Lazy sunday & new in

16:53


Danes bi kar cel dan preživela v postelji, z vročo čokolado in filmi. Dolgočasen deževen dan.

Vam pa vseeno pokažem nove pridobitve, en majhen del sicer.

V petek sem cel dan preživela po trgovinah in opravkih in, ko sem prišla domov me je v nabiralniku čakala velika oblazinjena ovojnica neznanega pošiljatelja, ki je med drugim nisem pričakovala. Sama dobro vem, kdaj pride kaj ko naročam. In ja, a ima še kdo sitne poštarje? Moj samo obrača oči, ker je večino pošte zame in mora potem vedno zvoniti na vratih.

In kaj sem dobila? Collistarjev paket! Resnično hvala ekipi Collistar, bila sem zelo zelooo presenečena. Sploh ker sem imela v načrtu kupiti v kratkem tole "šminko v svinčniku" in to ravno ta odtenek.
Bom v kratkem napisala še objavo z oceno te "šminkice", lahko pa že zdaj rečem, da bo res ena odlična ocena. Pa ne zato, ker sem prejela v dar in bi pisala samo dobre ocene.
Ta šminka je bolj obarvana labela kot šminka, ker res neguje ustnice. Že ko sem gledala na njihovi FB strani sem takoj po predstavitvi videla, da tole ne bo močno pigmentirana šminka, ampak bolj obarvana labela za ustnice in takoj sem jo želela imeti.

Evo še fotke....
Collistar šminka v odtenku "češnja" (sem prevedla kar v slovenščino, ker italijansko verjetno ne razumete vse )

In še preostala 2 izdelka iz paketa...


Sem omenila tudi, da sem velika oboževalka Yankee Candle izdelkov? Tale vosek mi je najljubši od njihovih voskov in ga vedno znova kupim, ker je res nekaj posebnega. Diši zelo prijetno. Vonja sicer ne znam opisati, vendar vsi obiskovalci pohvalijo kako nam lepo diši v hiši, tako da nekaj bo na tem. 
Cena voska je nekaj manj kot 2 € v trgovini Svilanit, imam ga pa za ene 14 dni, vsak dan ga segrejem za ene 10 min in potem mi diši cela hiša.


In danes vam pokažem še eno darilce, ki sem ga dobila iz Grčije...naravna mila. Nekaj čisto zame :D 


In še moje nove pridobitve iz DMja, eterična olja, Max Factor maskaro in Manhattan senčko sem dobila za darilo ob vnovčitni 10 točk. Kremo TBS sem pa kupila preko spleta. 


Si mogoče želite kakšno oceno izdelkov iz te objave?

V kratkem načrtujem objavo o najboljših izdelkih v septembru, praznih izdelkih v septembru, ter še kakšno objavo o slabih izdelkih, saj imam občutek, da je prejšnja pritegnila precej zanimanja in veliko komentarjev.

Pozdravčke, Kristina! :D

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Šminka mi res lepa izgleda, yankee je pač yankee, jaz tudi ne morem iz trgovine brez da si kaj kupim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, svečke pač. Čeprav so mi tej voski boljši in cenejši! :D Šminko bom obvezno objavo napisala v tem mesecu, ker je res huda (in ja, najbolj obstojna v moji omari-tale in MUA Fashionista si delita prvo mesto)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem tudi oboževalka sveč, ampak se spomnim največkrat enkrat na mesec, da jo prižgem :/ Bom morala večkrat uporabljat :)
    Vidim, da si kar navdušena nad Collistar. Nisem poizkusila še nobenega njihovega izdelka, ampak ker berem tvoje pohvale o tej znamki, bom morala probat. A to vedno naročiš preko spleta, a jih tudi kje v trgovinah prodajajo? Ker nisem še nikoli zasledila, ali pa slabo gledam po trgovinah :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz obožujem YK svečke, sploh pa voske! :D Collistar pa, je precej drag ampak ne vem od teh dražjih mi je meni najboljši res. Sploh maskare ima top! :D Drugače pri nas ga dobiš v Milerju in v Mercatorjevih drogerijah pa v kakšnih malo bolj založenih drogerijah. Dm ga pa nima. Jaz kupujem večinoma vse v Italiji.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene pa sploh ni presenetil paket collistarja,glede na to,da si ful hvalila njihove izdelke in da so te na njihovi fb strani vsak 2 dan omenjali :) Ne razumem pa kako je bilo lahko presenečenje - iz kje pa so dobili tvoj naslov? :) Da ne bo pomote, nisem ne fouš, ne hudobna, samo zanima me :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sicer predvidevam, da si oseba, ki mi je že prej pod druge objave puščala nesramne komentarje katere bom izbrisala in te prosila, da če ti moj blog ni všeč se mu enostavno izogneš. Če te pa zanima glede naslova, imeli so ga že veliko prej, preden sem sploh blog pisala, ker se jih kontaktirala za en izdelek kje se ga dobi in so mi poslali na dom vzorček.

    OdgovoriIzbriši
  7. Včerej sem prvič objavljala komentarje tle in kot rečeno,nisem hotla bit nesramna. Ne vem zakaj se takoj postaviš tako defenzivno in zakaj ne pomisliš, da sem rekla v čist nevtralnem tonu.
    Hvala za odgovor, kot rečeno, nisem mislila slabo, samo mi res ni šlo v račun kako so vedli kam poslat. A je to res tko čudno, da me je zanimalo? Zdaj pa mi je itak vse jasno :)

    OdgovoriIzbriši
  8. In ja še en tvoj komentar sem zbrisala, ker se mi ne zdi vredno odgovarjati na zlobne komentarjev v stilu "špinaknja" ljudi. Da ti odgovorim na zadnji komentar ki sem ga zbrisala-veselim se vsakega, vendar tudi sama vem kje je meja zafrkavanja in zlobnih komentarjev. Ponavadi takšne komentarje-tudi po drugih blogih puščate samo anonimne osebe in ponavadi je vsem jasno kam ciljate. Čisto iskreno, nekatere tvoje komentarje bi pustila če bi bila oseba in ne anonimni gost, ki je prišel na blog z namenom špikanja in žaljenja in vmes za tolažbo pustil še en lep komentar.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hej ho:)Naprej moram reči, da maš zelooooo dobr blog. Čisto sem navdušena in ne zmeni se za te 'anonimneže', ki to ti fouš! Jaz imam sicer kar dosti problemov z izbiro kreme in me zanima, če bi lahko kaj več napisala o kremi TBS:)) Mogoče kar objavo naredila, hvala že v naprej in srečno:)*

    OdgovoriIzbriši
  10. Verjetno misliš maslo za telo, se bom potrudila in napisala, vendar lahko že zdej rečem, da je vsekakor vredno nakupa...sprobala sem jih že veliko in moram reči, da so me vsa navdušila. Pa noro dišijo, koža je zelo mehka in navlažena.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images