MELVITA: L'OR ROSE REFINING SCRUB

18:52

Melvita je na otoku Réunion odkrila zlato, rožnate barve … Aroeira oziroma rožnati poper (Schinus terebinthifolius) je tako cenjena rastlina, da si je prislužila ime »rožnato zlato«. Njene male jagode so v ‘daljnem sorodu’ s črnim poprom in se ponašajo z izrednimi negovalnimi lastnostmi. Izvleček iz rožnatega popra deluje v dveh fazah: najprej pomaga omejiti nastajanje velikih maščobnih kapljic v adipocitih, nato pa pomaga razgraditi v njih nakopičeno maščobo. Skrivnostno moč ‘rožnatega zlata’
je Melvita razkrila že v Učvrščevalnem olju za lepo kožo in Izboljševalnem serumu
za oblikovanje postave
. Letos pa se je kolekciji L'Or Rose pridružil še
Piling za lepo kožo telesa. Učvrščevalni ritual je sedaj zares popoln in izjemno učinkovit, saj so izdelki za oblikovanje postave skupaj še močnejši!



Certificirano organski
PILING ZA LEPO KOŽO TELESA, 150 ml

Melvitin nov Piling za lepo kožo telesa se med prho kar stopi na koži. Njegova gelasta tekstura se spremeni v kremo, ki kožo čudovito neguje in ovije v tančico iskrive dišave
L’Or Rose. Zmleti arganovi oreščki in šipkovi plodovi v kombinaciji s sladkorjem s kože nežno odstranijo odmrle kožne celice in ji omogočijo, da zares zadiha. Formula, obogatena z rožnatim poprom, šipkovim oljem in oljem črnega popra, spodbudi mikrocirkulacijo in tako še izboljša delovanje izdelkov za oblikovanje postave. Koža je popolnoma pripravljena na nadaljnjo nego, njena tekstura je gladka.

Dokazana učinkovitost Pilinga za lepo kožo telesa:
94 %* žensk je potrdilo, da je takoj po uporabi pilinga koža gladkejša.
97 %* žensk je potrdilo, da je takoj po uporabi pilinga koža mehkejša.

77 %* žensk je po enem mesecu uporabe potrdilo, da je piling izboljšal učinkovitost Učvrščevalnega olja.
90 %* žensk bi priporočilo duo (Piling za lepo kožo telesa in Učvrščevalno olje) svoji prijateljici.


*Uporabniški test na 31 prostovoljkah.

Cena: 18,30 €



V KOLEKCIJI L'OR ROSE NA VOLJO TUDI:


Certificirano organsko
UČVRŠČEVALNO OLJE ZA LEPO KOŽO, 100 ml

Melvita je zasnovala Učvrščevalno olje za lepo kožo, ki je med izdelki za oblikovanje postave nekaj čisto posebnega, saj združuje učinkovitost in božanski užitek ob uporabi. Učvrščevalna formula razkriva edinstveno moč rožnatega popra z Réuniona in učinkovitost izvlečka iz jagod navadnega rakitovca. Sveža in lahka tekstura, izjemno bogata z organskimi aktivnimi sestavinami, opazno zmanjša videz pomarančne kože. Inovativna negovalna formula s svežo, čutno in ženstveno dišavo kožo napne, zgladi in učvrsti.

MELVITIN NAMIG ZA UPORABO:  Da bi dosegli kar najboljše rezultate,  Učvrščevalno olje nanesite vsako jutro in večer. S krožnimi gibi ga nežno vmasirajte v kožo na stegnih in zadnjici. Začnite pri kolenih in nadaljujte navzgor vse do bokov. Uporabite lahko tudi preverjeno tehniko preprijemanja tkiva.

Cena: 34,90 €

Certificirano organski

IZBOLJŠEVALNI SERUM ZA OBLIKOVANJE POSTAVE, 125 ml

Melvitin Izboljševalni serum za oblikovanje postave, obogaten z rožnatim poprom z Réuniona, deluje na najbolj problematične dele in s tem pomaga izboljšati silhueto telesa. Učinkovita certificirano organska formula je polna dragocenih sestavin. Izvleček alge koraline spodbuja razgrajevanje maščobe in ima učvrščevalno delovanje. Kofein in olje črnega popra sta popolna zaveznika v boju proti pomarančni koži. Šipkovo olje, ki je še posebej bogato z alfa-linolensko kislino, pa izboljša elastičnost kože in ji povrne vitalnost. Hitro vpojna gelasto-kremna tekstura in prefinjena iskriva dišava zagotavljata popoln občutek svežine in trenutek čistega užitka.


MELVITIN NAMIG ZA UPORABO: Za kar najboljše rezultate nanesite serum dvakrat dnevno in ga s čvrstimi krožnimi gibi vmasirajte v kožo. Osredotočite se na stegna, pas in boke. Uporabite lahko tudi preverjeno tehniko preprijemanja tkiva.

Cena: 35,90 €

Na voljo od 22. 3. v spletni trgovini
 
www.melvita.si, Nami, Maxiju
 in na prodajnih mestih Müller



Je katera že preizkusila učvrščevalno olje in izboljševalni serum?

Pozdravček,
Kristina

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Pilinggggggg, zadnje vzdihljaje sladkornega pilinga od Oriflame iz Spa linije imam in kaj pa potem:)???? mogoče, pa bi lahko tega, če bo na voljo kakšna ugodnost.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uff jaz sem tega že porabila-odličen je bil. Kaj pa DT? Jaz sem primešala še olje pa je top.
      Sem dala pa tudi tega na WL, če božiček pohiti :D

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images