L'OCCITANE EN PROVENCE: FACE COMFORTING OIL, SOOTHING FLUID & COMFORTING MIST

10:26


Priznam, da mi je deževno sredo z obilico dela na faksu polepšal ravno L'Occitane z objavo o RAZPRODAJAH. 
Poletela sem do trgovine, si ogledala nekaj znižanih izdelkov, ki bodo danes pristali v moji košarici in odšla do pulta ter zagledala.....
Vzorce prihajajoče kolekcije.

Kaj točno prihaja k nam v ponedeljek?
Kot ji rada sama pravim, "stara in dobra" karitejeva linija, s katero se ne da zgrešiti.

V L’OCCITANOVEM laboratoriju so za suho in občutljivo kožo obraza, izpostavljeno zunanjim agresivnim dejavnikom, razvili nove naravne negovalne formule, ki pripomorejo k obnavljanju kože tako, da okrepijo delovanje njenega zaščitnega plašča.


Na voljo v trgovinah L’OCCITANE z 11. januarjem 2016.

1. Karitejevo blažilno olje, 30 ml, 32.50 €

Karitejevo olje, pridobljeno med predelavo kariteja, je izjemno bogato z neumiljivimi frakcijami in maščobnimi kislinami omega-6, ki pomagajo navlažiti, nahraniti in dodatno zaščititi kožo. L’OCCITANE je to dragoceno sestavino uporabil v novem izdelku za nego suhe in občutljive kože obraza – Karitejevem blažilnem olju s prefinjeno svileno in suho teksturo, ki pomaga nahraniti in sprostiti tudi zelo suho kožo, celo občutljive tipe. Formula je obogatena s karitejevim oljem (5 %) in oljem marule, ki imata hranilne in antioksidativne lastnosti. 100 % naravna formula pripomore k obnavljanju kože s krepitvijo delovanja njenega zaščitnega plašča. Koža se počuti bolje zaščiteno, mehko in prožno ter sije od lepote. Olje lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z vsakodnevno vlažilno kremo. 



2.     Karitejeva blažilna meglica, 50 ml, 11.70 €


L’Occitane vašo kožo razvaja z novo Karitejevo blažilno meglico. Brezalkoholna formula, 
obogatena z mehčalnim izvlečkom iz karitejevega masla, pomaga navlažiti in nemudoma pomiriti kožo.
Fin pršec lahko uporabite, kadarkoli želite nemudoma pomiriti ali navlažiti kožo.



 3.     Karitejev blažilni fluid, 40 ml, 39.70 €

Pri L’OCCITANU so odkrili, da je karitejevo maslo, ki ga v Burkina Fasu izdelujejo po tradicionalnem postopku, izjemno bogato z neumiljivimi frakcijami in karitenom. Te izredno blagodejne molekule pomagajo navlažiti, nahraniti in dodatno zaščititi kožo. To védenje je privedlo do razvoja novega izdelka, ki koži nudi trojno zaščito – Karitejev blažilni fluid z lahko teksturo občutljivi koži zagotavlja vsakodnevno zaščito pred izsuševanjem (pomaga okrepiti delovanje zaščitnega plašča kože), stresom (pomaga pomiriti kožo) in onesnaženjem (pomaga okrepiti naravno zaščito kože). Koža je namreč vsak dan izpostavljena zunanjim agresivnim dejavnikom (onesnaženje, stres, temperaturne spremembe itd.), ki lahko povzročijo zategovanje kože, rdečico in pekoč občutek. Blažilni fluid z naravnim kompleksom zaščitnega šipka in ognjiča ter 5 % karitejevega masla pomaga sprostiti kožo in povečati njeno zaščito pred zunanjimi agresivnimi dejavniki.

Zahvaljujoč patentirani* kozmetični kratkotrajni sterilizaciji Karitejev blažilni fluid zagotavlja neoporečne in preproste učinkovite sestavine ter optimalno formulo brez konzervansov, zaščiteno pri vsaki uporabi zahvaljujoč edinstveni hermetični embalaži, ki formulo ohranja neoporečno.




Če dodam še moj skromen komentar, z največjim veseljem bom preizkusila vse izdelke. Karitejeva linija je med mojimi ljubšimi linijami, seveda obvezno tukaj dodajam tudi Potoniko.
Komaj čakam, da preizkusim novosti.

Seveda pa ne pozabi izkoristiti tudi L'Occitanove popuste, ki so letos res odlični in v ponudbo so vključili veliko izdelkov.


Vas je morda zamikal kakšen izdelek?


Prodajna mesta L’OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Mercator Center Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi
BLED: Cesta svobode 10 MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11 CELJE: Citycenter
NOVO MESTO: Glavni trg 13, Qlandia KOPER: Čevljarska ulica 35
PORTOROŽ: Obala 20 NOVA GORICA: Qlandia
Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji

SPLETNA TRGOVINA



Pozdravček,
Kristina

You Might Also Like

1 komentarji

  1. oK moja bo zagotovo meglica,pa ne ker je najcenejša,ampak za to,ker imam precej krem in olj sedaj za obraz,bi rada porabila, potem pa mogoče fluid na jesen, meglice in vse vodice pa se hitro porabljajo in to absolutno. Imam čistilno olje in tonik, te kolekcije, milo, nekaj mini karitejevih zadev in je fantastična kolekcija in se strinjam s tabo, da je res dobra. Komaj čakam 11, da še izkoristim kartico:).

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images