Junij pridobitve #1

12:42

Junijske pridobitve, tudi tokrat sem jih razdelila na dva dela zaradi lepše preglednosti tako da drugi del pride nekoliko kasneje.

Verjetno 2 izdelka ki sem si ju v juniju najbolj želela preizkusiti sta Essence How to make your face wow ( Miler, 6.50 €) in Soraya BB kremica ( spletna stran Soraya, 12.50 €)

BB kremo Soraya sem že ocenila, več o kremi pa si lahko preberete tukaj.
Kmalu pa sledi tudi ocena Essence paletke, saj je popolna za poletje in bi rada, da vidite kako izgleda. 


Seveda nisem mogla brez Garnier Oil Beauty pilinga ( DM, 6 €) in Balea Aqua seruma ( DM, 3 €)
Zraven sem v Milerju kupila še najcenejšo peno za britje.



Dr. Pasha izdelka sem dobila od prijateljice za darilo in še nikoli nisem preizkusila njihovih izdelkov. Popolnoma me je navdušila svečka ki diši po sivki in limoni, je 100 % naravna in medtem ko gori in se topi nastane voske za masažo.
Ocena sledi...


Eucerin šampon za lase in A-derma gel za umivanje obraza sem dobila kot vzorčka v lekarni ob nakupu Vichy kremice.



Pupa Milano izdelke pa mi je podarila teta, da jih sprobam.



Si želite videti oceno katerega od izdelkov?

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Tole Essence paletko sem si pa jaz tudi želela. Seveda je pri nas ni:/ Se veselim ocene:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pride ocena v roku par dni, sem že pofotkala, samo spisat moram...zdej imam malo več časa tako da mislim da bo kmalu :D

      Mi je žal da tega pri vas ni :/

      Izbriši
  2. ooo vidim da res obstaja večja izbira v NG za Essence. Upam da bodo še kje drugje kej razširili. Pa poročaj čimprej ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, končno ko lahko enkrat rečem da imamo, ker do zdej je bila NG pa res tako boga glede tega...sem vse hodila v Italijo iskat.

      Izbriši
  3. Jaz sem pred nekaj dnevi kupila Oil Beauty piling in noroooo lepo diši. Zaradi olj se mi ni zdelo potrebno po tuširanju nanesti masla/mleka za telo. Videla pa sem, da imajo tudi losjon in ga naslednjič definitivno kupim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je pa piling efekt všeč, kože mi ne nahrani neki ful, moram potem nujno kremo/maslo čez še dat.

      Izbriši
  4. Jaz pa sem Essence paletko hotela, dokler je nisem videla v živo. Lepi odtenki, ampak se mi nekako zdi, da imam že podobne. Sem ti že pod Soraya BB kremo komentirala, ampak mi očitno Blogger spet ni hotel objaviti komentarja (to se mi zadnje čase dogaja pri puncah, ki imate moderacijo). V glavnem, zanimalo me je, ali se odtenek kreme prilagodi barvi kože, ker vidim, da imajo samo 1 odtenek. Jaz sem ponavadi sicer svetla (vidim, da je odtenek svetel), ampak poleti hitro dobim temnejšo barvo. Rada bi jo naročila, ampak še nisem čisto prepričana, kako mi bo ustrezala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odtenki so čisto za poletje, pozimi si ne predstavljam z njimi..no sej pride ocena bom tam vse spisala in pokazala fotke :D

      BB kremica je pa takole, jaz sem res svetla in zdej sem malo potemnela pa mi je še vedno ok...mislim težko rečem koliko temen si lahko da ti je še ok.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images