ČOPIČ ZA NANOS TEKOČE PODLAGE

19:26


Sumim, da sem z objavo malo za časom, saj so tej čopiči že nekaj časa noro popularni. Nisem nikoli točno razumela zakaj. Ob precej visokih cenah v naših spletnih trgovinah sem jaz mojega našla na Ebayu ( seveda imajo takšne tudi na Aliexpressu in tudi cene so nekje tam-tam).
Takšnega kot je moj najdete za nekje 1-2 $, malo večje pa za kakšen dolar več.

Čemu je čopič namenjen?
Sama sem ga uporabljala za nanos podlage.



+
Ima zelo goste ščetine in lepo nanaša podlago na obraz, prav tako jo zelo lepo razporedi. Dobra stran tega je tudi, da vam pri temu ni potrebno mazati podlage z rokami. Cena je smešno nizka, posebej če naročite na zgoraj omenjeni strani- Ebay ali Aliexpress (veliko ceneje, kot naše spletne trgovine).
Tudi sam izgleda je za ceno odličen, ščetine ne izpadajo, kljub temu, da čopič redno umivam- ja, po čisto vsaki uporabi.

-
Zmotilo me je predvsem to (in zato mi tudi ni več med najljubšimi), da porabim precej podlage. Puder se dobesedno zarije v vse te dlake in ga potrebujem veliko več za popolen izgled celega obraza. Po mojih (mislim, da precej točnih izračunih) nekje 3-4 krat več tekoče podlage. 
Prav tako me je zelo zmotilo tudi to, da se puder nabira v ščetinah, zato čopič po vsaki uporabi operem (s trdim milom, se še najboljše obnese).


DA ali NE?
NE VEM.... za ta denar ga je vredno preizkusiti, še vedno pa ostajam kar pri klasičnem nanašanju podlage. Po domače- kar z rokami.

Sicer pa predlagam, da si puder nanesete na 4-5 delov obraza, potem pa ga s čopičem razmažete. Sama sem ga nekaj krat nanesla na zgornji del roke, nato pa s čopičem na obraz in lahko rečem, da to ni bila najbolj pametna poteza, saj se na takšen način preveč podlage izgubi na čopiču.

Kje ga kupiti?
Ebay, Aliexpress, Licila.si 
& vesela bom še kakšne informacije, ki bo v pomoč bralcem....


Zanima me tvoje mnenje? Čopič DA ali NE? In zakaj?

Čudovit preostanek vikenda & začetek počitnic, vsem tisti, ki jih imate,

Kristina

You Might Also Like

12 komentarji

  1. Moja izkusnja je ista. Cisto prevec podlage vpije in ga je treba oprati po vsaki uporabi. Tako da meni hype res ni jasen. Ceprav podlaga izgleda prekrasno, je iz zgornjih razlogov zame bolj ne kot ja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bi kar podobno rekla, sploh ko gre za dražje podlage je nekako no-go :/

      Izbriši
  2. Prav to me je zanimal, če vpije veliko podlage. Škoda, no. Še vedno pa si ga želim isprobat :) Moja favorita za nanos podlage sta drugač RT gobica in expert face brush.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, vidiš, jaz pa te gobice nisem nikoli vzljubila...še vedno mi je najboljše kar s prsti ali pa RT čopičem :D

      Izbriši
  3. Zanimivo. Meni je set od MUR zaenkrat super. V primerjavi z Ebayom je cena za set kar draga. :/ Si pa puder najprej "kapnem" po obrazu in potem s tem čopičem razmažem. :D Si bom kupila še kakšnega na Ebayu, da naredim primerjavo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, cena seta je dražja, ma saj sem ti že napisala....je pa recimo veliko lepši izgled :D Jih imaš pa na teh straneh tipo Ebay res smešno poceni.

      Izbriši
  4. Meni je za podlago ok, ampak ja - preveč vpije puder in ni za nikamor, čeprav razmaže kar enakomerno.

    Zablenda pa eyeshadow nikakvo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za senčke ga jaz sploh nikoli ne bi....imam par čopičev od katerih sem neločljiva, večinoma vse za neko smešno ceno, dva sta celo Essence in jih ne dam. :D Sploh si ne predstavljam kako bi s temi "zablendirala" :D Pomojem nekje gor do obrvi, če ne še čez.

      Izbriši
  5. Veš katerima dvema izdelkoma jaz sama še kar nisem podlegla: točno tej obliki čopiča in temu novemu pudru od Catrice, ki je tako popularen:):). Jaz podlago kar rutinsko nanašam s čopičem in ne več s prsti, bi to obliko preizkusila, ker je tista moja druga firbčna plat preveč firbčna, ga bi pa kupila preko e baya, amazona..ker zanj ne bi odštela nekih velikih zneskov. Če me kdaj zamika bom zagotovo napisala kakšno objavo o tem:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa to moreš no :D BTW, če uloviš....zdej imaš pudr + korektor za ceno pudra :D

      Izbriši
  6. Jaz ga tudi na AliExpressu gledam zdej že par ddni, ampak zdaj po prebrani tvoji objavi opažam, da je še dobro, da ga nisem kupila :D

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images