Porabljeni izdelki ali EMPTIES

12:47





Trije geli za tuširanje in lahko rečem, da sem zadnje čase kar slaba z naravno kozmetiko, vedno več si kupujem teh gelov za tuširanje.
Sicer pa Aquolina je italjanska znamka in ima noro dišeče gele za tuširanje in druge izdelke za nego telesa. Cena gela za tuširanje je sicer malo dražja, okoli 8  €, vendr definitivno vredna nakupa.

Če katera še ni sprobala Balea gela za tuširanje z vonjem kokosa in nektarine pa mora nujno.
mmmmmmmmmmmmm


Maroccanoil light sem že ocenila posebej, prava katastrofa za visoko ceno, definitivno ni vredno nakupa. OCENA
Alverde olje za lase sama uporabljam pred pranjem lase, ker mi naredi noro mehke lase. Žal ni ravno primerno za uporabo po umivanju, ker pusti na laseh masten sloj, ki ne izgine.
Indola je frizerski izdelek za nego las po umivanju, ne morem se odločiti ali bi izdelek ponovno kupila. Najverjetneje ne, ker mi bolj odgovarjajo Gliss sprayi za lase.
Schwarzkopf nočni spray za lase sem porabila in glede na ceno bi pričakovala malo več. Sama izdelka nebi ponovno kupila. OCENA


Balzam Wella sem dobila v nagradni igri in ga lahko resnično pohvalim, eden boljših balzamov, verjetno bom nakup ponovila takoj ko porabim zaloge.
Tony&Guy izdelki za lase pa me ne prepričajo preveč, tole je čisto povprečen šampon s precej visoko ceno. Stane nekje 10 € in res ni nič posebnega.


Balea& Schauma suha šampona za lase sta me prepričala, nakup obeh sem že ponovila.
Ocena Balea in še ocena Schauma
Torej na kratko, super za to ceno, bolj primerna za svetlolaske in edina pripomba ki jo imam je ta, da se Schauma izdelek precej hitro porabi.
Balea lak za lase verjetno vidite v vsaki objavi, ker ga redno uporabljam.


In ponosno lahko povem, da nisem prekršila mojega nakupovanja parfumov. Verjetno tisti, ki berete moj blog veste, da imam doma veliko preveč parfumov. Tokrat sem porabila Christino do konca,kar se zgodi le redko. Tole je moja že tretja embalaža tega parfuma in verjetno je do nadaljnega ne bom ponovno kupila.
Vonj je božanski in cena sprejemljiva. A je sploh še kdo, ki ni sprobal tega parfuma?



Lorealova micelarna vodica me je prepričala a jo je žal zamenjala Garnier, isti rezultati, veliko več vsebine za isto ceno. Primerjave micelarnih vodic
Balea vatke pa so tudi eden izmed izdelkov, ki ga kupujem vsak mesec.
Priporočam.


Collistarjevi izdelki proti celulitu dejansko na veliko učinkujejo, poleg redne telovadbe seveda. S Collistar izdelki sem se po petih letih končno znebila celulila. Verjetno ste že opazili moje navdušenje nad Collistar izdelki za nego kože.
Garnier deodorant je pristal naključno pri meni in ja, všeč mi je. Verjetno (pa ne pišem ravno s ponosom tega) sem zadnje par mesecev opustila naravne deodorante in spet se zastrupljem s temi.




Čudoviti kremi za roke. Collistarjevo sem sicer prejela ob nakupu velikega pakiranje kreme za roke in jo takoj porabila, ni čisto nič posebnega za to ceno, vendar je dobra krema za roke.


Essence maskara je del stare kolekcije, meni osebno ena boljših maskar, kar sem jih kdaj sprobala.
Essence maslo v stiku za nohtke pa sem kupila čisto naključno, nakupa nebi ponovila. Maslo stane 3 €, vsebine je pa tako malo, da se si z njo mogoče maksimalno petkrat namazala nohtke.
Depend lakec, neon pinki. Če bi ga še vedno prodajali bi ga takoj kupila.



Ste že preizkusili katerega od izdelkov?

You Might Also Like

9 komentarji

  1. Jaz sem tudi opazila da mi alverde olje pusti masten sloj ki ne izgine..razen če ga dam ful malo.. A ga pred pranjem naneseš na celotne lase, pa pustiš nekaj časa?

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz še nisem sprobala tistega parfuma, ker mi ne diši :P
    Drugače se pa strinjam, da je škoda da se Schauma suhega šampona tako hitro porabi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja fuuuul prehitro se porabi, res...malo čudno.

      Izbriši
  3. Balein tuš gel res fuuull diši, edino kar me moti je, da nič ne nahrani kože, sem se mogla nujno z losijonom namazat po tuširanju. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem navajena da so tej kupljeni tako, ponavadi če ga delam doma in dam olja not je pa čisto obratno, še preveč mastno kožo mam.

      Izbriši
  4. Jaz še nisem mela CA parfuma! :D Moram sprobat tale Collistar anticelulitni gel, se mi ga je res ogromno nabralo.. Fitnes karto pa že mam, samo še več vode moram začet pit :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj nujno res..to je moja tretja embalaža, super je!

      Izbriši
  5. Meni pa Baleino olje ne pušča mastnega filma, zanimivo. Jaz sem bila nad Garnier deodorantom čisto navdušena, zdaj sem pa pri drugi steklenički, ampak se mi zdi, da mi ne ustreza več tako, mogoče sem se preveč navadila ali kaj je problem, bog ve. Kateri naravni deodorant pa ti je bil najboljši?

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images