Maj pridobitve #2

00:13

Ker se mi je nabralo maja toliko izdelkov sem jih razdelila kar v dva dela.

Prvi deli si lahko ogledate tukaj

Kot prvo sem dobila proti koncu meseca Stenders paketek in ko sem ga prevzela na pošti mi je uslužbenka rekla "maš en paketek ki te čaka tukaj že 3 dni in cela pošta noro diši"

No čisto iskreno dobila sem ga za darilo in se včasih kar vprašam a bi sploh še sprejemala darila...zadeva je taka, nekako spišeš oceno in jim s tem narediš reklamo. Vendar problem nastane, ker so ponavadi same dobre in oh in sploh reklame, posledično me to odvrne iz bloga.
Sicer sama lahko rečem da mogoče dobim en izdelek na 20 kupljenih za darilo, pa vseeno. Zadnje čase me moti da blogi večinoma postajajo "oglasni prostori" kjer se objavlja samo darila in dela reklamo. To zame ni več nek osebni blog, ampak reklamni prostor. Se opravičujem če sem koga užalila.





Ker imam zadnje čase grozno kožo sem ta mesec malo več denarja vložila v izdelke za nego kože. Če mi priporočate kakšne izdelke za nego občutljive kože bom prav res vesela.
Moja koža je po novem mešana oz nekako takole izgleda, podnevi se mi masti, ponoči me zateguje, na bradi se mi delajo mozoljčki. Kot da jo daje puberteta.


Alkmene gel za umivanje obraza s čajevcem, Just gel za umivanje obraza, Caudalie meglica za obra.


Vichy Normaderm Nihgt Detox, Just nočna krema, Avene micelarna vodica.


Balea Deo z noge in Balea vazelin z zaščitnim faktorjem.


V kolikor bi si želeli ocene katerega od izdelkov mi napišite v komentar.

Me pa čisto iskreno zanima vaše mnenje glede bloganja in prejemanja darilc, kje so meje, vam grdo "reklame" na blogih na živce.... ??

P.s opravičujem se za grde fotke, sem komaj ob nalaganju na računalnik opazila kako grdo ozadje sem izbrala.


Pozdravček, Kristina.

You Might Also Like

21 komentarji

  1. Glede tvojega komentarja okoli daril, o katerih spišeš lepo oceno in podjetju narediš reklamo se popolnoma strinjam. Vedno ko prebiram takšne bloge berem seveda same hvalospeve. Se mi zdi da oseba, ki je prejela darilo v oceno ni subjektivna, jaz osebno dobim občutek da produkt pač hvali - ker si želi dobiti še kakšnega. Naj mi punci ne zamerita, ampak iskreno- blog Cherie in Tina's fashion&stuff sem prenehala spremljati ravno zaradi teg hvalospevov. Se mi zdi da ne dobiš občutka da je kakšen produkt pod pričakovanji...
    Bi pa z veseljem pohvalila tvoj blog in pa Taya - My Little Beauty World. Sta me že velikokrat prepričali v nakup in kar je najpomembneje-nad temi izdelki nikoli nisem bila razočarana.
    Hvala ker si iskrena do nas bralk!
    Naj ostane tvoj blogec takšen še naprej, me pa te bomo z veseljem prebirale! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iiiiii hvala ti :D
      Jaz javno ne bom objavljala imen, ampak ja, tudi sama jih imam nekaj na spisku ki mi ne dišijo preveč, pač ignoriram, ampak meni se gre bolj zato da sama ne postanem takšna in da blog ne postane reklamni blog.

      Izbriši
  2. Se strinjam z Anonimni glede obeh blogov, ki jih več ne spremlja ;) Puncam sploh ne vrjamem več xD Itak pa majo na blogu večina samo izdelke, ki so jih dobile, redko vidiš kakšno oceno nečesa kar so si kupile (seveda, ker jih zasipajo z darili).
    Drugač pa me zanima ocena tega Vichy Night Detox, ker bi rada še več mnenj slišala :) Sicer mam vzorček ampak mam raje, da katera oceni, ko to sprobava dlje časa ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako nekako, zato pa jaz pravim da ne vem če bi s tem kar prekinila. Priznam da mi je lepo dobit darilce, sodelovat, vendar vse do ene meje.

