Suncare products

13:46

Pred dnevi sem dobila idejo, da bi blog pisala tudi v angleškem jeziku in razmišljam v tej smeri, kako se vam zdi?

Sicer pa vam danes neglede na vreme predstavljam nekaj izdelkov za zaščitno pred soncem. Izbrala sem izdelke ki jih imam doma in, ki sem jih že sprobala, tako da lahko zraven tudi malo pokomentiram.






Balea kremi imam že od lanskega leta in lahko rečem, da sta mi čisto ok za nizko ceno. Po obrazu se vedno mažem z vsaj faktorjem 20.
Shiseido vzorčke sem dobila pred kratkim, ker sem v drogeriji kupila parfum in bom verjetno spisala tudi oceno izdelka, saj je glede na faktor 50 izjemna krema. Lahka, lepo se maže in predvsem razmaže, ter hitro vpije na koži pa ne pušča mastnega filtra.




Balea šampon za lase z UV zaščito. Šampon sem uporabljala na morju, vsakič ko sem prišla iz vode. Sovražim slan občutek na laseh in koži in vedno, ko pridem iz vode se moram stuširat, umit lase, namazati telo s hranilnim losjonom. Sicer sam izdelek ni tako hranilen kot če bi nanaesli balzam pa vseeno, super za poletne mesece in hitro pranje las. Je hkrati šampon in balzam.

Je morda katera preizkusila še kakšen drug izdelek iz te linije za zaščito pred soncem?


Tudi kremo Collistar z zaščitnim faktorjem 20 uporabljam že dlje časa, sicer ponavadi sem jo pozimi, sedaj pa jo tudi spomladi, ker imam vedno bolj suho kožo. Smešno kako se mi koža na obrazu "spreminja" na vsake 2 meseca...najprej imam suho, nato se mi masti + izbruhi mozoljčkov, trenutno pa imam spet precej suho, tako da mi Collistarjeva krema super odgovarja.


Katere izdelke uporabljate za zaščito pred soncem?

Pozdravček, Kristina.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Sovražim slan občutek na laseh in koži in vedno, ko pridem iz vode se moram stuširat, umit lase, namazati telo s hranilnim losjonom.

    Se podpišem hahah :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja js mam kr mravljince če ne letim takoj pod vodo spirat.

      Izbriši
  2. Jaz sem si letos prvič kupila Sundance kremo in diši po kokosu - ja vem katastrofa glede na kaj se odločam za nakup:) Od Balea sem imela lani tudi nek After Sun šampon, ampak je bil oranžno rumen in res odličen. Moji lasje so bili po vsakem pranju izjemno mehki, seveda pa brez balzama tudi ni šlo:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ful teh krem diši tako pudrasto, malo po kokosu :D

      Izbriši
  3. Jaz trenutno ravno razmišljam, da si moram za poleti nabaviti kremo s SPF, ampak še ne vem, katero bi. A tale Collistar krema je namenjena vsem tipom kože? Pa te Baleine izdelke za lase moram preveriti. Sicer letos verjetno ne grem na morje, ampak tudi če bom doma, bodo prav prišli. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danes sem šla v iskanje za eno lahko kremo s faktorjem ki vlaži...misija nemogoče :D
      Collistar bi pa rekla da je za normalno kožo, mogoče celo mešano, za mastno pa ni. Je taka vlažilna in zelo hranilna.
      Ma meni super odgovarja no ;)

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images