Shiseido Ibuki krema za predel oči

18:03

Ker imam zadnje čase probleme s kožo sem bila zadnje dva meseca v iskanju primernih krem za mojo kožo.
Še nikoli sama nisem uporabljala kreme za okoli oči.

Tokrat sem sprobala Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream

Vsebina kremice je 15 ml in stane okoli 28 € v Milerju.
Sicer izgleda vsebine res malo, vendar imate kremico za ogromno časa, ker se jo porabi zelo malo.





Zakaj sem sploh želela probati kremo za okoli oči?

Čisto iskreno je tole moja prva krema za okoli oči in me je zanimal učinek.

Kot sem že veliko krat omenila imam zadnje čase obupno kožo na obrazu, ponekod je mastna, predvsem T predel, pod očmi in na ličnicah pa je precej suha.
Zato sem ciljala na kremo za predel oči, ki bi mi kožo nahranila.






Shiseido kremica me je zelo naudušila.
Kremica je zelo lahka in se hitro razmaže in vpije, vseeno pa je dovolj hranilna in mi pod očmi rahlo zmanjša kolobarje, ter glavno kar sem jo potrebovala je to, da mi navlaži suho kožo okoli oči.

Na spodnji sliki je prikazana kremica, količina je velika za en noht, imate pa jo za vsaj 5 nanosov- tako malo se jo dejansko porabi.
Edini minus je cena, vendar bi lahko rekla da imate veliko embalažo kreme, to je 15 ml za celo leto, če ne še več.




Je morda katera že sprobala še kaj drugega iz Shiseido Ibuki linije?

Sama sem pred kratkim sprobala Ibuki čistilno peno, ki se ob stiku z vodo spremeni v krasno čistilo za obraz, tako da lahko rečem, da je tole že drugi izdelek iz Ibuki linije, ki je me navdušil.

Prilagam še 2 fotografiji izdelkov Shiseido, ki si jih želim. Mogoče mi katera lahko pove mnenje, če jih je že sprobala?

Aja, pa še eno vprašanje imam. Zadnje čase sama zelo zelo veliko kupujem v slo drogerijah in vedno bolj opažam, da bi mi izdelke veliko raje na silo prodali, kot pa dali kakšen vzorček da prej sprobam. Se tudi vam to pogosto dogaja?




Lep pozdravček, Kristina.

You Might Also Like

3 komentarji

  1. tole pa mam vzorček doma, pa še nisem sprobala. Sem pa bla navdušena nad Ibuki čistilom za obraz :)
    Jaz edino ne bi dala tolko za kremo za predel okoli oči, ker se nikol ne spomnim da bi jo uporabla -_-
    Ma če kupiš kaj dragega bi ti pa kje kdaj kr napokali ne vem kolk vzorčkov. Mene je drugač malo sram rečt za vzorček, kljub temu, da sem že razmišljala o nakupu kakega res high-end pudra, pa bi raje prvo sprobala, ampak ne vem zakaj se mi zdijo vedno dekleta, ki delajo tam preveč vsiljiva, včasih kr grdo gledajo xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ups, zdej prebrala pa videla, da nisem nikjer niti omenila-tole je maxi vzorček, ki sem ga dobila ob nakupu Escada parfuma.
      Jaz pa vedno vprašam za vzorčke, nikoli ne rečem "a mate kaj vzorčkov" ampak povem točno kaj me zanima...sicer pa vidim, če kaj kupiš jim ni tako problem, ampak drugače...res bolj redko. V Italiji imam pa prav nasprotne izkušnje- še same ti ponudijo pa ponavadi mi vedno rečejo da če nisem prepričana naj ne vzamem, naj raje sprobam.

      Izbriši
  2. Ah jaz sem kar lenobica kar se tiče uporabe kreme za predel oči upsiii :) sem do sedaj samo od balee preizkusila pa me je na začetku nekaj pekla.. :s
    Glede vzorčkov pa je pri nas res čudno, pa že nasplošno če rabiš kako pomoč, so vsiljive prodajalke.. Namesto da bi ti res svetovale, ti hočejo kaj vsiliti, samo da kupiš.. :s

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images