Alverde olje&piling proti celulitu

00:13

Ta dva izdelka verjetno uporabljam že vsaj 3 leta. Od vedno sta mi bila poleg Collistarjevih izdelkov najboljša izdelka proti celulitu.
Tokrat sem si po preležani zimi in 4 mesecem pavze ponovno kupila oba izdelka in sledilo je malenkostno razočaranje. Ne vem ali sem imela samo "smolo" ali so se pač sestavine spremenile?
Saj ne, da sta izdelka slaba, vendar sta bila prej veliko boljša.
Piling ni več tako grob, olje pa je bolj tekoče ;)

In h oceni.....

Za 150 ml pilinga boste odšteli 3.29 €
Piling uporabljam redno, vsak dan, tako da vsebina zdrži za nekje en mesec. 
Uporabljam ga na predelu stegen, riti in trebuha.
Piling ima najlepši vonj- rožmarin in limonska trava, ubijalska kombinacija (če kdo ve kje bi dobila parfum s takšnim vonjem naj mi javi :D )
Embalaža ni nič posebnega, tipična "Alverde".
Vsebina izdelka pa je....malo me je razočarala. Res ni več takšen piling kot je bil. Vonj je ostal enak, piling delcev pa je manj ali pač niso več toliko grobi. Me zanima a je še katera to opazila?
Še vedno je med mojimi ljubšimi pilingi, vendar ni več toliko grob, za uporabo vsake toliko potrebujem kaj bolj grobega.
Za vse, ki bi radi sprobali dome made piling proti celulitu priporočam kavo + olivno olje, je tudi super kombinacija.


Vsi Alverde izdelki so veganski in niso testirani na živalih, za kar jim dajem velik plus.
Edina stvar, ki me moti pri Alverde je ta, da v veliko večino izdelkov tlačijo občutno prevelike količine alkohola na prva mesta....


No in še tako zgleda na roki, čisto nič posebnega, celo malih piling delčkov se ne vidi, ker so prozorni.


Olje proti celulitu...

Za 100 ml boste odšteli 6.29 €
Embalaža je steklena, vendar ni tako težka, preverjetno večkrat zelo zelo odporna na udarce.
Olje ima isto vonj, kot piling, mislim da ne rabim izgubljati ponovno besed, res je nor vonj.
Kar sem opazila razlike pri olju je to, da je od prejšnjih izdaj bolj tekoče.
Učinek je super, po uporabi je koža nahranjena, ob redni uporabi pa tudi bolj gladka. Povem vam, olja delajo čudeže na koži. 
Dobra stvar je tudi ta, da se precej hitro vpije v kožo in ne pušča mastnega občutka.
Vonj olja ostane na koži še dolgo, medtem ko se piling kar precej hitro razdišavi.


Embalaža je čisto navadna, na pumpico. Ki pa se jo lahko med potovanjem zablokira (priporočam), vsaj jaz sem take sreče, da se mi ponavadi zgodi kaj neumnega, ko najmanj potrebujem.


Je morda katera med vami, ki redno kupuje ta dva izdelka in se ji zdi, da sta se sestavinsko spremenila?
Sama nimam stare embalaže, niti nisem nič brala o tem, lahko pa trdim, da ni kot stara izdaja. Upam, da sem imela samo tokrat nesrečo...

Lep pozdrav,

Kristina

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Tole olje je pri meni stalnica, bom morala kaj kmalu obnoviti zalogo in res upam da ga niso spreminjali sestavinsko :/ Ob redni uporabi se res poznajo čudeži na koži! Se mi je pa malce zameril, ko je mami rekla kako smrdim po njem če se nisem ravnokar stuširala :D Ampak dobro, meni drugače tudi lepo diši, očitno pa ne vsem :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olje je res bolj tekoče, sej vonj in to pa ni nekih sprememb. Bom videla na dolgi rok, čeprav mi še vedno res ustreza na koži in jo naredi mehko.
      Mene pa vedno vsi sprašujejo kaj tako lepo dišim, jaz bi tak parfum mela :D

      Izbriši
  2. Sicer sama res še nisem sprobala teh dveh izdelkov. Lansko leto sem imela kar od Dm-a kremo za celulit in čudežno izginil ni, je pa ful navlažil kožo, ki je potem bila mehka, ni pa naredil nobenega efekta v smislu, da je boža bolj napeta, sem ga pa vseeno porabla do konca. Uporabljala sem dosti tudi od afrodite, samo sem za nekatere porabila celo večnost, da so se vpili. Po resnici povedano od vseh teh krem, pilingov in olj sploh ne pričakujem več, da bo karkoli izginilo, je pa res, da sedaj iščem nekaj kar na koži naredi efekt napetosti, da imaš občutek, da je koža napeta in gladka. Moja zelo dobra prijateljica pa že skos uporablja Collistarjeve izdelke in je zadovoljna.:): P.s mogoče pa le izdelajo kdaj čudežno kremico, olje, piling, ki bo pomagala..al bomo mogl večn športat in jest zdravo:):) Monika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Collistarjevi izdelki so dražji, ampak so božanski, s celotno linijo lahko res veliko narediš (piling, krema in nočni serum = res mega rezultati, prav čutiš kako "dela", koža je ful rdeča in topla)
      Čudežne kremice ni, gibanje in voda ful pomagata, js sm čez zimo pridelala prav luknjičasto kožo, ker sem 4 mesece mirovala in jedla packarije.

      Izbriši
  3. Jaz imam verjetno še 'staro' verzijo tega olja, ker sem ga kupila pred več kot enim letom (dejansko sem malo pozabila nanj, ker imam ogromno olj). :) Če želiš, lahko preverim sestavine?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf ja če lahko, potem bom še jaz tuki pogledala sestavine in dodala :D

      Izbriši
  4. Jaz sem zdaj prvič kupila to olje, tako da ne vem če se je kaj spremenilo. Mi je pa všeč. Tudi to da je bolj tekoče, ker se lepše razmaže. Sem prej imela tisto olje z kokosovim vonjem in mi je seveda po vonju veliko bolj všeč, je pa po mojem mnenju tisto tudi bolj gosto in ga več porabim naenkrat. Če uporabljaš olje že dlje časa, a opaziš kakšno razliko na koži?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To se res lepo razmaže, že prejšnje se je in se ne tako hitro porablja, je vsaj za ene 2 meseca ob redni uporabi, jaz ga dam 3 potiske za oba stegna, enega za rit in enega za trebuh (tudi po trebuhu ga mažem, ja )
      Zdej imam toliko celulita, da bom še videla, mi je pa prej res pomagal. Prej sem ful športala in uporabljala to olje & Collistarjev nočni tretma in nisem imela celulita.

      Izbriši
    2. No super. Saj jaz ne pričakujem čudežev, samo malo manj viden celulit bi bil dovolj:). Jaz krivim te moderne skinny jeans za pospešek celulita na mojem telesu:)

      Izbriši
    3. A veš da js sm zadnje čase ful malo v jeanskah, dejansko sm bila zdej veliko doma pa sm skos bla v trenerkah. Sem pa točno pogruntala kaj mi dela celulit, oz kako ga odpravit. Lani ko sem hodila v fitnes in skos tekala pa nisem jedla ogljikovih hidratov je bilo ful boljše.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images