Dvorec Trebnik, linija Rakitovec

00:27

Pred slabim mesecem sem dobila od Dvorca Trebnik ogromen paket za testiranje. Bila sem noro vesela, ko sem odpirala paket in se čudila koliko stvari se v njem skriva.

Kozmetiko Dvorca Trebnik nisem veliko kupovala, me je pa sedaj noro navdušila in bom z veseljem večkrat posegla po njej.
Veliko izdelkov ima certifikat naravna in ekološka kozmetika, po sestavinah sodeč lahko rečem, da so res precej dobre, tudi sami izdelki so me precej navdušili. Težko bi se odločila za najljubšega, vendar sta mi v prednosti masažno olje, ki ga uporabljam za nego celotnega telesa in olje za tuširanje.

Kaj se je skrivalo v mojem paketu?
1. Tekoče milo
2.Kremni gel za roke
3. Mleko za telo
4.Olje za masažo
5.Šampon za suhe lase
6.Gel za tuširanje
7. Olje za tuširanje (žal ga ni na fotografiji)

Precej radodarno kajne?

Dvorec Trebnik, najlepša hvala <3



Tekoče milo rakitovec (300 ml, 6.37 €)

Tekoče milo za roke vsebuje olje rakitovca, ki intenzivno vlaži in obnavlja kožo. Za vsakodnevno uporabo. Za vse vrste kože.

Tekoče milo je super za vse, ki imate izsušene roke in vam navadna tekoča mila ne odgovarjajo. 

 SESTAVINE: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum***, Hippophae Rhamnoides oil, Citric acid.



Kremni gel za roke rakitovec (50 ml, 5.37 €)
Bogata zaščitna krema za roke z negovalnim oljem mareličnih pečk, pšeničnih kalčkov ter rakitovca. Hranilna krema globoko vlaži in obnovi kožo ter jo naredi žametno.

Kremni gel je super za poletje, saj je lahek, kot nekakšen gel in se lepo razmaže, ter takoj vpije. Trenutno ga nosim kar stalno v torbici, nadomestil je mojo Loccitane kremo s karitejevim maslom, ki je morda malo premastna za poletje.

 SESTAVINE: Aqua, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Helianthus Annuus seed oil, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Lauryl Glucoside, Coco-Caprylate, Prunus Armeniaca kernel oil, Triticum vulgare germ oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hippophae Rhamnoides oil, Tocopheryl acetate, Parfum***.



 Mleko za telo rakitovec (250 ml, 7.81 €)

Mleko za telo je obogateno z arganovim oljem, oljem rakitovca in flavonoidi. Arganovo olje kožo izjemno neguje in hrani. Olje rakitovca obnavlja in vlaži kožo. Flavonoidi zaščitijo kožo pred škodljivimi prostimi radikali.

Eno boljših mlek za telo kar sem jih imela. Odkar raje uporabljam masla in olja za telo sem mleka nekako zapostavila, večinoma zaradi tega, ker so bila sestavinsko slabša. Tukaj so me sestavine bolj navdušile, mojo kožo naredi mehko in še diši omamno. Zmaga!

 SESTAVINE: Aqua, Helianthus Annuus seed oil, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania spinosa kernel oil*, Coco-Caprylate, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Lauryl Glucoside, Hippophae Rhamnoides oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum***, Ginkgo biloba leaf extract, Butylene glycol, Tocopheryl acetate.



Šampon za suhe lase rakitovec (250 ml, 5.33 €)

Negovalni šampon za suhe lase vsebuje olje rakitovca, pšenični protein in vitamin B5. Olje rakitovca krepi poškodovane lase in neguje občutljivo lasišče. Pšenični protein hrani, naredi lase sijoče in zdrave. Vitamin B5 globoko vlaži lase.

Kot vse druge izdelke bom tudi šampon ocenila še posebej. Za šampon rabim umivati lase vsaj petkrat, do sedaj sem samo enkrat tako, da bi težko kaj napisala.
Morda to, da me je bolj navdušil, kot Alverde naravni šamponi, ki so res porazni.

SESTAVINE: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum***, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Hippophae Rhamnoides oil.


Gel za tuširanje rakitovec (250 ml, 5.80 €)
Nežni gel za tuširanje z oljem rakitovca in alojo za učinkovito nego kože. Olje rakitovca kožo ščiti, preprečuje izgubo vlage in jo intenzivno obnavlja. Gel je obogaten s sadnim vonjem, ki prijetno osveži.


SESTAVINE: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum***, Aloe Barbadensis leaf extract, Hippophae Rhamnoides oil.



Olje za masažo rakitovec (250 ml, 10.81 €)

Olje za masažo vsebuje negovalno kombinacijo olj iz mandljevega, mareličnih pečk in rakitovca. Olje daje koži prožnost in mehkobo, jo neguje in intenzivno navlaži. Eterično olje sivke pomirja kožo.

Olje v katero sem se preposto zaljubila. Definitivno bo sledila še objava posebej. Masažno olje, ki ga uporabljam za masaže in kot olje za nego telesa je odlično. Odkar raje uporabljam masla in olja rada odkrivam nova in mislim, da bo tole pristalo med mojimi najljubšimi, ter si delilo mesto z Alverde olje z rožmarinom.

l SESTAVINE: Prunus amygdalus dulcis oil, Prunus Armeniaca kernel oil, Hippophae Rhamnoides oil, Tocopheryl acetate, Parfum***, Lavandula angustifolia herb oil.


Vse izdelke bom še dodatno ocenila, če bi pa prav želeli oceno katerega posebej mi prosim sporočite.

Lep pozdavček,

Kristina

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Dvorec Trebnik ima vedno odlične produkte. Sem kar nekaj let živela v bližini in imajo res ogromen zeliščni vrt ter vedno veliko izbiro svežih zelišč :)

    passingfancyblog.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, danes sem malo brskala, mislim da sta pristala na moji WL sivkin piling in piling iz te rakitovec linije :D

      Izbriši
  2. sem prav razumela da ste postale ambasadorke Dvorca Trebnik? Bo sledila ocena še kakšne druge linije? Zelo bi bila vesela, saj me res znanima, ocen pa ni na blogih.
    Ana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dvorec Trebnik nam je poslal samo to linijo v testiranje, kot sem zasledila še še ene 3, 4 blogerkam ;)
      Za druge kolekcije ne vem, sedaj bom sama kupila par izdelkov in jih testirala.

      Izbriši
  3. Meni je tale oljni tuš gel the best, sem ga že imela. Res je super :)

    Ostale stvari pa še testiram :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako se ti drugače zdijo?
      Ja oljni tuš gel je res zakon, js ga tudi za depilacijo uporabljam namesto pene, ma super je ;)

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images