      Vichy bom definitivno napisala oceno, ker me je zelo prepričal izdelek, ma ga moram še malo stestirat.

      Izbriši
  3. Še jaz pristavim svoje čeprav bolj malo sodelujem tukaj gor s komentarji, berem pa redno. Vsaka ima svoje načrte in cilje in tako je prav. Vsak naj počne kar želi. Nekaterim puncam je cilj darila, drugim je cilj ljubezen do kozmetike, nakupovanja in deljenja nasvetov.
    Jaz ne spremljam 3 slo bloggerke in to so 2 zgoraj našteti ravno zaradi že omenjenih razlogov, tretja pa je bolj nova in je na dobri poti za njima.
    Še večja neumnost je tale da so izdelki "top šit" potem si pa niti enega izdelka te znamke sami ne kupijo.

    Pri tebi mi je všeč to ker imaš od Essence kozmetiko pa do malo dražjih znamk, všeč mi je tudi ker imaš res pestro izbiro izdelkov glede na znamke tako da lahko posežem po velikem spektru.
    Ne zdi se mi napačno če prejemaš darila ker znaš uporabiti v pametne namene in ne v reklamne norosti.

    Anja

    OdgovoriIzbriši
  4. Huh, moja koža je tud zadnje čase muhasta, sam da je suha in imam mozoljčke po bradi. Sama sem preklopila na čist neke osnovne produkte (milo od dr.bronner s čajevcem, miceralna, pa karite krema za obraz, ker
    milo kar suši)..
    Drugače pa se strinjam glede ocen.. Po pravici raje preberem da kdo tud skritizira kaj, da vidim tudi slabe strani izdelka, pa se pol lažje odločim če sem pripravljena sprejet kompromis glede teh slabih lastnosti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni osebno je bilo grdo napisat slabo oceno ko sem dobila od Melvite kremico in sem jo in ja, dvomim da so bili navdušeni, ampak ajde...
      Sej itak ponavadi je tako da če ti podjetje pošlje kremico al neki ponavadi se prilagodi koži in velikokrat zadene, vendar saj vsi vemo kam sem ciljala s temi produkti in samimi reklamami.

      Izbriši
    2. Hihi glede obraza bom pa videla, sem zdej nakupla en kup izdelkov in testiram, moram rečt da mi kar odgovarjajo in gre na boljše.

      Izbriši
  5. Vsaka ki sprejme izdelek dela reklamo. Lahko se pa sama odločiš ali se prodaš in delaš samo reklamo ali če želiš biti zvesta bralcem.

    Pri nas se odpra vedno več blogov z namenom reklame ki pa nimajo podpore.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ah, točno vem kaj si mislila s tem sprejemanjem izdelkov. Tudi jaz razmišljam, da bi naredila eno pavzo od tega za nekaj časa. :)

    Glede kože - če te zateguje (po umivanju??), začni uporabljati nekaj bolj nežnega za umivanje (definitivno NE pen), ker zna biti da je tvoja koža dehidrirana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem zdej nakupila ogromno izdelkov, pa da vidim kaj bo iz tega. Sem posegla po malo boljših "znamkah", prej sem bila na milu, večina Balea izdelkov in Collistar krema SPF20, to je bila moja stalnica.

