Naj poletni parfumi

18:47

Ker gre poletje počasi h koncu sem pripravila čisto kratko objavo o mojih treh najljubših poletnih parfumih.
Sem velika ljubiteljica parfumov, doma jih imam več kot 25. Vem, čisto preveč, vendar so parfumi moja šibka točka. Po drugi strani pa sem jih veliko dobila tudi za darilo.

Spomnim se ko sem bila mlajša je mamina prijateljica delala na mejnem prehodu v parfumeriji in je mama imela doma vedno cele zbirke parfumov, ki jih je dobila kot darilo oz velike testerje. In ko mame ni bilo doma sem jaz hodila v njeno sobo in se igrala, da delam v parfumeriji. No mogoče od tam ta ljubezen do parfumov.



Tole so moji trije favoriti in največkrat uporabljeni parfumi.
Iz leve proti desni :
Christina Aguilera, 50 ml, EDP, cena 27 €. Tale parfum je tudi tako med mojim najljubšimi, je bolj zimski, kot poletni, vendar sem ga rada uporabljala ob poletnih večerih. Tole je že moja tretja embalaža tega parfuma. Tega, D&G The one, Coco Chanela se pač preprosto ne naveličam.

Avon Only Imagine, 50 ml, cena 20 €. Za to ceno noro dišeč in obstojen parfum. Je zelo sladek in embalaža mi je res super "kjut"

D&G Light blue, 100 ml, EDT, cena 60 €. Mislim, da tale parfum vsi dobro poznate in ne rabim izgubljati besed. Nekaj časa mi je celo smrdel po citrusih, vendar mi je za poleti super, predvsem zelo svež.




P.S vedno izgubim pokrovčke na parfumih :/

Kateri je pa vaš najljubši poletni parfum? Ste že preizkusili katerega od teh parfumov?

Pozdravčke, Kristina.

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Tudi jaz imam tega od Christine in ful lepo diši. Drugače pa sem letos poleti največ uporabljala Guess Sedustive Sunkissed - čisto poletni vonj :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Light blue je tudi eden izmed mojih favoriov za poletje :) Čista svežina citrusov <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, pa obdrži se res ful časa! :D

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images