Pridobitve v MARCU

21:48

Še danes dopoldne sem komentirala eni izmed bloggerk, da je zame boljše, da takih objav ne delam. In seveda, kot da nimam danes dovolj dela s seminarsko nalogo raje pišem blog.
Na nek način je to prava pomiritev zame, ko končam s tem pa si bom lepo skuhala čajček in se spravila delat seminarsko nalogo. Naj omenim, da res nimam volje in me daje spomladanska utrujenost, spim po 10 ur na dan in se zvlečem iz postelje bolj utrujena kot se spravim spat. Grozen občutek.

Morda bi lahko omenila tudi to, da so na našem koncu končno odprli Miler in jaz se seveda hodim veselo slinit naokoli. Ta mesec pa res ne bom zapravljala veliko, UPAM.


Ponavadi ne pišem takšnih postov, ker pa se mi zdijo zanimivi in jih rada prebiram in predvsem gledam pri drugih blogerkah sem ga tokrat pripravila tudi jaz.

V marcu sem na veliko kupovala, veliko izdelkov pa sem tudi dobila za darilo. Danes sem pred fotografiranjem vsega ugotovila, da sem nakupila veliko preveč izdelkov, nekatere čisto neuporabne pa vendar. Tukaj je dobra polovica izdelkov, ki sem jih ta mesec kupila. V objav nisem vključila šamponovo za lase, gelov za tuširanje pa še kaj bi se našlo.

Najprej me je na sredini meseca presenetil Yves Rocher paket, ki so mi ga poslali. Še enkrat najlepša hvala. Kot vidite po fotografiji sem nekatere izdelke že stestirala in bom v kratkem objavila tudi kakšno oceno.




Yves Rocher še enkrat hvala za tako velikodušno darilo :D

Na spodnji fotografiji imam še Yves Rocher mineralni puder (top je), Max Factor podlago Whipped creme in Bourjois puder v kamnu Healthy balance, ki mi je preprosto najboljši in ga redno kupujem.
P.S sem naredila sliko z zaprtimi pokrovčki, da bi bila embalaža vidna, vendar je bila grozna svetloba in je vidna samo lučka od fleša in grdo osvetljene embalaže.


Cena Max Factor pudra: 10-11 €, Bourjois 8 €

Naslednji 3 Oriflame You Dazzle  šminke sem dobila v nagradni igri na Aninem blogu, hvala Ana. Ocene si lahko preberete tukaj.
Z naslednjima dvema Essence Stay Matt sem imela na začetku ne Love-Hate odnos, ampak sta mi postala preprosto super, tako da sem si ju vzela, ker gresta iz prodaje.
Max Factor šminka v svinčniku je pa preprosto najboljša, o njej bom definitivno napisala še oceno, saj je res vredna nakupa.

Cena Essence šmink nekaj manj kot 3 €, Max Factor 10 €


Naslednje pridobitve so iz Kikota, predstavila pa bom samo 3, saj ostalih žal nimam doma. Želela sem si svetle senčke, kot da jih nimam že dovolj in vzela sem tole. Zraven sta pa še svinčnika za oči nad katerimi sem zelo razočarana, odtenka sta super in zelo obstojna, ampak samo nanašanje je mučno, ker je svinčnik zelo trd.

Kiko senčka 2 €, Smart Eye Pen 2 € (vsi izdelki znižani)

Kot drugo darilo sem dobila od Green Line kremico za obraz Hydro Mineral. Embalaža je sicer plastična in meni osebno grda, so pa kremice krasne, res...sprobala sem kremo za normalno kožo in kremo za mešano do mastno kožo, ki je odlična. Ocena sledi na blogu.


Cena kreme je nekje med 6-8 € kar sem uspela videti v trgovinah.

Ravno danes me je pričakal paketek doma, moj nov Tangle Tezzer! <3

Cena 12 €

Vzorčki, vzorčki...komaj čakam, da sprobam Melvitino maslo za telo.


