LE COUVENT DES MINIMES EAU SEREINE

11:31

OD TRADICIJE DO RECEPTA
Sestre klarise iz samostana Minimes v kraju Mane
v Franciji so si vsak dan vzele čas za molitev in meditacijo.
V teh trenutkih umika so si povrnile energijo, našle notranjo moč
in dosegle ravnovesje. Nova kolekcija Eau Sereine vas vabi, da se umirite,
sprostite in uživate v sedanjem trenutku.


    Kolonjska vodica Eau Sereine, 100 ml

Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Predstavljajte si mirno jezero, nebo brez oblakov, ki kar kliče k meditaciji, prijeten gorski zrak iz Visoke Provanse … Le Couvent des Minimes je vso to spokojnost, ki navdaja z vedrino, ujel v prefinjeni Kolonjski vodici Eau Sereine, v kateri nežna sivka pleše s svežino mandarine in bergamotke, vrtnica, šmarnica in črni ribez pa razkrivajo svoje skrivnosti cedri. Zdi se, da lahko Kolonjska vodica Eau Sereine ustavi čas in vas popelje v povsem drug svet … Izvirni naravni recept vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije. 
29,90 €


     Sproščajoča meglica za lahko noč Eau Sereine, 100 ml

Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Spanec je zvest zaveznik lepote, saj vpliva na razpoloženje in vitalnost ter na kakovost kože. Sproščajoča meglica za lahko noč Eau Sereine združuje eterična olja s cvetno dišavo in tako ustvari razpoloženje, ki vabi k počitku in sprostitvi. Razpršite na posteljnino ali po spalnici in razpoloženje se bo nemudoma izboljšalo. 
18,50 €


    Vlažilna krema za roke Eau Sereine, 25 ml


Nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku. Vlažilna krema za roke Eau Sereine razvaja z lahko in svilnato negovalno formulo, ki navlaži kožo in prefinjeno odišavi roke.
6,60 €


    Sproščajoča peneča kopel Eau Sereine, 500 ml

Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes. Sproščajoča peneča kopel Eau Sereine poskrbi za sprostitev z izvirnim naravnim receptom, ki vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije.

 18,50 €


    Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine, 200 ml

Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja nova kolekcija Eau Sereine blagovne znamke Le Couvent des Minimes. Sproščajoči gel za prhanje Eau Sereine poskrbi za sprostitev pod prho z izvirnim naravnim receptom, ki vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije. Rastlinska čistilna osnova pa poskrbi za nežno čiščenje kože.

 10,90 €


So katero "zasrbeli" prsti? Priznam, da sama komaj cakam ogled nove kolekcije. 

Pozdravcek,
K

You Might Also Like

1 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images