Empties #3

15:03

Mesec dni je minil od moje zadnje objave o porabljenih izdelkih in tokrat vam imam malo več za pokazati, veliko več!
Mesec dni sem zbirala embalaže praznih izdelkov, zato da vam pokažem in na hitro ocenim dobre in slabe izdelke!

Pa poglejmo kaj se je nabralo....


Ker je izdelkov veliko sem jih razdelila po delčkih...




Iz leve proti desni...

Avon Daily Shine, olje za lase oz silikoni. Iskreno, nič posebnega. Pred časom so se mi zdeli res ok, potem ko sem sprobala pa veliko drugih izdelkov me ne prepričajo več..nakupa ne bom ponovila. Je pa pumpica uporabna za olivno olje ki ga pred pranjem dam na lase (kot vidite je še noter, ker sem mogla sprobat)
Cena je nekje med 4-6 €, nakupa pa nebi ponovila.

Balea lak za lase. Čisto običajen lak za lase, vendar dovolj obstojen. Ponavadi ga uporabljam ko delam kodre in porabim veliko laka. Cena je smešna, malo manj kot 2 € in nakup sem že ponovila. Priporočam!

Tony&Guy balzam za blond lase. Če se ne motim je šel tudi že iz prodaje. Nič posebnega, nakupa verjetno nebi ponovila, je pa vseeno bil dober balzam. Cena je bila nekje med 8-10 €, kupila pa sem ga v Limoniju.

Alverde mandljevo in arganovo olje za lase. Kot prvo, za nanašanje na konice je absolutno preveč mastno. Diši božansko, učinek je božanski. Sama ga uporabljam pred pranjem las, ga nanesem za kakšno uro ali več na lase. Priporočam! Dobite ga v DMju, cena pa je 4 €.


Borotalco deodorant je še edini, ki ga uporabljam in še to zelo redko. Nakup sem že ponovila in ga definitivno priporočam, cena v DMju pa je nekaj čez 3 €

Elizabeth Arden Green Tea. Sama sebi sem dala prepoved, da dokler ne porabim vsaj 5 parfumov ne kupujem novih. In iskreno se tega nisem držala, sem pa vseeno uspela porabiti 3 parfume, kar je velik dosežek.
Nakup tega parfuma bom verjetno ponovila, ker mi je vonj všeč, čisto tak poleten. Moti me sicer obstojnost, ki ni prav dobra. Cena za 100 ml pa se giblje od 30-60 € (ja ne vem zakaj so take razlike, če dobro pogledate ga dobite res poceni)

Gucci Flora je eden izmed meni najljubših parfumov in bo definitivno v kratkem spet pristal na moji polički. Cena je malo zasoljena, 50 ml stane okoli 70 €.
Če mi priporočate kakšno poceni stran za naročanje parfumov bom zelo vesela.

Bon Bons Malizia, noro sladki, otroški parfumi s smešno ceno 4-5 €, ampak vseeno mislim, da je tole zadnji njihov parfum, ker sem se prav naveličala njihovih (pre)sladkih vonjev. Nakupa vsaj tega vonja ne bom ponovila!



Balea Aqua Serum, ne bom izgubljala besed, preprosto najboljši za tole ceno. Nakup ponovim vedno znova!

Clinique gel za umivanje obraza, namenjen je mešani in mastni koži. V Milerju sem kupila mini komplet gela za umivanje obraza, tonika za obraz in kreme za obraz, cena je bila okoli 32 € in moram reči, da so me izdelki popolnoma razočarali oziroma sem za to ceno pričakovala veliko več.
Krema za obraz je sicer lahka, spominja me na Balein Aqua serum, skratka ni vredna tega denarja. Še slabše je s tonikom ki ima podoben učinek, kot če bi se mazala po obrazu z vodko.
No na koncu še najboljšo oceno prejme za gel za umivanje obraza, ki nalogo zelo dobro opravi. Sicer nakupa nebi ponovila. Cene velike embalaže pa žal ne vem. Moram prav vzet nazaj besede ko sem toliko hvalila kremo, res za ta denar ni nič posebnega!

Balea gel-piling za umivanje obraza. Nimam kaj veliko napisati, krasen piling, nakup pa večkrat ponovim. Cena je smešno nizka, nekaj čez 2 €.