Kot zadnje pa vam predstavljam Deborah nalepke za nohte in dve paleti s senčili.





Mislim, da bom april definitvno bolj umirjen mesec. Ampak ja, vedno pride kakšen popust, kakšni dobri kuponi v DMju, pa še Miller so trenutno odprli tudi na našem koncu.

P.S odpravljam se v Milano, naslednji teden ko se vrnem nazaj pa objavim nagradno igro oz. par darilc za moje zveste bralce, ker sem na FB strani dosegla številko 300 :D

Lep pozdravček, Kristina.

You Might Also Like

17 komentarji

  1. Ahhh očitno tudi mene daje pomladanska utrujenost, bi skoz spala, zbudim se pa še bolj utrujena in zlomljena. :\ Drugače pa všečne pridobitve :) Komaj čakam ocene green lina, max factor šminke in podloge :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je prav mučno, pa ravno ko imam 100 stvari za delat :D Definitivno bom napisala ocene, sploh za prva dva izdelka, ki sta me res zelo zelo navdušila.

      Izbriši
  2. Jaz z Yves Rocher izdelki nisem zadovoljna. Blushi niso pigmentirani,senčila za oči so pretrda+ slabo mazljiva,ta maskara pa enostavno ne da efekta. Pudra in podlage sama nimam da bi sprobala,imam pa kar nekaj šmink kere lahko rečem da so mi ok za to ceno,ostalo me je pa zelo razočaralo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom napisala še ocene izdelkov boš lahko pogledala...blush res ni pretirano pigmentiran,maskara mi je pa super, jo sicer uporabljam za razčesavanje in grem potem čez z drugo.

      Izbriši
  3. Tudi jaz sem včeraj za tamalo naročil Tangle Teezer za 11.70 in to celo v isti barvi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boš imel prihranjeno jokanje, jaz si ne predstavljam brez TTja, vse druge krtače me cukajo.

      Izbriši
  4. Z naslednjim tednom pridejo objave na vrsto ;) Ti pa lahko povem, da je ta šminka mega!

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanima me tale šminkica v svinčnikum, zgleda res lepa :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštne pridobitve! Kako se obneseta krtača in Melvita maslo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za krtačo sem že omenjala, edina ki jo uporabljam, edina ki mi ne cuka las in mi jih puli. Mogoče bom celo prav objavo napisala o TTju.
      O Melvitinem maslu pa bom tudi, ravno včeraj sem ga sprobala, je tako primerno za zimo, zelo mastno, vendar se hitro vpije. Mi je kar všeč, mogoče ga bom celo kupila pozimi.

      Izbriši
  7. Super pridobitve. Jaz se najbolj veselim Melvita objav. Mi je pa zelo všeč odtenek tvojega Yves Rocher rdečila, komaj čakam tvojo oceno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rdečilo je super, najbolj od vseh izdelkov me je prepričal ta in maskara, ker mi dobro razčese trepalnice. Je pa taka ful posebna barva, roza-rdeča :D nimam nobene take tako da super ;)

      Izbriši
  8. super nakup! :))
    jaz sem tudi ful radovedna kakšna je tale MF šminka v svinčniku, še posebej, ker jih že dalj časa gledam, pa se ne morem odločiti, ali bi kupila katero.. :) pa ravno tale rdečkast odtenek mi je najbolj padel v oči. :P
    pa tile dve paletki senčil od Deborah sta tak SRČKANI! :)) me prav zanima, kakšni sta, upam, da boš poročala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom naredila objavo v kratkem, ker imam veliko stvari za stestirat, ne vem pa če mi bo uspelo ta teden.

      Izbriši
  9. Kako luškane Deborah paletke! ❤ :)) Drugače pa res lušne pridobitve, razen Whipped Creme od Maxfactorja, not a fan :D me zanima, če se tebi obnese? morda sem jaz pri aplikaciji kej zašuštrala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem najprej kupila napačen odtenek, zdej tale mi je pa super res. Nobenih presežkov, vendar res dobra podlaga oz lahki puder.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images