Top maskari do 10 € #2

14:04

Zanje čase bolj malo objavljam, ker sem kar precej zasedena. Danes pa imam prost dan in sem se odločila, da vam predstavim nekaj za kar je bil precej velik odziv prejšnjič, ko sem predstavljala najboljše maskare do 10 €.

Več o prejšnjem postu si lahko preberete tukaj

Ko sem se danes spravila pisati post o najljubših maskarah sem dejansko ugotovila, da imam samo še 2 doma, ki sta mi dejansko vredne ponovnega nakupa. Tako, da vam bom predstavila ti dve maskari, ki ju nadvse priporočam!


Maybelline The Colossal Volume Express Mascara
Ravno prejšnji teden sem si vzela še eno novo v DMju, ker je bila cena pol nižja s kupončkom. Redna cena te maskare je nekaj čez 10 €, vendar je res vredna vsakega centa. To je verjetno maskara, ki se jo največkrat kupila, verjetno že vsaj ene 7krat. Uporabljam jo že vse od osnovne šole.
Maskara je primerna tudi za tiste s krajšimi trepalnicami, ker jih lepo podaljša in doda volumen.
Poleg tega je ena izmed boljših, ker je res intenzivno črne barve.

Krtačka je krasna, drobne ščetine pa ne puščajo grudic.
Na začetku je sicer bolj tekoča, po nekaj uporabah pa postane top!

Definitivno vredna nakupa, sploh če imate še vedno DMjev kuponček, ki velja do konca tega leta (pa naj me kdo popravi če se motim)


Za moje pojme res ena boljših krtačk in maskar nasploh! Sprobala sem skoraj vse Maybellinove maskare pa me je najbolj prepričala ta!


Max Factor Masterpiece Max

Tole je mini verzija maskare, ki sem jo dobila za darilo v DMju. Imela sem tudi že 2 embalaži večje maskare in definitivno spada pod moje najljubše! Sicer so mi nasplošno Max Factorjeve maskare za ta denar zelo dobre, med drugim tudi zelo dobra 2000 Calorie, ki je verjetno Max Factorjeva najstarejša maskara in najbolj prodajana.

Cena maskare Masterpiece Max se giblje nekje med 10-11 €.

Krtačko ima narejeno tako, da gre iz debelejšega proti tanjšemu koncu in je zato manj možnosti, da se popackamo!
Barva je intenzivno črna, kar je pri meni obvezno.

Poleg tega maskara lepo podaljša trepalnice in ne pušča grudic...

Prilagam še fotografijo, ki je sicer slabše kvalitete, ker sem fotografirala s telefonom. Pa tudi pod čudnim kotom (sama sebe res težko dobro ujamem)





In še fotografija original embalaže



Upam, da sta vam bile ti dve objavi kaj v pomoč pri nakupu maskare.
Mi priporočate kakšno maskaro, ki jo je res vredno sprobati, pa je sama še nisem omenila tukaj?

Pozdravčke, Kristina.


You Might Also Like

9 komentarji

  1. Sicer nobene od teh dveh še nisem preizkusila, ampak Max Factorjevo vsi hvalite, tako da jo zagotovo sprobam v prihodnosti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jaz pohvalim skoraj vse Max Factrojeve. Se pa malo zadržujem, ker bi drugače imela 30 maskar doma, že tako jih imam res preveč. Mi je potem prav škoda dat 20 € + za maskaro, ker so mi te tako dobre za pol manj denarja ali pa še celo manj...

      Izbriši
    2. Komaj sem že čakala, da podaš oceno od Maybelline maskare, ki si jo omenila najprej. Jaz imam zelo kratke trepke, a mi ta maskara naredi res čudovite, jih lepo podaljša, ne zlepi in ne pušča grudic. Včasih me kdo vpraša ali imam umetne trepke .. :--)

      lp, Maja

      Izbriši
    3. Meni je najljubše to, da mi jih res ful loči in ne pušča grudic. Če maš kratke ti bo pomojem ful všeč tudi Collistar Shock, sicer je dražja, ampak meni ima krasno krtačko <3

      Izbriši
  2. Za to prvo berem same pohvale, očitno jo bo res potrebno izprobati. Mi je pa še vedno KIKO najboljša (za pod 10eur).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma Kiko so res top, meni najboljša je tale ki sem jo objavila! Tole prvo se ti pa splača kuponček kje dobit, res krasna <3

      Izbriši
  3. Potem moram pa očitno Collosal kupit, ker ostale Maybellinove so mi shit (falsies in rocket). Js pa tako nimam nič trepalnic in iščem v maskari vse - volumen, dolžino, da mi povzdigne trepalnice in da je črno črna :D Od Artdeco All in one mi je bla ful časa top, zdj mi je Isa Dora Big Bold Super volumizing, ampak je lahko ful messy, ker ma velko krtačko. Velka krtačka pa kratke trepalnice ne gre skupaj. :)
    Mislm, da moram met še bon za tole maybellinovo nekje. Jo bom preizkusila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mene isto, druge me pol toliko kot ta niso prepričale, če imaš bon se ti pa sploh splača!

      Izbriši
  4. mene si prepričala da sem jo vzela ker sem mela kupon doma pa mi nič ni žal. danes ti bom spet nabila sto obvestil ker pridem vsake tolk pa pokomentiram.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images