Balea olje za lase

18:59

Če ste me redno spremljale ste verjetno brale, da sem precej hvalila Balea olje za lase, nikoli pa nisem spisala ocene in ko sem se to spomnila, sem ugotovila, da moram takoj objaviti oceno olja, ker je preprosto top. Če še katera ni videla mojega navdušenja nad olji za lase si lahko ogleda album tukaj, kjer sem zbrala skupaj vse izdelke za lase ki jih uporabljam in se bom v kratkem potrudila še osvežiti album in dodati nekaj novih izdelkov, ki so me navdušili.



Olje dobite v trgovini DM, vsebina olja je 100 ml, cena pa 3.95 €, kar je zelo ugodno.
Verjetno je tole že moja tretja embalaža tega olja.

Ker sem preizkusila že kar nekaj olj za lase, tudi dražjih (z izjemo dražjih olja sta me definitivno prepričala Loreal Mythic Oil ki stane 28 € za 100 ml in Orofluido ki stane ravno tako 28 € za 100 ml)
Mogoče se tudi ti dve ceni slišita dosti, vendar imate olje za kar nekaj časa- sploh Lorealovo, Orofluido se pa žal precej hitreje porablja.

No da ne bom spreminjala teme bom nekaj na kratko povedala o Balea olju za lase.
Olje je zelo tekoče in mastno. Vendar se lepo vpije v lase in ne pusti mastnega filtra na laseh (v resnici mi ga zelo redko katero olje pusti, ker imam sama precej suhe lase- če že omenjam je to Marrocanoil ki je za moje pojme najslabše olje kar sem jih kdaj preizkusila)

Olje noro diši in vonj me spominja na nekaj kar sem v otroštvu rada jedla - pražene mandlje s sladkorjem. Točno tako diši to olje za lase. Sicer pa vonj olja ne ostane dolgo na laseh.

Na kratko, pri oljih ponavadi ne kompliciram, pomembno mi je samo to, da mi dovolj nahrani lase in jim da lesk. Ker sama olja za lase uporabljam po vsakem pranju las in nato še vsak dan zjutraj mi niti ni tako zelo pomembno, da bi mi olje moralo zdržati par dni na laseh. V resnici, ali je kdo ki uporablja olje samo po pranju in mu je to dovolj?
Meni ni, ker imam blond barvane lase in so zato konice precej suhe, kljub temu da sem vedno na isti dolžini, ker si na 3 tedne barvam narastek in na 2 meseca strižem konice.




Steklenička olja je plastična in kljub temu, da ne izgleda tako lepo imam sama raje plastične embalaže iz 2 razlogov. Prvi je ta, da veliko prenašam stvari okoli in je plastika lažja, sploh če moram s sabo zvleči celo potovalko. Drugi še pomembnejši razlog pa je ta, da sem sama zelo nerodna in mi vse pada iz rok in nemalokrat kakšen izdelek tudi razbijem.
Ta teden sem imela teden razbivanja blushev, razbila sem kar 3!


Tukaj sem prikazala še kako olje izgleda, je precej tekoče.
2 pritiska sta dovolj za moje goste in suhe lase.

Koliko časa olje zdrži težko rečem, ker mi v kopalnici na polici trenutno stoji 10 olj in jih med sabo malo kombiniram.



No spodaj vam dodajam pa še fotko mojih las, da vidite rezultat uporabe Balea olja. Olje sem nanesla po sušenju na lase, torej na suhe lase. Dala sem 4 pritiske olja, da so lasje dobili sijaj.



Kaj se vam zdi? Uporablja katera Balea olje?
Vas je morda tale ocena prepričala in boste preizkusile olje?

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Kaj imaš ti lepe lase in če smem dve "pripombici" dodat škoda ker se ne fotkaš v obraz ker si noro lušna in a ti ang ne gre da ne pišeš v ang jeziku ker mislim da bi mela več bralcev.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čisto iskreno se ne maram preveč izpostavljat, v ang sem pa razmišljala da bi pisala, ampak kaj pa vem, trenutno mi je tako ok, se pač bolj "poznam" z bralci.

      Izbriši
  2. Se strinjam z osebo zgoraj :) full si lusna :)
    Si me prepricala z oljckom, vendar moram ostale porabiti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni se dozdeva, da imam suhe konice, ki jih prej nikoli nisem imela. Ali pa je to samo znak da je čas za obisk frizerja. Kakorkoli, če bom kdaj rabila, vem katerega kupit. Hvala (:

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene si z oceno definitivno prepričala, tak da ga bom kupila, ko porabim svojo zalogo olj. :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasne lase imaš ♥ bom pa to olje definitivno nabavila

    OdgovoriIzbriši
  6. Ga bom definitivno sprobala! Morroccan oil je pa res najslabše olje za lase ever. Res ne razumem zakaj so ga vsi tako hvalili...

    OdgovoriIzbriši
  7. to olje je res top.... spraznila sem že tretjo stekleničko !!

    OdgovoriIzbriši
  8. to olje je res top... ga že kar nekaj časa uporabljam in sem spraznila že tretjo stekleničko.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images