Balea vatke za odstranjevanje ličil, kot sem že enkrat pisala so za to ceno (dober €) res najboljše, jih redno kupujem.

Planet Spa olje za obraz, kupila sem ga že pred več kot enim letom. Ker je bil premasten za moj obraz in mi je povzročal mozolje sem ga uporabljala za masaže. Nakupa nebi ponovila. Cena pa je bila nekje med 9-11 €.


Afrodita oljni odstranjevalec laka, za to ceno mi je dober, vendar ga ni čez Jessico, oceno preberite tu. Odkar imam Jessico ne menjam več, tako da verjetno nakupa ne bom ponovila.

Nivea base&top coat. Lak, ki se ga verjetno že 2 leti ne da kupiti v trgovini (odkar pri nas ne prodajajo več Nivea dekorative), meni je bil eden izmed najboljših podlakov nasploh, pa tudi kot nadlak se je odlično obnesel. Cene se res ne spomnim več, bi ga pa definitivno kupila, če bi bil še na voljo.

Manhattan rdeč lak, moja najljubša rdeča barva in lak bom definitivno še kupila, saj je tole že moja tretja steklenička. Priporočam! Cena pa je okoli 5 €.


Just camomilla krema za roke in Loccitane karitejeva krema za roke, najboljši kremi za roke kar sem jih kdaj sprobala, poleg doma narejenih. Nakup bi definitivno ponovila, nakup desne kreme sem že ponovila. Cene Justove ne vem, ker je bila darilo, Loccitanova pa stane malo več kot 8 €.


Just Rosa krema za telo, iskreno nič posebnega, večino Justovih izdelkov mi je itak totalno precenjenih in jih sama verjetno nebi kupila, če jih nebi dobila za darilo. Kot že rečeno, čisto navadna krema, ki ni vredna tega denarja, nakupa pa tudi nebi ponovila.

Mille Voglie krema za telo, dobite jo v Italiji in tale znamka ima noro dišeče izdelke. Uporabljala sem jo celo poletje in bi jo definitivno še kupila, tokrat v kakšne drugačnem vonju. Cena je 10 €.


Garnier krpice za čiščenje obraza, za moje potrebe in odstranjevanje make upa so prenežne. Sicer pa nič posebnega, nakupa ne bom ponovila.
Cena je nekaj čez 3 €.

Nuxe gel za umivanje obraza, nisem ravno dobro razumela če je to res gel za umivanje obraza, saj na meni ni imel učinka, fuj res pa še totalno parfumirani izdelki.

Melvita BB krema, več o tem tu, škoda izgubljati besede.

Shiseido Ibuki gel za umivanje obraza. Tole je pa verjetno najboljši čistilec kar sem jih kdaj preizkusila, enostavno krasen. Tole embalažo, ki je vzorček in je 5 ml sem imela za več kot 10 umivanj. Ko sem stisnila ven in dala pod vodo se naredi velika pena (izgleda pa kot krema) in krasno očisti obraz. Je pa primeren za mešano kožo! Priporočam nakup, jaz ga bom zagotovo vzela za "božička"

Upam, da vam je zanimivo branje in zanima me kakšne izkušnje imate vi z omenjenimi izdelki, če ste katere morda sprobali?

Pozdravčke, Kristina.

You Might Also Like

17 komentarji

  1. Vidim nekaj izdelkov, ki jih tudi sama uporabljam in so mi super, npr. Balein serum in Alverdino olje. Je pa meni Avonovo olje za lase (v modri embalaži) odlično za konice, dosti boljše od npr. zelo hvaljenega Moroccanoil. Jaz sem tudi en čas uporabljala tale Afroditin odstranjevalec, ampak mi ni bil nič posebnega, so mi nekateri cenejši boljši. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je pa modro Avonovo boljše od tega zelenega, Maroccanoil pa tudi mene ni prepričal, prav mastne lase sem imela. Tako da cena ne odtehta vedno...

      Izbriši
  2. Uff, si bla pa pridna! Meni nikoli ne uspe tako veliko izdelkov porabiti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj tole je pomojem rekord za en mesec, ma je pa res da določene izdelke porablja tudi mama in sestra (sploh kakšne parfume, gele za umivanje obraza, gele za tuširanje, ...)

