Sladkorna pasta za depilacijo

01:59

Danes malo drugačna, ne ravno običajna objava, pa vendar sem kupila ta izdelek in bi ga rada predstavila, ker se mi zdi precej zanimiv.


Danes bom pisala o sladkorni pasti za depilacijo.
Dobite jo v DMju, za 120 ml pa boste odšteli nekaj manj kot 7 €.



Pasta je na sobni temperaturi v trdnem stanju, tako da jo je potrebno segreti. Pri segrevanju moram paziti da ne zavre (jaz sem jo segrela kar v mikrovalovni pečici), ker pa doma nimam mikrovalovke bo dovolj če jo pustite nekje v toplejšem prostoru in jo nato pred uporabo z lončkom namočite v topli vodi. Paziti je potrebno samo, da ne pride v stik z vodo, ker je drugače uničena.


Samo nanašanje in uporaba je za moje pojme precej zapleteno, je pa sam rezultat krasen.
V pakiranju dobite lopatko s katero pobirate izdelek iz embalaže. Vendar je lopatka za depilacijo totalno neuporabna, ker si morate pomagati s prsti.

Z izdelkom je sicer veliko packanja, vendar je zelo uporaben za odstranjevanje dlačic nad ustnico (sama ga uporabljam predvsem za to).
Uporaben je tudi za predel pazduhe, vendar zelo zelo zelo boli, če nismo navajeni.

Lahko ga uporabljate tudi za noge, vendar je postopek zelo počasen in porabite cel izdelek samo za spodnji del nog.

Pri uporabi je potrebno paziti, da nanašate na čisto površino. Npr na obrazu ne smete imeti pudra, roke morajo biti povsem suhe, če z njim odstranjujete na predelu nog le-te ne smejo biti predhodno namazane s kakšno kremo.

Dobro je predvsem to, da koža po depilaciji ni razdražena in pordela.




Izdelek me je kljub packanju prepričal, vendar ga bom kot sem že omenila uporabljala samo za odstranjevanje dlačic nad ustnico, ker se drugače porabi res veliko izdelka in preveč časa.

Kaj pa ve uporabljate za depilacijo? Mi priporoča katera, da morda sprobam še kakšen drugi sladkorni vosek? Ga morda katera dela sama doma? Sama nameravam v prihodnje sprobati tudi domačo verzijo.

Lep pozdrav, Kristina.

P.S po novem mi lahko sledite na :
 Instagramu
FBju
Bloglovinu

You Might Also Like

9 komentarji

  1. Jaz pa teh sladkornih past za depilacijo še nisem preizkusila. Včasih sem kaj kupovala voske, ampak je bilo preveč packanja z njimi pa niso mi vedno lepo odstranili dlačic, tako da sem kar ostala pri gelih za britje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja je veliko packanja, ampak je rezultat na dolgi rok boljši. Itak pa sem tudi jaz lena in uporabljam gele za britje ;)

      Izbriši
  2. Jaz sem kupila Sugar StripEase in me je minilo do vsega ko sem videla koliko packarije je s tem. Še zdaj mi stoji doma, ker se mi zdi da je ful dela s segrevanjem in vsem. Bi morala spet poskusit, če se mi zdaj da kaj bolj ukvarjat s tem :D sem pa poskusila tudi sama nardit to sladkorno pasto pa mi ni uspela, je bila masa trda kot kamen :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem si nekaj časa noge s tistim voskom ki namažeš in potem s krpicami potegneš in z oljem očistiš pa mi je bila prava katastrofa, bolelo je za umret, vse se je potem prijemalo in preveč dela je res.

      Izbriši
  3. Tudi sama jo imam doma, ampak neko posebno edition s kakavom :) Je pa res da sem bila prelena, da bi jo preizkusila :) Sama bi jo prav tako uporabila nad ustnico, ker sem brala da ne iritira, zdaj si pa tudi ti to potrdila ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nad ustnico le probaj, meni je za to super! Za druge pa ni ravno.

      Izbriši
  4. Moja kozmetičarka uporablja to pasto za depilacijo, sicer jo ima še v modri embalaži ampak pomoje da je učinek enak. Sama k njej hodim na brazilsko in mi s to pasto res super naredi (nisem pa probala, kako je s čim drugim). Me ne boli, čisto brez problema zdržim, dlačice se ne vraščajo, najbolj mi je pa všeč predvsem to, kar si tudi sama napisala - da po uporabi koža ni rdeča in razdražena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aja, zanimivo. No saj tale naj bi bila ena izmed najboljši past, je dobila neko priznanje. Tista modra je pa neka bolj švoh verzija, mogoče jo bom celo sprobala, čeprav ne vem v kakšnem smislu naj bi bila bolj "lahka" :)

      Izbriši
  5. Učinkovito in precej preprosto ko se enkrat naučiš delat z njo. Pa še poceni če pobrskaš po internetu za receptom (sladkor-voda-limonin sok) in jo pripravljaš doma. (:

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images