JAPONSKI COSMO LIFTING / JAPANESE COSMO FACELIFT

10:32

Danes z vami delim navdušenje nad Japonskim cosmo liftingom, ki počasi prihaja k nam. Z majem bo uradno na voljo tudi v Novi Gorici, trenutno pa sama testiram kako to izgleda, kakšne učinke prinese. Odločila sem se, da bom preizkusila polni tretma, 12 terapij in poročala o učinkih, priložila pa tudi before-after fotke, za boljšo interpretacijo.

Kaj je Japonski cosmo lifting?

Japonski cosmo lifting združuje napredne tehnike refleksologije obraza, ki pripomorejo k učvrstitvi obraznih mišic, zmanjševanju znakov staranja in pomlajevanju kože, ki je že po prvi terapiji vidno bolj napeta in sijoča. Tehniko je razvila svetovno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen, ki je vanjo vložila več 25 let raziskav in sodobnih spoznanj s področja obrazne refleksoterapije ter anti-aging tehnik.
Obraz je del človeškega telesa, ki najbolje odraža kakršne koli fizične ali psihične motnje in spremembe. Na koži se hitro opazijo posledice vsakodnevnega stresa, prav tako pa obraz razkriva mnoga notranja neravnovesja, ki lahko dolgoročno vodijo do razvoja bolezni. Japonski cosmo lifting je tehnika, ki poleg izboljšanja videza kože in krepitve mišic obraza pomaga odpravljati vse morebitne blokade in poskrbi za globoko sprostitev in ravnovesje, s pomočjo katerih boste kos vsem izzivom vsakdana.

Kako deluje?
Japonski cosmo lifting izboljšuje prekrvavitev, odplavlja toksine, poveča preskrbo celic s kisikom in spodbuja nastajanje kolagena in elastina, ki sta ključna elementa za lepo, zdravo in mladostno kožo.
Ob ponavljajočih tretmajih metoda opazno zmanjša gube in povešenost kože ter izboljša njeno teksturo. Prav tako pomaga pri zmanjšanju pigmentnih madežev in aken. Globoka stimulacija točk in refleksnih con pripomoreta tudi k aktiviranju naravnih zdravilnih moči telesa in pripomoreta k vzpostavljanju čustvenega ravnovesja.


Terapije
Lifting efekt, osvežen videz obraza in izboljšanje počutja stranke dosežemo že s prvo terapijo, vendar je za trajnejše rezultate priporočljivih od 8 do12 terapij, nato pa enkrat mesečno vzdrževanje. Točen potek terapije in število potrebnih ponovitev sta odvisna od stanja kože ter zdravstvenega in čustvenega stanja vsakega posameznika.


Za koga je primerno?
Japonski cosmo lifting obrazaje primeren za ženske in moške vseh starosti. Deluje preventivno proti nastanku prvih gubic, zato je priljubljen tudi pri mlajših osebah. Pri zrelejši koži terapija zmanjša videz ohlapnosti in utrujenosti, saj je zelo učinkovita pri preprečevanju izgube elastičnosti in kolagena ter odpravljanju starostnih peg. Z rednimi terapijami bo koža zdrava, mladostna in napeta.
Z Japonskim cosmo liftingom je mogoče tudi občutno izboljšati stanje mišic po obrazni paralizi.


Fotografija: Obrazna refelksoterapija

Viri: Suzenj.si, JCL

Je morda katero zamikal JCL?
V kolikor bi te terapije v maju in juniju zanimale bomo potrebovali 2-3 osebe v namen raziskave. V zameno za objavo fotk in tvojega mnenja o JCL pa prejmeš brezplačne terapije.
Iščemo mlajšo punco z aknami, starejšo gospo in moškega srednjih let.
Če te zanima mi lahko pišeš na ladolcevita.kristina@gmail.com, pripišeš lahko zakaj želiš ravno ti terapije, priložiš fotografijo obraza brez ličil. Časa imaš do 10.5.2016 :)

Tisti, ki se tukaj ne najdete pa ne skrbite, v maju bo na blogu nova nagradna igra v kateri bom podarila terapije JCL.

Pozdravček do naslednjič,
Kristina

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Oo tole pa zna biti zanimivo :) Komaj čakam tvoje before in after fotkice.

    OdgovoriIzbriši
  2. joj zdej si me popolnoma navdušila s tem ! kako mlado punco pa potrebujete ? :D hh. a je 22 prestaro? :D

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images