Empties # marec, april

16:20


Essence Corrector Pen je svinčnik za korekcijo laka za nohte, cena je nekaj čez 3 €, sama ga imam za nekje 3-4 mesece in ga redno kupujem. Zadaj ima tudi dodatne konice za menjavo, tako da uničeno konico vržete stran in namestite novo.
Essence  I <3 Extreme Volume Mascara meni osebno med 5imi najljubšimi maskarami. Cena je smešno nizka, 3 €, sicer se zelo hitro posuši. Trepalnice lepo podaljša in doda volumen.
Loccitane krema za roke s karitejevim maslom, super hranila krema za roke, ki ima sicer malo visoko ceno in jo kupujem vsake toliko. Cena kreme je 8 €.
Nakup vseh treh izdelkov sem že ponovila in jih res priporočam!


Gliss Hair Repair maska in Garnier Fructis, obe sta na voljo v DMju, cena je nekje med 5-6 €. Meni osebno zelo dobri maski, nakup priporočam. Sama sem sicer kupila še nekaj drugih mask za sprobat, ampak definitivno bom ponovila nakup, sploh leve maske.


Silver šampon je namenjen blond pobarvanim lasem, za izbijanje rumenega pigmenta. Meni osebno ni bil preveč všeč, veliko boljši efekt ima Lorealov in Keune šampon, pa vendar sem nakup ponovila za vmesna pranja. Če nimate zelo blond las dobro opravi svoje delo, v nasprotnem primeru pa vam priporočam Keune ali Loreal.
Head&Shoulders šampon proti prhljaju, uporabljala sem ga vsake toliko, tako da nekih zaključkov ne morem povedati.


Balea lak za lase uporabljam redno, cena je res nizka, dobro utrjuje lase in jih ne zlepi skupaj. 
Gliss Hair Repair, nakup tega izdelka sem opravila čisto naključno in me je izdelek res prepričal. Primeren je za poškodovane in suhe lase, zato je temu primerno precej masten, vendar se lepo vpije v lase in ne pušča mastnega sloja. Cena izdelka je okoli 9 € in se ga ima za kar nekaj časa.
Indola spray za lase, sama sem ga uporabljala po umivanju las in nisem opazila nekega posebnega efekta. Lasje so se lažje česali, to pa je bilo to. Raje kupim Gliss izdelke, ki so poceni in mi lepo nahranijo lase.



Nivea Baby šampon, nežen in lepo diši. Ponavadi ne kupujem istih šamponov za telo, rada sprobam različne, sicer pa se večino časa umivam z doma narejenimi mili.
Nivea kremasti gel za umivanje telesa pa je bil pravo razočaranje! Obupna tekstura, ne naredi pene, občutek imam kot da grem umazana izpod tuša.


The Body Shop Moringa Body Butter je nekaj najboljšega kar sem imela, hranilno maslo za telo z norim vonjem.
Planet Spa Body Souffle, lahka "kremica" z nežnim vonjem, kupila sem jo v kompletu s pilingom za telo, žal je ni več mogoče dobiti.


Top trio za nizko ceno, trije izdelki ki jih vedno znova kupujem. Vatke za odstranjevanje mejkapa, ki lepo očistijo obraz (sicer niso primerne za odstranjevanje močnega mejkapa), nežen čistilni gel in najboljši serum, ki mislim da je poznan čisto vsem.
Nakup vseh treh izdelkov sem že opravila.

Ste preizkusile katerega od izdelkov?

You Might Also Like

10 komentarji

  1. O nakupu tega gela za umivanhje sem že razmišljala, ampak se potem nikoli nisem odločila za nakup. Head&Shoulders šamponi so meni katastrofalni. Nikoli nisem imela takih problemov s prhljahem kot takrat, ko sem uporabljala njihove šampone. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sej ta Nivea je baje ful popljuvana kar sem brala, res je katastrofa. Sicer pa ne vem a majo še vedno na njihovi strani vzorčke, probaj tam.

      Izbriši
  2. Jaz sem preizkusila od Essence maskaro (sicer tisto roza) in mi je bila tudi super. Se je pa tudi meni zelo hitro posušila, ampak glede na to da je samo tri evre, me niti ne moti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem pa zdej kupila 2 novi in ne vem a so spreminjali ali pač sem naletela na 2 zanič maskari..namreč iz embalaže gre fuuul izdelka in mi sprime trepalnice skupaj tako da jih imam vsega skupaj 3.

      Izbriši
    2. :O

      Možno da je bila le taka serija čudna. Jaz imam tudi že drugo ali tretjo tole roza in mi je super :)

      Izbriši
    3. Sem jim prav pisala in so hotli neko kodo, bodo preverli. Res zelo lepo od njih.

      Izbriši
  3. Loccitane krema je res super, ampak se strinjam- (pre)draga :/

    OdgovoriIzbriši
  4. "Nivea kremasti gel za umivanje telesa pa je bil pravo razočaranje! Obupna tekstura, ne naredi pene, občutek imam kot da grem umazana izpod tuša."
    To ni gel za umivanje vendar mleko za telo ki se ga uporablja pod tušem. Uporaba: 1. Umijte se s svojim običajnim izdelkom za tuširanje in ga sperite.
    2. Nanesite In-Shower mleko za telo, ko ste še pod tušem.
    3. Sperite.
    4. Osušite kožo kot običajno.

    Sama sem dobila vzorček in ga 2x preizkusila, vendar nisem bila pretirano zadovoljna. Res je, da prihraniš kakšno minutko na času, koža je po uporabi mehka, ampak se mi zdi da se naredi tudi nekakšen "film" na koži. Jaz prisegam na masla za telo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se opravičujem ker sem napisala 2x. Mislila sem, da prvič ne bo objavljeno, ker je napisalo da je prišlo do napake....

      Izbriši
  5. "Nivea kremasti gel za umivanje telesa pa je bil pravo razočaranje! Obupna tekstura, ne naredi pene, občutek imam kot da grem umazana izpod tuša."
    To ni gel za umivanje ampak mleko za telo, ki se ga uporablja pod tušem. UPORABA: 1. Umijte se s svojim običajnim izdelkom za tuširanje in ga sperite.
    2. Nanesite In-Shower mleko za telo, ko ste še pod tušem.
    3. Sperite.
    4. Osušite kožo kot običajno.

    Tudi jaz sem prejela vzorček in ga 2x preizkusila. Sama nisem bila zadovoljna. Prihraniš kakšno minutko na času in koža je po uporabi mehka, vendar se mi zdi, da se na koži naredi "film". Raje uporabljam masla za telo. :)

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images