ORIFLAME SWEDISH SPA EXFOLIATING BODY SCRUB

10:38

Definitivno lahko začnem objavo z obžalovanjem, da se nisem že prej malo več posvetila izdelkom znamke Oriflame. Trenutno preizkušam dva, ki sta me popolnoma sezula. Krtačko za čiščenje obraza (ocena sledi kmalu) in pa tale piling.

Mi katera proporoča še kaj, kar bi res nujno morala sprobati?

Vsebina izdelka je 150 ml, cena pa hmmmm- kako naj se izrazim? Kataloška? Lovite popuste, samo to vam rečem.
Preko Oriflame kataloga se splača malo počakati in brskati, saj dobite veliko izdelkov kar precej znižanih.


Podatki o izdelku:
Količina: 150 ml
Cena: 11.99 € , redna cena: 16.90 €
OpisNahranite svojo kožo s to unikatno mešanico toplih čutnih sestavin v aromatičnem pilingu za telo. Sol in mandljeve lupinice gladijo in odstranjujejo odmrlo kožo, ingverjevo olje tonira, Hydracare+ mehča, olje sladkega mandlja pomirja, vitamin E pa ščiti.
Sestavine
SODIUM CHLORIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, CERA ALBA, AQUA, PHENOXYETHANOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SHELL POWDER, PARFUM, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, LIMONENE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, BHT, FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT, TOCOPHEROL, CI 77492


V pilingu se nahaja sol, mandljeva lupinica in olje sladkega mandlja.
Sestava pilinga je srednje trda, kremasta in hkrati precej oljna. Morska sol je res fino mleta, prav tako mandljeva lupinica, vsemu temu pa je primešano olje, zato bi rekla, da gre za nekakšen oljni piling, ki je srednje grob.
Odkar sem se razvadila s pilingi na oljni ali masleni osnovi se ne ločim več od njih in me navadni pilingi sploh ne potegnejo.
Pri teh pilingih in seveda tudi temu je velik plus to, da po tuširanju ne potrebujete kreme/masla/olja za telo, saj je koža že dovolj nahranjena in pa seveda zelo mehka.

Vonj? Poseben. Sladek in hkrati svež.
Ne znam ga točno opisati, dodala bi mu rahlo medene note, morda celo rahlo mandljasto.

Embalaža? Nič posebnega, plastična, lahka.

Poraba pilinga ni velika, sama sem imela 150 ml pilinga za nekje 10 uporab.


Če povzamem skupno oceno dam pilingu 5 +, saj je res odličen. Zlahka ga uvrstim med 5 najboljših pilingov, kar sem jih sprobala. 
Mesto najboljših si deli z Afroditinim sladkornim in L'occitanovim medenim (za kar je sicer lahko tudi zelo dobra zamenjava, saj je cena več kot pol nižja) :D


Je katera sprobala še kaj iz te linije in mi priporoča? Piling me je čisto navdušil, zato bi rada preizkusila še kakšne druge izdelke iz te linije.
Vesela bom tudi kakšnega drugega predloga za Oriflame izdelke.



Pozdravček,
Kristina

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Ma kako fajn se bere:):):) meni so Giordani Gold perlice, kroglice krasne. takolepo, zdravo polt naredijo:)p.s A veš,da meni so tile sladkorni pilingi KRASNIII in sem se čisto razvadla z njimi.Uporabišpiling in nič več ne potrebuješ. Jst bi tvojim trem dodala še od Adrie SPA,mu dajem jst svojo petko, meni je ful dober.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf bom prav pogledala, grem zdej še tvojo objavo prebrat, da vidim kaj "nujno rabim" ampak mislim da saj veš moje želje--- ;)))
      Ja, pa se ti pridružim, še Adria SPA bi morala dodati zraven, sem čisto pozabila, ker jih je bilo toliko.

      Izbriši
    2. heheh:9 ja tvoje želje so...ja vemo kakšne:) in naj se uresničijo:)hihihi***

      Izbriši
    3. No ja, še vedno te čakam na obali (zaenkrat) :D

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images