MU čopiči

22:41

Čisto iskreno MU čopiče uporabljam šele kratek čas. Imam par Essence, Ebelin in Max Factor čopičev in 2 RT.
Ko sem na Ebayu gledala čopiče zelo podobne RT ( Real Techniques) sem se odločila da jih naročim.
Med čakanjem na čopiče sem se lotila branja ocen, ki so bile res super.

Cene čopičev so nekje med 2-3 € na komad ali malo ceneje v kompletu. Na Ebayu najdete veliko prodajalcev, tako da se vam splača malo pobrskati za najcenejšega.
Na čopiče potem čakate nekje 2-4 tedne, jaz sem za čopiče čakala skoraj 4 tedne, vendar lahko rečem da je bilo vredno! :D






Verjetno že vsem na prvi pogled čopiči izgledajo kot ponaredki Real Techniques čopičev. Oblika in barva ročaja je ista, s to razliko da tej čopiči niso popisani. Dobite jih še v bakreni, modri in violčni barvi. Medtem ko sem čakala na čopiče in sem brala ocene sem videla, da obstaja še ena druga verzija čopičev ki ima napis na čopiču, vendar po sliki predvidevam, da gre za iste izdelke.

Nekih primerjav ne morem delati, lahko pa primerjem čopič za nanašanje blusha s čopičem RT. Razlike praktično ni, opazila sem edino to, da je RT čopič malenkost bolj gost in bolj mehk. Dolžina čopiča je ista, oblika pa tudi. Veliko boljši mi je tale no name čopič za nanašanje blusha saj je bolj trd in ne ostane toliko izdelka na čopiču kot pri RT.

Skratka, čopiči so me navdušili. Bala sem se predvsem tega da bodo premehki ali pretrdi ali pa, da bi iz čopičev odpadale dlake.

Čopiči imajo dlake iz umetnega materjala, ki ne odpada. Sicer bomo videli na dolgi rok in s pranjem, trenutno sem probala oprati samo en čopič.

Čopiči so ravno prav mehki/trdi in so super za nanašanje. Z njimi sem zelo zadovoljna in nakup resnično priporočam.



You Might Also Like

7 komentarji

  1. Jaz sem si tudi kupila 3 te čopiče in so vsi super:) Imam jih že kar dolgo, pa ni šla ven še nobena dlaka in tudi nič kaj bolj grobi niso:) Res super izdelki:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno so dali večinoma drugo pranje skos, razn en je dal že vsaj šesto in se super držijo, bomo videli.

      Izbriši
  2. super objava ! ker sem si že nekaj časa planirala nakup celega kompleta RT čopičev ampak me je to zdej navdušilo, da prišparam še kakšen €, če naročim te no-name čopiče, kakor jih ti imenuješ :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so super tudi zdej ko sem jih malo bolj sprobala lahko rečem.

      Izbriši
  3. Pozdravljena, bi te lahko prosim prosila za linke teh čopičev :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pobrskaj po Ebayu, poglej cenejše, da ima prodajalec dobro oceno in to je to. Žal nimam več linka od tega ki sem jaz kupovala :/

      Izbriši
    2. Hvala, mi lahko prosim napišeš pa samo imena čopičev, da bom vedela točno kaj iskati.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images