L'Occitane Pivoine Sublime linija

11:23

Začelo se je nekako takole, bila sem povabljena na nego obraza, kjer so mi predstavili izdelke iz nove linije Pivoine Sublime ali Popolna Potonika in nekako sem se zaljubila.
Za darilo sem prejela CC kremico in kupila serum, potem pa se je pri meni znašla še krema za obraz in krema za roke.
Nekako sem bila zagreta tudi za parfum in kremo za telo, vendar imam trenutno nagledan njihov nov parfum Cedrat in Iris, krema za telo pa se mi morda tudi pridruži. Za zalogo sem dobila še nekaj vzorčkov, ki jih pridno porabljam.

Kot sem že v prejšnjih postih napisala so punce v Qlandiji Nova Gorica zelo prijazne in radodarne z vzorčki in če bi radi kaj sprobali jih kar vprašajte.



Za vse, ki vas zanima ta linija sem se odločila še enkrat združiti vse poste v enega in narediti objavo z vsemi izdelki, morda vas kaj prepriča v nakup, dodala pa bom tudi mnenje po daljšem testiranju.

Linija Popolna Potonika je zbrana tukaj, kjer si lahko ogledate vse izdelke in opise pa tudi moje mnenje o negi sami.

Kot prvo sem ocenila serum Popolna Potonika, ki sem ga tudi prvega kupila in me je najbolj navdušil.
Krema Popolna Potnika je prišla tudi hitro za drugima izdelkoma na vrsto (ja, hvala zlati prijateljici za zelo izvirno darilo za rojstni dan)
CC krema Popolna Potonika pa je bila med prvimi izdelki, ki sem jih sprobala in ostala brez besed.

Ta linija se mi zdi, da je narejena čisto za mojo kožo.
Težko bi opisala kakšno kožo mam, meni osebno je grozna. Zelo sem vesela, da sem se rešla mozoljev in imam trenutno precej čisto kožo, vendar je na nekaterih delih suha, na drugih pa se masti.

Linijo uporabljam nekako takole, da si zjutraj umijem obraz, nanesem serum, kremo in nato še CC kremico.
Odlično je to, da je CC krema z zaščitnim faktorjem- SPF 20 in pod njo ne rabim dajati nobene druge kreme z zaščitnim faktorjem.
Serum in krema pa sta tako lahka, da mi navlažita kožo obraza, vendar mi je ne mastita in mašita por.



Verjetno ne rabim posebej omenjati, da je embalaža izdelkov naravnost čudovita, meni najljubša od vseh njihovih linij. Tako ali tako mi imajo super lušno trgovinico, embalaže so prava paša za oči, ampak tokrat so s kolekcijo Popolna Potonika res zadeli bistvo.
Če ne drugega te pritegne zaradi barve ;)



Cene izdelkov:
CC krema: 28.50 €
Krema za obraz: 38.10 €
Krema za roke: 7.60 €
Serum: 44.70 €


Zadnje čase je boljše, da se izogibam Loccitanovim trgovinam, saj vedno dobim kakšen izdelek, ki pristane na mojem seznamu "nujno moram kupiti" :D

Katera od vas je sprobala tole linijo ali pa kakšen izdelek iz nje? Vesela bom tudi objave do vaših ocen :D

Lep pozdrav,

Kristina

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Meni je kremica fuuul všeč taka sveža, me ful spominja po teksturi na tole Vichy

    http://www.blogvivalavida.com/2015/06/vichy-idealia-skin-sleep-cream-review.html

    Serum se mi zdi predrag, pa mogoče bi želela da bi bil bolj osvežilen, kot kremica...

    Drugače pa ja, CC krema zmaga vse & vonji in embalaže so super lepe.

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serum je res drag, ker meni se še hitro porablja, če ga naslednjič vzamem bi čakala kupon za - 25 % na en izdelek ki ga dobiš za rojstni dan. Sicer pa zdej mam nagledan parfum, kremo za telo in čistilno olje za obraz.
      Tole Vichy sem sprobala samo vzorček, me je precej potegnila, ma je nisem kupila, ker sem imela preveč ostalih kremic.

      Izbriši
  2. Jst sem obsedena z loccitane:) se moram izogibat spletni trgovini..ta kokekcija je meni tudi super, imma kremico za roke in obraz v mini verziji in sta tk fajn lahki, dišita. Serum mi je pa malce drag ampak verjamem da ima cez cas ucinke.hvala bogu da ima loccitan mini sete, ker ce ne bi bankrotirala:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj jaz pa raje grem kr osebno v trgovino, sprobam, malo prečekiram. Mi je taka simpatična trgovinca, prodajalke so mi super ker ti pomagajo in ti potem ne vsiljujejo.
      Mini verzije so kjut za videt, jih pa ponavadi ne vzamem, kar me pritegne si kar v večji verziji vzamem.
      Ko dobim vzorčke sprobam in če me kaj zelo potegne si vzamem.
      Trenutno imam preveč stvari nagledanih :D

      Izbriši
  3. Ta Potonika je res paša za oči! Sama imam sicer samo kremo za roke, o kateri sem že nekaj časa nazaj napisala oceno, sem pa v potovalnem setu dobila to izboljševalno kremo za obraz in gel za prhanje. Kmalu bom napisala tudi oceno teh dveh izdelkov, nisem še uspela. Mi je pa oboje všeč. Me pa sama kolekcija najbolj privlači zaradi barv in vonjev, ki so meni osebno božanski. Sicer mi vonji rož, vrtnic in tega nikoli ni bil ravno všeč, ampak ti so mi pa super. Me pa nekaj zanima glede mozoljev. Jih imaš veliko ali samo tu in tam kakšnega? Namreč, moja koža je res zelo aknasta, zdaj poleti se mi delajo še vročinski mozolji, ki se jih nikakor ne morem znebiti. Sicer mi je ta krema za obraz super, ker jo nanesem nekaj minut prej preden nanesem puder in mi je super, da ne maši por. Bolj razmišljam o serumu kot CC kremi, ker dvomim, da bom po obrazu kaj bolj porjavela in bi odtenek preveč ''sekal'' ven :) Drugače imaš pa lepo zbirko :) Če se mogoče odločiš za kakšen gel, ti pa vsekakor iz Potonike priporočam. Te ne bo razočaral :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno imam zelo malo mozoljev, sem jih imela pa pol leta pravi izbruh, po tem ko sem imela že 4 leta čisto lepo kožo in sem bila prav žalostna, na srečo je prišla po pol leta spet h sebi, ma med tem časom nisem vedela več kaj bi delala.
      Saj če bi jaz mela samo en stvar za kupit bi serum, čeprav je res drag.

      Izbriši
  4. Kremo obožujem, pa tudi balzam za ustnice se mi je priljubil :) Vonj te linije mi je absolutno božanski in bi zelo rada imela še parfum :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je balzam za ustnice predrag in si ga zato nebi vzela, pa tudi nagledane imam druge izdelke.
      Sama sem bila zagreta za parfum, zdej mi je pa ta citronka nora in še iris, se morem odločit :D ali pač tudi ne, ker imam parfumov čisto preveč.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images