Micellarne vodice, Garnier, Loreal, Eveline

17:32

Malo smešen naslov, vendar nisem vedela kako bi drugače poimenovala.

Torej vse se je začelo z Vichyem in Biodermo. Najboljši odstranjevalci ličil do sedaj, a z nekoliko visoko ceno.

Ko je na trg prišla še Lorealova in za njo Garnjerjeva micellarna vodica je bilo veliko govora o teh in mnenja, da sta po učinku isti kot zgoraj omenjeni dve, le cena je skoraj trikrat nižja.

Tokrat bom predstavila 3:

Garnier, 400 ml, cena 6 €
Loreal, 200 ml, cena 5 €
Eveline, 200 ml, cena 10 €Če na kratko povzamem me je skrajno leva Eveline micelarna vodica zelo razočarala, Garnierjeva in Lorealova pa ravno obratno. Nebi ju zamenjala.


Garnier Micellar Cleansing Water

Za ceno 6 € dobite kar enkrat več izdelka kot pri ostalih dveh, kar je dodaten plus.
Primerna je za občutljivo kožo kar bi lahko res potrdila, ne vsebuje parfuma kar je še dodaten plus. Ličila odstrani zelo dobro. Če uporabljam močan MU porabim nekje 2-3 vatke za odstranjevanje.Eveline Cosmetics Micellar Solution 3 in 1

Namenjena naj bi bila občutljivi koži? Katastrofa! Diši po alkoholu in nenormalo izsuši obraz. Poleg tega se zliva iz embalaže in ne odstranjuje ličil. Da ne govorim o tem da mi npr Maybelliner Tattooja ki je masten sploh ne odstrani, še manj pa vodoodporne maskare in eyelinerja.
Ne priporočam nakupa!Loreal Skin Perfection Micellar Solution

Tudi s tem izdelkom sem zelo zadovoljna. Moti me edino to, da se izdelke zliva iz embalaže, vendar ko enkrat pogruntaš kako dozirati je vse boljše.Če primerjam vse tri med sabo pridem do zaključka, da Eveline definitivno ne priporočam. Čisto zgrešen nakup, ki mi stoji že nekaj časa na polici, ker mi tako zelo draži oči in kožo, poleg tega pa še ne odstranjuje ličil.
Garnier in Loreal bi si zaslužile najboljše mesto, lahko ju primerjam z Vichyem in Biodermo, vendar je velik plus predvsem to, da sta bistveno cenejši.
Po učinkovitisti se mi zdita zelo zelo podobni, ne dražita oči, dobro odstranjujeta ličila in ne izsušujeta ali dražita kože.
Cena je primerljiva, vendar dobite v Garnier embalaži še enkrat toliko izdelka, tako da se veliko bolj splača kupiti Garnierjevo micelarno vodico.


Lepo nedeljo želim vsem, Kristina.

You Might Also Like

16 komentarji

 1. Meni Vichyeva še vedno zmaga za obraz. Za odstranjevanje očesnega make upa pa sem uporabljala najprej Lorealovo in sedaj Garnier.

  OdgovoriIzbriši
 2. Teh še nisem preizkusila. Sem pa ravno dobila So'Bio micelno vodico, ki sem jo naročila na Ecco Verde in za 500 ml odštela okoli 8€.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Uf cena je zanimiva, sporoči kako se ti bo zdela :D Grem zdej prav gledat, mogoče celo preizkusim ko porabim te :D

   Izbriši
 3. Joj, meni je pa L'Orealova grozna. Ful so me oči pekle po njej pa veliko več sem jo morala porabiti kot Bioderme (ne samo zato, ker se je tako ulivala ven)...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja več se jo porabi to je pa definitivno! Mene je na začetku ful motlo, ker se mi je dobesedno ulivala.

   Izbriši
 4. Takšne grozne slovnične napake, da sploh nism mogla do konca prebrat. Od kje vam blogerkam, da se nebi skupi piše?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala za opozorilo ;) Nebi pa iz navade skupaj pišem in niti pomislim ne.

   Izbriši
 5. Eveline sploh ne poznam. Loreal pa imam doma in sem zadovoljna (:

  OdgovoriIzbriši
 6. Meni tako L'orealova kot Garnierjeva dražita in izsušita oči :( Tako, da še vedno iščem cenejšo verzijo Bioderma...edina, ki mi je bila všeč do sedaj je od Bourjois, ampak na žalost ni tako učinkovita...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Katero pa imaš od Bourjois? Če se ne motim je več različnih, nisem pa sprobala nobene.

   Izbriši
 7. se strinjam s Sandro - meni je L'orealova tudi precej dražila oči, da o pretiranem izlivanju tekočine ne govorim. :) tale Garnierjeva pa mi je res TOP - večja količina, bolj prijazna cena in seveda embalaža, pa kar je zame najpomembneje: oči me čisto nič ne pečejo. :) zdaj mam že drugo 'plastenko'. :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, Garnier se splača zaradi večje embalaže in nižje cene.

   Izbriši
 8. L'Orealova tudi meni ni bila všeč, vedno se mi je preveč zlilo ven. Ravno sem dokončala eno Biotherm micelarno vodo in je bila čudovita, še tak lep blag vonj je imela. Mogoče probam Garnierjevo naslednjič. :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Tudi jaz imam trenutno Garnier-ovo in sem zelo zadovoljna, mislim da ji bom ostala zvesta :)

  OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images