BOŽIČEK JE NA POTI: MONIKA SVETUJE- DARILA ZA MAMICE

14:48

Tudi danes imam eno prav posebno gostujočo objavico, ki jo je spisala moja Monika, ki jo lahko berete na Sugarlove blogu. Monika je zame krasna blogerka, oseba in moja prijateljica, poleg tega pa mlada mamica dvema sončkoma, zato sem takoj vedela, da je ona tista, ki bo imela najboljše ideje.

Popolna darila za bodoče mamice ali pa tiste, ki ste to že postale? Hm, sliši se enostavno, preprosto pa vendarle včasih si res želimo biti izvirni, drugačni in posebni. Sama sem mamica že v drugo in dejstvo, da v vsem veselju nad novim družinskim članom vsi ne pozabijo čisto nate je neprecenljivo, zato danes delim nekaj izvirnih idej vsem tistim, ki bi želeli svojim prijateljicam, hčerkam, snaham, puncam, ženam pripraviti darilce namenjeno samo njej in verjemite naredili boste mali čudež v počutju in nepredstavljivo hvaležnost.



1.  Mesečna darilna škatlica za malčka in mami, bo razvajala tako malčka kot mamico z prečudovitimi unikatnimi izdelki, ustvarjeni v Sloveniji. Odlična ideja, kateri brez težav dodate še posvetilo in pustite se presenetiti odzivu.:)
2. Družinsko fotografiranje z Petro Nuzdorfer Mali čudež narave. Njene fantastične fotografije pišejo zgodbo zase, so iskrene in preprosto čudovite. Hodnik porodnišnice v kateri sem bila sama me je vsak dan spremljal z njenimi prečudovitimi zgodbami. In katera mamica si ne bi želela dobiti družinskega fotografiranja. Neprecenljivo darilo. 
3. Mali zakladi se ponašajo z odlično izbiro verjetno najbolj popularne žirafe Sophi na svetu, ki je narejena iz 100% kavčuka, ki s svojimi kontrastnimi barvami pomaga razvijati senzoriko-motoriko vašega dojenčka, pa še odlično zdravo grizalo za obdobje zobkov. 
4. Bon za masažo, je na izmed tistih daril, ki vsaki mamici pomaga do sprostitve in jo, če hoče ali noče pripravi do obiska. 1 ura masaže, savne, pa smo kot prerojeni.
5. 2x karta za kino, ko na svet pride nov član, za hip dobiš občutek, da je vsega konec, da je čas skupnih uric preprosto izginil, pa naj ne bo tako, če je kino bilo obvezno na mesečnem seznamu, je z vstopnicami v žepu zagotovo ne boste zavrnili. Dobra komedija še nikoli ni škodila.







6. Telegram pošte Slovenije, izvirno napisana čestitka, ki jo prijazni poštar dostavi mamici osebno v roke je zagotovo zagotovilo za največji nasmešek in veselje. Presenečenje, ki ga ne pričakuješ, a vseeno pusti pečat. Kartice so čudovite, naročite jih lahko preko spleta na preprost način in že isti ali naslednji dan bodo v pravih rokah.

    7. Velika skodelica za čaj z izbrano zbirko čajev, tisti čaj za dojenje po dveh mesecih že malce postane vsiljiv in zbirka mešanice sadnih čajev bo zagotovo popestrila okuse. Velike in lepe skodelice najdeš v Momaxu, lesene škatlice za shranjevanje čaja pa npr. v Kiku ali JYSK-u.
8. Darilni bom drogerij DM, Muller, Ličila.si, Moja drogerija.si vsaka mamica potrebuje nekaj za svojo dušo, bodisi novo kremico za roke, maskaro, senčilo in s časom, ki ga bo posvetila porabi bona, bo domov prišla čisto druga oseba:).
9. Udobna pižama in nogavičke, res mehka na otip, malce drugačna v kateri se še ob tako slabih dnevih počutiš boljše. Lepe, drugačne in ugodne najdeš v Primar-ku, H&M-u, New Yorkerju.
10. Unikatna verižica, prstan, obesek Zlatarne Celje, najboljše darilo, ki ga lahko podari partner, Vsaka mamica bi bila vesela nakita z imena v svojih otrok. Sama sem bila popolnoma ganjena:). 











11. Stenski  okvir Family: Momax, za vse prelepe nove dogodivščine, ki bodo našle svoje mesto tudi v stanovanju in bodo opomnik, kako hitro čas beži.
12. Afrodita SPA linija, zakaj mamici ne bi privoščili malce SPA tretmaja kar doma, noro dišeča linija, ki Vas z precejšnim izborom izdelkov sprosti, vaši koži pa nudi le najboljše, pa še sestavinsko je zelo dobra.
13. Bodi z napisom najboljša mamica na svetu, bo očaral še vsako tako anti suprise mamico, bodi z unikatnim zapisom za unikatno mamico, različnih ponudnikov najdete na spletu.
14. DM foto knjiga s trdimi platnicami, bodite ustvarjalni in mamici pripravite knjigico s spomini na njeno nosečnost, vajino prijateljstvo, spomin, ki bo ostal za vedno. 
15. Stenska nalepka z družinskim motivom, zapisom, vsaka družinica potrebuje unikaten zapis, takšen, ki opominja, da nismo več samo midva ampak smo MI:)

16. Knjiga receptov za otroke. Ana Žontar Kristan je izdala prekrasno knjigo receptov za malčke, ki bo v veliko pomoč, ko zmanjka idej o sestavljanju obrokov za malčke, začetki uvajanja prehrane znajo biti malce stresni, pa vendarle vsako mnenje, ideja, recept vedno prav pride.
http://www.emka.si/anina-kuhinja-za-najmlajse/PR/1824518
17. Planer za mamice, preprosto za to, ker je v prvem letu, poleg vaših opravkov, še kar nekaj opravkov vaših malčkov (posvetovalnice, cepljena, zobozdravnik), katere je fino beležiti v planer, ki ni tisti klasičen in dolgočasen ampak lep, pisan in kreativen. http://baeba.si/
18. L´Occitane linija popolna potonika, fantastična linija, ki bo mamicam povrnila vlago na koži obraza, pomagala izboljševati povrhnjico kože, fantastično diši in ima prelepo embalažo.
19. Šopek, še vsak razgledan partner se potrudi in prinese šopek ob rojstvu, ampak to ne pomeni, da je to prvi in zadnji. Kolikokrat greš mimo cvetličarne in nič ne stane, če se ustaviš in vzameš cvet, ki bo nekomu z rahlo zmešanimi hormoni osrečil dušo:) 
20. Sadika drevesa, posadite jo skupaj s svojo družino in ji dovolite rastiti tako kot boste to pustili svojemu malčku, čez 20 let ne bo več tako majhna, kajne:).

Upam, da ti 20 darilc olajša tvojo izbiro in bo letošnje darilo bistveno lažje kot kakšno leto poprej.



With LOVE Sugarlove blog

You Might Also Like

4 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images