Biotherm CC krema-gel

16:54

Ponavadi sem brala same negativne komentarje o prodajalkah v Milerju, tako da lahko rečem, da je pri nas v Novi Gorici čisto nasprotno. Zadnjič sem ob nakupu Collistar kreme za obraz dobila še en kup vzorčkov izdelkov za katere sem se zanimala.
Med drugim sem dobila 3 škatlice Biotherm CC gela za obraz. In ker me ja navdušil sem se odločila, da spišem tudi objavo.



Sama imam vzorček, 5 ml, drugače pa je standarno pakiranje kreme 30 ml.
Kremo je na voljo v 2 odtenkih- svetlejši in temnejši. Možnost sem imela sprobati oba in lahko rečem, da med njima ni neke velike razlike. Sama imam zelo svetlo kožo, ponavadi izberem najsvetlejši puder čez zimo, pa sta mi tokrat obe kremi bili ok.

Krema oz. gel je zelo vlažilen, velik plus ker matira kožo, vendar ne na tak način, da koža "zariba" ampak jo pri tem lepo navlaži.
CC gel-krema ni namenjena prekrivanju in ni niti malo podobna pudru ali rahlo prekrivni kremi.
Kdor išče neko rahlo "podlago" s to kremo ne bo zadovoljen, jaz je sama nisem uporabljala z namenom izboljšanja tena kože, temveč kot kremo.
Čez njo sem vedno nanesla še puder ali pa Soraya BB kremico.
Kljub vsemu dam kremi čisto 5 ko in jo definitivno priporočam.

Aja, pa velik +, krema vsebuje SPF 25.



Krema je zelo rahla-bolj gel kot krema, se hitro vpije. Dobro je, da se kremo pretrese, saj vsebuje drobne pigmentke, ki se ob nanašanju na obraz rahlo zmešajo s kremo in dajo čisto malo rjavega pigmentka od sebe- vendar skoraj ni omembe vredno.


Tukaj pa je še slika za vse tiste, ki vas zanima koliko "pigmenta" krema dejansko spusti.
Na obrazu skoraj ni viden.

Nisem ravno fanica BB in CC kremic, vendar bom tole z veseljem kupila, saj je ena boljših vlažilnih kremic kar sem jih sprobala.
Če že omenjam BB kreme, priporočam, da sprobate Collistarjevo in Soraya.

Je katera že sprobala kakšno CC kremo? Vas je katera navdušila in mi priporočate?

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Super post si me navdušila, me pa zanima če se ti zdi primeren tale gel tudi za precej suho kožo, ali bi bil premalo vlažilen. Ful imam suho kožo čez zimo, pa vedno iščem kj novega, da popravi stanje. Spremljam tvoj blog in mi je ful super:) A in Nova Gorica je zakon:) sem bila večkrat gor in mi je blo prav luštno:) monika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jaz imam trenutno čez zimo res čudno kožo, imam ful suha lička in čelo pa mi je super- ni tista mastna, ampak vlažilna. Mislim da bi bila super ;)

      Izbriši
    2. Hvala Tina upam, da bodo prodajalke pri nas tudi tolko prijazne in dobim mogoče prej tester v uporabo:):):) ker se zanimam za nakup:)

      Izbriši
  2. Izgleda zanimivo. Moja koža je en velik bljah - suha po čelu in nosi, ampak imam pa ogrce in mozoljčke -.- Tako da mislim, da bi se splačalo mi probat ;) Pri nas v Mullerju zelo težko prideš do testerjev, upam, da bom naletela na tisto "ta prijazno" trgovko - to več ni krema, ki bi jo kupila, pa potem stran vrgla, če mi ne ustreza ;)

    Nyx
    ( http://nyxsbeautyblog.blogspot.com/ )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz morem rečt, da so pri nas res prijazne in ustrežljive, vedno ko vprašam mi dajo. Zdaj sem menjala Collistarjevo nego pa so mi dali vse kar so imeli za sprobat, še po 2 vzorčka. Sicer toliko prometa kot jim delam :D no sej ne, ampak jih morem pohvalit.
      Tudi sama dražje stvari raje prej sprobam, ker mi je škoda da dam toliko denarja in mi tam stoji.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images