      Izbriši
  3. Zanimive ocene! :)
    Edino pripomnila bi, da sem tudi jaz kupila Balea vatke za odstranjevanje ličil in me je tako peklo... tako peklo ko je vatka prišla v stik z mojo kožo, za znoret.. sem si komaj z vodo sprala.. nekajkrat sem še ponovila, pol sem pa kar v koš vrgla preostale vatke :S
    Mam sedaj eno drugo mleko za odstranjevanje ličil s katerim sem super zadovoljna, moram pogledati v nedeljo ko bom spet v Mariboru od katere znamke je.

    Just camomilla krema za roke - tole pa moram nabavit ! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U a res? Jaz pa k mam precej občutljive oči in me ful pečejo uporabljam tole...je neka cenejša varjanta micelarne, čeprav mam še malo Bioderme in Lorealove. Pa Bioderme ne bom več kupovala, ker se mi vseeno zdi precenjena.

      Just kremo maš pa tudi v večji embalaži, ker tole se pa kr hitro porabi (ma še vedno počasneje kot Loccitanova, js ko mam suhe roke in se mažem 10krat na dan se mi res porabi v mesecu dni)

      Izbriši
  4. Uf, tole pa je veliko praznih izdelkov! Js vse sproti pomečem stran :D
    Bon Bon malizia parfumi še obstajajo? Js se spomnim, da sem mogla vse met ko sem bla majhna, čeprav mi niso vsi lepo dišali. Čuden otrok :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem jih pa pridno zbirala (no nekaj časa sem prav zbirala prazne embalaže parfumov, potem sem se naveličala in vse stran pometala)

      Ja tej Bon Bons pa še obstajajo, povsod po Italiji jih dobiš...se pa tudi jaz spomnem, ne vem že 15, 16 let vem za njih...haha :D

      Izbriši
  5. Si bila pa pridna pri porabi :) Tole Alverde olje za lase me že dolgo časa mika, ga bom kupila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja priporočam...jaz malo kombiniram pred pranjem las, večinoma uporabljam to olje, ali olivno olje ali pa kokosovo. Top 3 res :D

      Izbriši
  6. Gucci Floro pa tudi jaz hodim že nekaj časa vohat, samo se še nisem odločila, ker je več vrst. In trenutno sem še nadzadovoljna z Daisy od Marc Jacobs in itak samo tega uporabljam. In tisti rdeči Manhattan lak imam tudi, res je fin :) Nasploh se mi zdi pri Manhattnovih lakih razmerje med ceno in kvaliteto res zelo v redu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tale "prva" Flora, najboljša res. Ma mi tudi una zelena in modra (če se ne motim) zelo zelo lepo dišita ;)

      Manhattan laki so pa itak okej, samo škoda k nimajo več izbire pri nas :D

      Izbriši
  7. Waw si pa veliko izdelkov porabila :)

    Bon Bons Malizia sem imela v SŠ (8 let nazaj) in od takrat je nisem več zasledila. A potem jih je le v Italiji možno dobiti, v Sloveniji pa ne?
    Afrodita odstranjevalec laka sem imela par let nazaj, ampak mi je precej neprijetno dišal, zato sem ga zamenjala.
    Balein serum je pa itak top :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja ane :D

    Bon Bons pa ne vem, pri nas jih res že dolgo nisem videla, v Italiji jih imajo pa še vedno ker jih velikokrat vidim. Ma itak sem se že naveličala malo, so vseeno ful sladki...mogoče bo pa en padu, ker ful po sladkorni peni diši, samo ga pa nisem že dolgo nikjer videla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe to je res, so res precej sladki, zato imam še po tolikih letih v spominu tisti vonj :)

      Izbriši
  9. Mene pa zanima kje se dobi Just kozmetiko?
    p.s.: tvoj blog je super Kristina :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala! :D

    Just izdelke se pa dobi pri posrednikih (podobno kot Avon, več kot prodajo več zaslužijo. več daril dobijo itd)
    Je pa drugače meni Just čisto precenjena znamka, večino stvari dobim za darilo, sami kupujemo edino Tea tree kremo in tiste kapljice 41 imamo doma..

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images