produkt od L'occitane bi prav prišel :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Aja, pa še mail: julija.raisp@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images