BIOTHERM SKIN BEST / SERUM, CREAM & LIQUID GLOW

12:28


Biotherm ima vsake toliko na voljo promocijska pakiranja izdelkov, ki jih lahko uporabite kot odlične potovalne izdelke ali pa testiranje več izdelkov hkrati po ugodni ceni.
Sama sem na koncu leta v Italiji kupila paketek, ki je sestavljen iz nočne in dnevne kreme, seruma, tonika in olja za obraz. Vsebina sploh ni tako zelo majhna in zadostuje za kar nekaj časa.
Cena je v primerjavi z velikimi izdelki precej ugodna (če se ne motim sem za celoten set odštela 28 €). Kar sicer nekako ni logično, ponavadi imajo manjši izdelki višje cene. 

Ko sem spremljala njihove izdelke sem videla, da se da tudi pri nas dobiti manjše sete. Dobite jih v Mullerjevih poslovalnicah (trenutno pa imajo še akcijo, ob nakupu 2 Biothermovih izdelkov prejmete za darilo mini potovalni set Biothermovih izdelkov- na voljo imajo različne).

Kaj sem preizkušala? 
Serum, dnevno kremo in olje za obraz.

Nočno kremo sem spustila, ker po novem za nočno nego uvajam hladno stiskana olja.
Tonik pa sem črtala iz preprostega razloga, ker uporabljam cvetne vodice, najpogosteje pa kar sivkin hidrolat, ki dela čudeže na moji koži.

Cene izdelkov so nekje od 46 € dalje (na Salmi sem jih zasledila najcenje, v Mullerju pa so nekje 10-15 € dražji za kos).
Kreme dobite v pakiranju 50 ml, serum in olje pa je na voljo v dveh verzijah- 30 in 50 ml.

Kaj pa sestavinsko?
Krema ne vsebuje parabenov, vsebuje pa izvlečke dveh alg, ki delujeta antioksidativno. 
V izdelkih najdete izvlečke alg spiruline in astaxantine.




Vas morda zanima kako se kremo pravilno nanaša?


P.S moram izdati še to, da sem začela s terapijami Japonskega cosmo liftinga, v kolikor bi vas to zanimalo bom tudi o tem napisala objavo. Vsaka od nas bi morala to vsaj enkrat sprobati. Učinek na kožo je neverjeten. Po dveh terapijah se je moja koža začela čistiti, rdečica na licih je izginila, podočnjaki so vidno zmanjšani, koža na čelu in licih pa je bolj sijoča. Še sama ne bi verjela, tako da bom naredila kar before- after fotko, da se bo videlo razliko. Zveni sicer kot "nora reklama za senzacionalno pomladitveno kremo" vendar je učinek res nor!


Krema za obraz Skin Best, dnevna
Kot sem že omenila je cena za 50 ml nekje med 46 € na Salmi, v Italiji je nekaj čez 50 € v večini drogerij, v Mullerju pa najdražja, okoli 60 €.

Kot prvo, kar bi morda katero utegnilo zmotiti ima krema ob nanosu precej močen vonj po algah, ki je tudi precej specifičen. Glede na to, da sem občutljiva me vonj ni zmotil, po 2-3 uporabah sem se nanj navadila.
Pred kremo na obraz vedno nanesem serum, tako da se krema lepo in z lahkoto vpije. Ker imam oboje iste znamke lahko potrdim, da je serum skoraj MUST HAVE izdelek pred kremo, ker je učinek toliko večji in boljši.
Ob nanosu seruma se koža zgladi, ko nanesem čez še kremo pa so male pore zožane, koža pa postane gladka in poenotena.

Krema ima precej lahko teksturo, se lepo razmaže in vpije v kožo. Kot sem že omenila je vonj precej močen, vendar se ga ob samem nanosu ne vonja več in zato ni moteč.

Krema je namenjena mešani koži in zaščiti pred prvimi znaki staranja, kožo pa naj bi naredila bolj prožno in jo zaščitila pred zunanjimi vplivi.
Sliši se precej super, podobno obljubljajo tudi vse ostale kreme za trgu, vendar moram dodati, da me je precej prepričala. Tako zelo, da sem mojo L'Occitanovo linijo Popolna potonika zamenjala, v nočno nego pa dodala olja. Rezultat na mojem obrazu je veliko bolj sijoča koža.


Za razliko od dnevne kreme je nočna veliko bolj hranilna, vendar kot sem že dodala, ponoči uporabljam olja, saj je učinek na mojo kožo veliko boljši. Zjutraj se zbudim s sijočo kožo, ki je nahranjena. Tudi % vlage v koži se mi zaradi olja občutno izboljšuje.


Skin Best serum
Serum dobite na voljo v dveh velikostih, 30 in 50 ml. Seveda se bolj splača 50 ml verzija, saj je razlika v ceni nekaj manj kot 10 €. 30 ml za nekje 50 €, 50 ml pa za nekje 60 € (cena ponovno varira od trgovine do trgovine).

