MUA Trio Eyeshadow Eden

20:12

Za smešno ceno, slabe 4 € sem naročila ta trio senčil na strani Make Up Academy.Embalaža sama po sebi ni čisto nič posebnega, odpira se na strani. Je majhna in priročna za kakšno torbico,
3 senčkam je priložen čopič z navadno in tanjšo konico, ki že zame žal precej neuporaben, tako da uporabljam drug čopič.
Sicer je čopič zelo dober, mene moti to, da je kratek in se cela pomažem.

Senčke so res ekstra pigmentirane in zelo obstojne, sama sem jih imela 12 ur gor, popolnoma enake so bile kot prvo uro. Nisem uporabila nobene podlage za senčke, ker je ponavadi ne.

Za razliko od paletk MUA se te senčke ne drobijo toliko, sestava se mi zdi čisto drugačna. Oboje pa so zelo obstojne. Je mogoče še katera opazila, da so MUA paletke bolj mastne in se jih precej več porabi? Meni se precej drobijo in s tem je poraba veliko večja, verjetno bodo med redkimi senčkami ki sem jih v veliki meri porabila. Sploh to novejšo, ki je replika Naked 2.

Senčke so uporabne 12 mesecev, cena je 4 €, potem pa upoštevajte tudi to, da imajo vedno kakšne akcije.
Še fotka na dnevni svetlobi :DA niso hude?

You Might Also Like

4 komentarji

 1. Pigmentacija izgleda res super, čeprav jaz ponavadi takih senčil ne nosim. Ali nosim rjave ali pa barvne, po sivih pa zelo redko posegam. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaz si pa sebe z barvnimi res ne predstavljam, kot klovn sem bila.

  OdgovoriIzbriši
 3. Wow kakšni krasni metal odtenki. Jaz bi lake v teh barvah :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Haha, kot da mi misli bereš...sem že un dan ravno hotla napisat, da se nebi branla lakcev v teh barvah :D sploh številka 2&3 :D

  OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images