Green Line HydroMineral lahka vlažilna krema

00:30

Končno sem se spravila izdelke fotografirati na dnevni svetlobi in rezultati so veliko boljši kot v notranjih prostorih! Obožujem ko je zunaj lepo vreme.


Krema Green Line HydroMineral je lahko krema, namenjena mešani do mastni koži. Vsebuje izvlečke papaje, spiruline in mineralne vode Radenska. Je brez parabenov.
Izdelke Green Line dobite v DMju, Mercatorjevih trgovinah ( za Miler in ostale pa nisem čisto prepričana a se da dobiti).
Cena kremice je nekje med 6-8 € kar sem gledala. V Mercatorjevii trgovini je bila nekoliko ceneje kot v DMju.Kremo trenutno uporabljam tri tedne in lahko napišem o njej same pozitivne stvari.
Lepo navlaži kožo in je ne masti. Je zelo lahka in se lepo razmaže, ter hitro vpije.
Ima zelo nežen, prijeten vonj, ki ni moteč kot pri večini krem.
Sama jo uporabljam večinoma zjutraj, zvečer pa dam na obraz malo bolj hranilno kremo.
Odkar uporabljam kremo se mi manj masti T predel in imam čez celoten dan navlažen obraz. Prej sem imela probleme z mastnim T delom in hkrati suho kožo na ličnicah in okoli nosa.

Včasih mi je kar malo žal, da ne večkrat preizkusim izdelkov domačih proizvajalcev.


Kremo dobite v treh različnih verzijah. Za suho kožo, za normalno kožo, ter za mešano do mastno kožo.Sama embalaža je praktična in minimalistična. Ni steklena, ampak je plastična. Meni je to samo še dodaten plus, ker je lažja za prenašanje v torbici. Poleg tega izdelek dobro tesni in se ga lahko prenaša tudi naokoli.
Izdelek se pobira s prsti, kar mogoče nekatere moti, vendar je meni vseeno, saj jo imam doma in jo vedno zajemam s čistimi prsti.

Prilagam še link, ki sem ga našla na njihovi FB strani, prikazuje pa testiranje izdelka na treh puncah.
Članek

Ste morda preizkusili kakšen izdelek Green Line? Mi morda priporočate katerega?

*izdelek sem dobila v test, vendar je izraženo moje mnenje, ki je iskreno*

Lep pozdravček, Kristina

You Might Also Like

5 komentarji

 1. Se strinjam, zunaj so fotke res bolj krasne, čudovito so ti uspele. Jaz še njihovih krem nisem preizkusila, trenutno sem navdušena nad Mixa kremo. Se pa strinjam, jaz sem že tudi večkrat razmišljala, zakaj ne bi večkrat preizkusila izdelke domačih proizvajalcev, bo treba malo spremeniti to. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Zdej ko bo lepo vreme se bom kar navadila, da naredim celo serijo fotk zunaj, za cel teden objav, če mi bo le zneslo.
   Trenutno sta me Green Line in Afrodita tako navušila, da sem prepričana, da si bom še kaj nabavila.

   Izbriši
 2. Super :) sem že nekaj gledala te kreme, očitno bi mogla katero preizkusit :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Drugače imajo tudi vzorčke, ker imaš za 3 tipe kože. Jaz sem sprobala še vzorčke za normalno kožo, so mi super za zvečer ker so malo bolj hranilni, ampak tale mi je pa super za čez dan da se mi ne tako masti obraz.

   Izbriši
 3. Jaz imam to kremo za normalno kožo in sem zeelo zadovoljna :)

  OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images