Zakaj me je serum prepričal?
Ker je precej močen, s tem pa mislim, da je precej hranilen in trde teksture. Ni kot večina drugih serumov, ki so precej nežni in lahki. Serum je zelo gost, še vedno pa dovolj dobro mazljiv.
Koža je po uporabi seruma nahranjena in pripravljena na nanos kreme. Ob uporabi seruma je nanos kreme precej manjši, krema se lepše vpije in na koži je efekt veliko boljši.

Ponavadi sem bila navajena na malo drugačno kombinacijo, nežna tekstura seruma in malo bolj hranilna krema, tukaj bi rekla, da je obratno in se morda zato tako dobro obnese.

Za razliko od kreme naredi serum boljši efekt, krema pa doda samo piko na i.
Nisem še točno pogruntala kje je fora tega seruma, vendar se s tem, ko se vpije v kožo naredi na koži kot neka zaščitna plast, ki naredi kožo sijočo in poenoteno.
Zgladi kožo in naredi efekt maske, zaradi katerega sem se prvo bala, da mi bo ta "maska" mašila pore.



Skin Best liquid glow
Gre za močno koncentrirano olje, ki vsebuje velik procent izvlečka astaxantin alge.
Olje sem uporabljala po serumu, vendar ne vsak dan. 
Če sem imela občutek, da je koža nekoliko bolj suha sem nanesla olje, prav tako pa sem nanesla olje v primeru, da sem potrebovala močnejši MU, saj mi ponavadi pudri precej izsušijo kožo.

Obneslo se je zelo dobro. Je precej hranilno in zato primerno za nočno nego kože ali pa za dnevno nego normalne do suhe kože.

Efekt?
Sijoča in nahranjena koža.
Ob nanosu zvečer pa je efekt na koži viden vse do jutra.


Priporočam!

Je katera že sprobala Biothermove izdelke? Kako se vam zdijo? Priporočate še katerega?

Pozdravček,
Kristina

You Might Also Like

11 komentarji

  1. Zanima me objava o Japonskem cosmo liftingu, ker se bere super :) kako veš, da se ti % vlage izboljšuje? S čim to meriš?

    Za katero starostno obdobje je ta set priporočljiv?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom napisala zagotovo, najprej kaj to je, potem pa še fotke rezultatov.
      Vlago si pa merim z merilcem vlage, če ga nimaš doma lahko vprašaš v lekarnah ali trgovinah L'Occitane, ti bodo oni zagotovo zmerili, brezplačno.

      Ta set je nekje za prve znake staranja, tako da bi rekla, da je po 25 letu čisto ok, jaz sem pač malo pohitela, pa mi niti malo ni žal!

      Izbriši
  2. Tudi jaz bi rada prebrala objavo o Japonskem cosmo liftingu. Kaj pa se ti zdi, da ti bolj pomaga - kreme ali terapija s tem liftingom?

    Mi lahko prosim predlagaš dobro šipkovo olje, ker berem, da naj bi bilo fajn za aknasto kožo predvsem rdeče madeže in brazgotine? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo je objavilo! :D Kreme so mi super, res jih priporočam in bom zagotovo kupila večje embalaže.

      Za JCL pa bom napisala objavo, kaj to je + slike in poročilo kako se mi je zdelo. Za enkrat lahko rečem, da mi je že skoraj čudežno kakšne učinke ima.
      Bom pa podarila eno ali dve terapiji bralkam in bloggerkam, če bo katera imela namen do NG prit na obisk :D

      Izbriši
    2. Aha, se opravičujem, ker sem dvojno smetila :). Super hvala :). Kje pa točno izvajajo te terapije, me firbec matra :)
      Mi lahko prosim predlagaš dobro šipkovo olje, ker berem, da naj bi bilo fajn za aknasto kožo predvsem rdeče madeže in brazgotine? Hvala :)

      Izbriši
    3. Terapije se izvajajo v Solkanu/ Novi Gorici. Trenutno sodelujem z njimi in pripravljamo en projekt, ter selitev v večji prostor, tako da bom vse objavila na blogu in pisala. Za akne delajo čudeže, iz prve roke, ker hodi na terapije moja kolegica. Trenutno je dala čez 8 terapij in se ji je koža popravila za nekje 70 %, samo vztrajat je potrebno. Je pa rekla, da bo izpeljala 12 terapij, da vidi stanje.
      Šipkovo olje pa naročam kar na strani Tovarna Organika, drugače pa ga ima tudi Melvita, vendar enkrat dražje.

      Izbriši
  3. Ne vem zakaj noče objaviti mojega komentarja zato pišem še enkrat. Tudi jaz bi rada prebrala objavo o Japonskem cosmo liftingu :). Zanima pa me, kaj ti bolj pomaga terapija liftinga ali izdelki?

    Mi lahko prosim priporočiš še dobro šipkovo olje, ker berem, da je super za aknasto kožo predvsem za rdeče madeže in brazgotine? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  4. super se bere in prosim japonski lifting bi tudi jazzzz..prosiiim čimprej:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Monika, pridi na počitnice v NG in dobiš! Bom zaenkrat še tiho, vendar se bo salon povezal tudi z bloggerkami, nekje v maju/juniju. :D

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images