L’OCCITANE MELTING HONEY / KARITE Z MEDOM- SVILENO IN MEDENO

18:02

  14.10.2015 prihaja na police težko pričakovana L’OCCITANE kolekcija MELTING HONEY.
L’OCCITANE, ki z LE kolekcijami nikoli ne razočara je tudi letos zadel terno-medena kolekcija.
Kolekcijo sem sama težko pričakovala, prejšnji teden pa sem jo tudi sprobala. 
Povem vam, vonj je ČAROBEN. Sladkast in meden, čisto jesensko-zimski.
Naj izdam še to, da sem dobila tudi že vzorček kremice ali bolje rečeno masla za telo?
Nekako si zelo želim, da bi bil v tej kolekciji tudi parfum.

Kaj pravijo pri L’OCCITANU?

V novi kolekciji Karite z medom je L’OCCITANE združil zaščitne lastnosti karitejevega masla iz Burkina Fasa s še bolj senzorično sestavino: medom
iz Provanse, znanim po mehčalnem delovanju na kožo. Spoznajte omejeno izdajo izdelkov za nego telesa, ki vsakodnevno nego naredi svileno
in medeno …


Na voljo v trgovinah L’OCCITANE s 15. oktobrom 2015.



               
Karitejev mehki gel za prhanje z medom, 250 ml

Kako lahko prhanje postane svileno in medeno doživetje? Z L’OCCITANOVIM novim Karitejevim mehkim gelom za prhanje z medom! Nežen gel v barvi zlatega medu, obogaten z mehčalnimi lastnostmi, ki jih imata izvleček iz kariteja in med iz Provanse, nežno očisti in sprosti telo. Koža je prožna in odišavljena s slastno dišavo mehkega medu.

250 ml, 14.70 € 


  Karitejev sladkorni piling z medom, 175 g

Kako lahko nega telesa postane svileno in medeno doživetje? Z L’OCCITANOVIM novim Karitejevim sladkornim pilingom z medom! Piling za telo s 5 % deležem karitejevega masla in mehčalnim medom iz Provanse vsebuje prave sladkorne kristale in drobno zmlete orehove luščine, ki nežno in učinkovito odstranijo odmrle kožne celice. Po uporabi je koža svilnato gladka ter odišavljena s slastno dišavo mehkega medu.

175 g, 23.40 €
 Karitejeva ultramehka krema za telo z medom, 100 ml

Kako lahko nega telesa postane svileno in medeno doživetje? Z L’OCCITANOVO novo Karitejevo ultramehko kremo za telo z medom! Svilnato gladka krema z lahko teksturo, obogatena z visoko koncentracijo karitejevega masla (10 %) in mehčalnim medom iz Provanse, pomaga nahraniti in zaščititi kožo telesa ter jo ovije s slastno dišavo mehkega medu.

100 ml, 22.40 €


  Smetanasta krema za roke s karitejem in medom, 30 ml

Iz L’OCCITANA prihaja novo svileno in medeno doživetje za vaše roke! Nova Smetanasta krema za roke s karitejem in medom ima edinstveno teksturo, obogatena pa je s kar 25 % hranilnega karitejevega masla in mehčalnim medom iz Provanse. Zapeljiva kombinacija pomaga zaščititi, nahraniti in zmehčati kožo rok ter jo ovije s slastno dišavo mehkega medu.

30 ml, 7.60 €

     Karitejev balzam za ustnice z medom, 12 ml

Iz L’OCCITANA prihaja novo svileno in medeno doživetje za vaše ustnice! Karitejev balzam za ustnice z medom je kremasta poslastica, ki ustnice neguje s karitejevim maslom in mehčalnim medom iz Provanse. Zapeljiva tekstura pomaga nahraniti in zaščititi ustnice ter jih ovije s slastno dišavo mehkega medu.

12 ml, 7.60 €

 Milo za dobrodelnost Mehki med, 50 g

~ NA VOLJO DO KONCA ZALOG ~
Na svetu je 285 milijonov ljudi z okvaro vida, čeprav je kar 80 % okvar možno preprečiti. Prav zato L’OCCITANE vsako leto prodaja izdelek za dobrodelnost, s katerim zbira sredstva za boj proti slepoti in slabovidnosti, ki se ju da preprečiti. Milo za dobrodelnost Mehki med, obogateno s karitejevim maslom, kožo nežno očisti in odišavi z dišavo mehkega medu iz Provanse. 100 % sredstev*, zbranih s prodajo tega mila, bo Fundaciji L’OCCITANE omogočilo sofinanciranje projektov za boj proti slepoti in slabovidnosti v Burkina Fasu.

50 g, 2 €




Vas je morda zamikal kateri od izdelkov?
Priznam, da se odločam med pilingom in ultramehko kremo za telo.

Pozdravček,

Kristina

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Objave sploh nisem prebrala, predvsem zato ker imam že predolgo WL L'oocitane -.-"
    Mi pa lepo naloži stran, brez problema :)
    Sem ostala dve minutki, obljubim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mam tudi jaz WL predolgo, ampak tole bom dala na prednostno, pa čeprav bo kolekcija počakala na božička (samo se bojim da bo prej vse šlo) :D
      Haha, Špehar mi je škodil, danes sem odkar sem prišla iz faksa tukaj na blogu :D

      Izbriši
  2. vau, to pa more dišat. ful me mikajo piling za telo, smetanasta krema za roke deluje prej za pojest :) pa karitejev balzam za ustnice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene pa najbolj krema in piling za telo. Ker balzamov in krem za roke imam veliko-čeprav je krema za roke tudi na wl saj bi jo res rada sprobala :D

      Izbriši
  3. Se pridružujem Ani. Tudi moja WL Loccitanovih izdelkov je že kar dolga :D Ampak ker sem nora na njihove kreme za roke, mi mogoče ta ne uide. Se pa bere fajn tudi piling za telo :)

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images