Undress me too

11:47

MUA paletka je dupe za Naked 2. Sama sicer nimam doma Naked 2, sem jo pa imela priložnost sprobat, vendar težko delam neke hude primerjave.
Sicer pa se mi tudi Naked paletka ni zdela čisto nič posebnega, razen embalaže, ki je lepša in bolj elegantna kakor MUAjeva.

Ta paletka je pri meni trenutno na prvem mestu, takoj za njo pa še ostali 2 z zemeljskimi toni, Heaven and Earth& Undressed.

Cene paletk so smešne, če naročite direktno iz njihove strani, kjer imajo najbolj ugodne cene, je cena paletke 5  €.
Če nimate kartice za spletno nakupovanje, jo lahko dobite tudi na spletni strani Licila.si, kjer lahko plačate po povzetju, je pa cena nekoliko višja.




Imena senčk

Se opravičujem, ker je tokrat kvaliteta fotografij zelo slaba.

In še vse 3 skupaj

Heaven and Earth
Undressed
Undress me too

Pa še nekaj na kratko o paletkah. Meni se zdijo vse 3 med samo nekako podobne, Undress me too mi je najljubša zaradi barv senčil.
Ponavadi nimam problema z obstojnostjo senčil, tako da mi senčila zdržijo tudi 12 ur in več. Vedno uporabljam tudi primer, ki ga imam kar od njihove znamke. Za majhno ceno je odličen.
Edina pripomba, ki bi jo imela na tole paletko, je tale, da so nekatere senčke bolj oljne, kot druge in nekatere se hitreje porabljajo, ker se drobijo. Recimo na sredinski paletki, prva senčka, je čisto porabljena, pa ni da sem skos samo tole senčko upoabljala, vendar se je drobila in je bila poraba zato toliko hitrejša.

Vsekakor priporočam nakup, moje 3 najljubše paletke, dejansko drugih skoraj da ne uporabljam.

Jih je katera že sprobala? So vam všeč?

Pozdravčke, Kristina.

You Might Also Like

13 komentarji

  1. Niso slabe tele MUA paletke, imam samo Undressed, Heaven and Earth sem pa podarila, ker je nisem uporabljala. Sleekove so mi na mojih vekah boljše in lepšo teksturo imajo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sleek so noro dobre, boljše kot te ja, meni edino barve še vedno bolj zmagajo pri teh. Majo ful barv na izbiro, samo jaz si sebe ne predstavljam z roza, viola, oranžno senčko. No go.

      Izbriši
    2. Sleek barvne se preveč drobijo.

      Izbriši
    3. No hvala, ampak saj me ne zanimajo niti, ker sebe si res ne predstavljam z roza, viola senčkami...

      Izbriši
  2. Joj, samo je res lepa! Sama sploh ne uporabljam senčil, ampak ko pa vidim take objave, se mi kar zlušta. :P x

    Živa from Nothin' Fancy. Really.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj a res ne, js zdej gruntam da te vedno z eyelinerjem vidim :D

      Izbriši
  3. Meni so super tele paletke, med ljubšimi, sploh Undress Me Too ki mi je najljubša zaradi barv :) Imam pa še Undressed in Artiste, samo ju manj uporabljam kot prvo. Senčke so obstojne, poceni in res si ne bi mogel želeti boljšega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam! Meni Artiste samo vidi doma žal, mi je še kar neuporabna.

      Izbriši
  4. Jaz imam Heaven & Earth, ampak me ni pretiroma navdušila, ker so mi nekatere senčke take chalky, pa tudi hitro mi zbledijo. Senčke v Naked paleti so mi stokrat boljše, je pa res da tudi te niso ravno slabe če upoštevamo ceno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf a res, jaz pa glede obstojnosti niti ene pripombice, ker mi nasplošno vse ful zdržijo...

      Izbriši
  5. osebno prisegam na sredinsko in ker imam tudi Naked paletko ti povem da razlike NI.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz imam od teh treh samo Undressed in mi je za MUA ceno res odlična. Zdi se mi dovolj pigmentirana, enčila mi zdržijo cel dan. Poleg te imam še 2 drugi MUA paleti, ampak mi nista tako všeč kot Undressed.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem imela druge skoraj vse ma sem jih enostavno oddala, recimo tebe gledam z drugimi barvami, sebe si pa res ne predstavljam. Trenutno so te 3 moje naj paletke in vmes še kakšna senčka posebej, ma kaj ko imam raje palete.

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images