      Bom pripravila en post v kratkem z izdelki :D

      Izbriši
  7. Tudi jaz zgoraj omenjenih blogov že nekaj časa ne spremljam, iskreno niti ju nisem dolgo... vsak izdelek pač ne mora biti oh in sploh. :)
    Bi pa tudi sama pohvalila tvoj blog in pa bloga Beauty of a Lemon ter Taya - My Little Beauty World. Moram priznati, da sem že veliko izdelkov kupila na podlagi mnenj zapisanih na omenjenih blogih in do tega trenutka je bilo vse na nivoju mojih pričakovanj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, zelo vesela da slišim tole. Je pa tudi meni Tajin blog med boljšimi :D

      Izbriši
  8. Js bi ti za kožo priporočila, da sprobaš the Balm Balm Frankincense light facial oil. Js ga uporabljam približno en mesec, in se že pozna razlika. Se mi je zelo umirilo izločanje olja skozi dan, hkrati je pa odpravil par suhih madežev, ki sem jih imela na obrazu.
    Glede prejemanja izdelkov je pa vsaj z mojega vidika tako, da js osebno imam izoblikovano stališče o pogojih, ki sem jih pripravljena sprejeti za sodelovanje, pa vedno tudi že vnaprej povem, da objavljam tako pozitivne kot negativne ocene. Berem pa ocene drugih blogerk vedno z rezervo, imam par takih, ki jim zaupam, in druge, ki jih raje kar preskočim,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ufff super hvala za predlog. Sicer sem pregledala malo, verjetno bi bilo kar ok po opisu...samo trenutno sem si tolko kremic nakupila in vsega da bom malo počakala. Ga pa dam nekam na WL.
      Bi pa verjetno tebi ustrezal VichyNormaderm Night Detox.

      O obdarovanju imam tudi jaz, vedno (no dvakrat sm) zavrnila znamko ki mi že v prvem sporočilu spiše kaj moram naredit in pisat.

      Izbriši
  9. Ooo jst bi pa rada videla oceno just kremic :) Lih zadnjič je mama naročala neki pri justu in me mika preizkusit kako kremico.
    Glede sprejemanja daril se strinjam z usem gor napisano. Nekateri blogi so res postali hujši kot Spar, Hofer reklama, ki jo dobiš domov po pošti. So mi ful nepregledni, ko imajo use tiste reklame ob straneh. Takih blogov niti ne prebiram, ker niso realni. Da je izdelek zanič vidiš takoj, ko imajo napisano o embalaži več kot o kako se jim je zdel izdelek.
    Najbolj bolano mi je pa, da napišejo ful doro hvalo in potem prodajo izdelke naprej. Jst sem prejela samo enkrat izdelke in ko sm ji dobila mi je bilo zelo žal, da sm jih sploh sprejela. Problem je bil v tem, da so bile popolnoma zgrešene barve in sama ne bi nikoli izbrala teh barv. Odtakrat sem rekla, da ne bom več sprejemala nagrad, razen če mi pošljejo kak Essie ali opi lak (teh se res ne bi branila). :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kremice Just-pozitivno presenečena, zelo zelo, v kratkem pa sledi ocena. Zadnje čase mam kar nekaj Just izdelkov in so me prav prijetno presenetili.

      Izbriši
  10. Zanimajo me ocena Just kreme in Avene micelarne.

    od naših blogov pa Tine ne spremljam več, prav tako ne Aleksandre in Cherie.
    Najbolj mi je všeč Taja in Mateja, takoj zadaj pa dodajam tvoj blog ki postaja vedno boljši.
    Ana

    OdgovoriIzbriši
  11. Mene najbolj zanima ocena Vichy Normaderm Night Detox. :)
    Pa strinjam se s tabo glede 'daril' in pisanjem neresničnih ocen.. med take jaz tudi prištevam Tina's fashion&stuff in Cherie..mi je prav glupo, ko gledam njun FB, pa tako na veliko objavljata, kaj vse prejmeta v nabiralnik od raznoraznih podjetji.. tako da me čisto mine, da bi sploh odprla njuno stran na blogu. :D
    drugače mi je pa veliiiko slovenskih blogov zelo všeč: tvoj, Tayin, Matejin, Sanjin,...:))

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images