AlpStories: 100 % Pure Organic Argan Oil

13:07

Verjetno ste tudi sami zadnje čase opazili precej reklam za AlpStories izdelke.
Tudi sama sem imela možnosti sprobat tri izdelke, ki so mi jih poslali v test:
aloe vera šampon za lase
arganovo olje
kremo za obraz

Danes bom predstavila arganovo olje, ostale izdelke pa moram še dodobra sprobati, čeprav sem po slabem mesecu nad izdelki noro navdušena in lahko rečem, da mi je zadnje čase med ljubšimi znamkami, sploh odkar me spet malo bolj mika naravna kozmetika in predvsem olja.
Zato sem bila tudi tako navdušena nad izbiro arganovega olja, ki sem ga imela možnost sama izbrati.

Najprej nekaj o njihovih izdelkih:
Izdelki ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav, mineralnih olj in silikonov.
Več o njih si lahko preberete na spletni strani in Facebook strani

Na spletni strani dobite tudi vse podatke o izdelkih, predvsem pa podrobne opise.

Na moji wish listi so se že znašli avokavodo, jojobino, mandljevo, lešnikovo olje in olje mareličnih koščic. 

Aja pa še nekaj, izdelki niso testirani na živalih, primerni pa so tudi za vegane.



Nekaj o arganovem olju- sama uporabljam olje za odstranjevanje ličil, predele kjer imam mastno kožo, včasih ga primešam nočni kremi, z njim si namažem kožo po depilaciji, uporabljam ga za suhe ustnice, za suhe konice las, pred pranjem las, z njim si mažem suhe roke, včasih ga dodam v vazelin ki ga izdelujem doma in v masažne ploščice pa tudi v mazila-predvsem tisto za suhe roke.
Torej, arganovo olje je res vsestransko uporabno.
Ponavadi sem ga kupovala v DMju ali v Vita Care, tokrat pa mislim, da bom ostala kar zvesta temu, saj ima super certifikate in se ne more primerjati z drugimi.

Cena za 50 ml olja je 17.90 €
Morda se cena sliši precej visoka, vendar imate 50 ml olja za res veliko časa. Sama sem ga porabila slab cm v enem mesecu pa sem ga nanašala na lase na dva dni in vsak dan zvečer na obraz pred spanjem.
Olje je zelo mastno in se hitro razmaže, v obraz pa se vpije šele po 10 minutah, zato je bolj primerno za nočno nego obraza, za dnevno je malo premastno. Pa še primer, ena pumpica olja zadostuje za obraz in roke.

Za tiste, ki niste še sprobale arganovo olje, tole je nežno rumene barve in precej tekoče. Sedaj komaj vidim razliko med pravim arganovim oljem, tole je veliko bolj kvalitetno, kot druge različice. Olje je brez vonja, kar je super, večina arganovih olj, ki sem jih imela je imelo dodane umetne dišave. Pravo arganovo olje ne diši.

Na strani AlpStories so zapisali takole:

Bogat z vitaminom E, osnovnimi maščobnimi kislinami in beljakovinami, arganovo olje pomaga v boju proti gubam, odpravlja kožne nepravilnosti, minimizira brazgotine in strije, hkrati pa vrača teksturo, elastičnost in enakomeren ten Vaše kože.  

Arganovo olje se lahko uporablja kot vlažilno olje v boju proti prhljaju ali suhemu lasišču. Spodbuja hitrejšo rast las in celo odpravi poškodbe lasišča in las zaradi kemične obdelave in pogostega barvanja. Deluje tudi kot tretma proti razcepljenim konicam.

Navodila za uporabo: Nanesite na obraz, telo ali lase ter nežno vmasirajte.


Embalaža olja je steklena, na pumpico in dobro tesni, kar je meni zelo pomembno, saj olje prenašam okoli.

Punce, res vabljene k ogledu njihove strani, so pa tudi zelo prijazni in dostopni za vse informacije, takoj odpišejo in prijazno svetujejo.
Komaj čakam, da sprobam še kakšen njihov izdelek, v kratkem pa objavim oceno šampona in kreme za obraz.



Zanima me za kaj vse uporabljate arganovo olje? Če je katera sprobala to olje, kako se vam zdi v primerjavi z drugimi?

Hvala podjetju AlpStories za poslane izdelke.

Lep pozdrav, Kristina.

You Might Also Like

7 komentarji

  1. poceni reklama ste blogerke zadnje čase vidim
    sm si tukaj naročila izdelek da sem ga sama naredila pa so zelo lepo vse uredili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res smo, vendar zame veliko boljša, kot reklame po tv, vsaj po veliki večini veliko bolj realna.
      Kaj si pa izdelala? Mene tudi malo mika eksperimentirati :D

      Izbriši
  2. Sva si izbrali kar iste izdelke:), jst sem tudi navdušena nad arganovim oljem, imaš prav da je bolj za na obraz za zvečer, predolgo trajaj da se vpije. Mene osebno je prepričala krema, ker je lahka ampak vseeno dobro navlaži kožo, nekih bistvenih sprememb še nisem opazila,da bi izgledala koža nevem kako drgačna, pa jo uporabljam zjutraj in zvečer, sedaj že več kot mesec dni, vsak dan. Mi je pa všeč..res, meni je njihova znamka tudi postala top in imam kar slabo vest ko nase nanesem nekaj kar ni vsaj malček naravno:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem si samo arganovo olje izbrala, za kremo sem opisala kožo pa sem rekla, da naj mi sami izberejo-očitno so kar zadeli.
      Jaz sem tudi zadnje čase veliko bolj zagreta za naravno kozmetiko in imam ravno tako slabo vest, porabim ostale zaloge, potem pa adijo te neumnosti, vsaj povečini. No edino pri laseh bolj težko, ker ne vem kako jih bom drugače uredila.

      Izbriši
  3. Jaz sem tudi izbrala čisto iste izdelke:). Meni je to olje najbolj všeč za obraz. Ga tudi nanašam zvečer in včasih kar z kombinacijo s to kremo, da dodam še malo več vlažnosti. Na laseh še nisem probala, ker se mi zdi, da bi znalo bit preveč mastno za moje tanke lase. Je pa tudi super za roke in telo:). Meni so zdaj olja postala na sploh zelo všeč, tako da ga kar šparam:).

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je pa najboljše za roke in lase pred pranjem. Drugače na lase po pranju ne dajem, si ga al dam prej ali pa čisto malo vmešam v masko, drugače pa suhe mi vseeno preveč zmasti, tudi če imam spodaj precej suhe.
    Tudi jaz, mislim da ne bom niti več veliko krem kupovala, sploh za telo, čisto navalila na olja, pa še boljša so.

    OdgovoriIzbriši
  5. Volim arganovo ulje, spasava kosu :)

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images