Empties # 2

23:12

Kaj precej hitro se mi je nabralo še par praznih izdelkov, ki jih bom danes predstavila.


Planet Spa piling za telo- Avon  tale piling sem kupila že lani malo za probo. Cena je bila sicer precej visoka za takšen izdelek, okoli 9 € če se ne motim. Piling sam po sebi ni čisto nič posebnega, tako da nakupa ne priporočam. Za veliko nižjo ceno dobite podobne pilinge ( Balea) ali pa si ga celo lahko doma sami izdelate.
Nakupa nebi ponovila.
Balea Dusch Lotion noro dišeč in po zelo nizki ceni. Nimam kaj preveč za povedat o tem gelu za tuširanje. Nakup bi ponovila, vendar ponavadi ne kupujem istih gelov, prav iz razloga, ker rada sprobam nove. Cena je smešna, okoli 1.5 €.

Johnson šampon se vsake toliko znajde v naši kopalnici, ker ga mama kupuje in vsake toliko ga tudi jaz uporabljam. Je nežen čistilni šampon, ki pa žal ni dovolj "močen" za nego blond barvanih las.



Essence eyeliner žal je tale že šel iz prodaje (pa sem si kupila 2 na zalogo, enega še uporabljam)
Tudi tukaj nimam kaj preveč napisati, meni osebno najboljši eyeliner in to za zelo nizko ceno. Če bi bil še na voljo bi nakup definitivno ponovila.
Aja, mi morda priporočate kakšen dober eyeliner (črne barve, ne preveč debela konica, pa da ne stane več kot 10 € ??? )

Essence maskara je meni osebno med najljubšimi maskarami (poleg Collistarja ki je veliko dražji in Kikota, ki jo kupujem na zalogo ko je znižana).
Cena maskare je nekaj manj kot 4 €, tole je verjetno že moja 4 embalaža, ravno tale mesec sem nakup maskare tudi že ponovila in jo definitivno priporočam.
Mislim, da je bolj primerna za tiste z bolj gostimi trepalnicami, saj je krtačka precej velika.
In ja že kar nekaj časa se spravljam delat post o maskarah pa mi nekako ne uspe, saj jih imam preveč.

Gliss kura za lase ja, iskreno nisem ravno razumela fore te kure, saj je dobra, vendar nič boljša od ostalih kur ali kakšnih mask za lase. Nakupa ne bom ponovila, ker je cena 1 €, za 5krat večjo ceno pa dobim že dobro masko za lase v veliko večji embalaži.

LCN nail power saj veste to je tista slavna 3 tedenska kura, ki naj bi nohte spravila v red. O tem bi lahko napisala cel roman. Imam mešano mnenje, vmes med tem sem že parkrat obupala... Potem sem naredila takole, nekaj časa uporabljala samo kot lak, brez barvnih lakov, potem pa kot podlak. Po 2 mesecih sem imela nohte trde kot kamen in zelo suhe (obvezno sem si jih mazala večkrat na dan  z oljem), ko pa je noht prerasel je postal spet krhek. Ja v kratkem nameravam spet ponoviti tole kuro, moram kupiti ponovno tale lakec.
In ja glede cene, po manikirnih otočkih je cena 15 €, potem sem nekje brala da je v Sanolaborju cena 6 € samo pri nas ga žal nimajo.


Afrodita kremni gel za zmanjšanje celulita če ne nekega pretiranega učinka je imel vsaj precej prijeten vonj in občutek, ko sem ga namazala na kožo. Kožo zelo lepo hladi in potem rahlo greje. Ne vem zakaj se tako rada tolažim s temi "žaubami", ker sem si za celulit čisto sama kriva, ker jem preveč sladke hrane (bonbonov!!!!!!!)
Cena je 15 € in nakupa verjetno ne bom ponovila.

Krema za roke 48 a je mogoče kdo med vami ki ne pozna te kreme?
Verjetno je stara kot zemlja. Vseeno je meni osebno zelo dobra krema za roke. Tale je odkar si delam kreme za roke sama doma verjetno med zadnjimi, ki sem jih kupila.
Drugače jo pa definitivno priporočam!

Ste katerega od teh izdelkov preizkusili? Kakšne so vaše izkušnje z njimi?
Zanima me še kaj zmenite o postih praznih izdelkov? In če se vam morda zdijo boljši posti z več izdelki, ali manj izdelki in bolj podrobno predstavljeni?

Pozdravčke, Kristina.

You Might Also Like

15 komentarji

  1. Esens maskaro tudi jaz uporabljam in je najača, LCN lak je moja stalnica, Johnson šampon pa uporabljam za tamalega.
    kreme 48 pa se spomnem že kot otrok smo jo vedno imeli doma

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz se pa spomnem ko sm bla mala smo jo pri noni meli v tisti alu embalaži al kaj je že bla..

      Izbriši
  2. Essence liquid eyeliner waterproof, črna embalaža in moder pokrovček. Meni ni slab, je pa res, da lahko čez dan malce "popoka". Sploh pri meni, ker imam rada ekstremen winged liner :)
    To kremo za roke je moja cimra vedno uporabljala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tega sm žal probala pa mi ni bil tako všeč kot tale... drugače MUA je rešitev, ga uporabljam.

      Izbriši
  3. Meni je bila ta Essence maskara tudi všeč, ampak mi je v pink embalaži boljša, ker mi pušča manj pikic pod očmi kot ta. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V pinki embalaži je ok, tale mi je pa boljša. Vsaj meni...

      Izbriši
  4. Mascara je top - Essence. Jaz jo imam že 2 leti non stop.

    Pokaži nam še kakšen outfit ;) seveda bo brez krila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nimam ravno namena, saj raje predstavljam kozmetiko...mogoče kdaj pa le ;D sicer vem zakaj je letel takšen komentar, malo smešno, ampak dobro. Se moraš naučiti sprejemat tudi kritike, čeprav iz lastnih izkušenj vem da je lepše brati same pohvale.

      Izbriši
    2. Katja ti res ne preneseš kritike pa konc! Punca ni miselna čist nč slabga sam če bi ti sprejela kritiko bi vse čist drugač izpadl. Pa sori sam s krili res pretiravaš pa še bolj otročje je da kle na blogu vračaš s komentarji. Pa če si pozabila,punca špila beauty blog kar je vidno iz objav.

      Izbriši
    3. Ujej :)

      Ne bom se kregala punce, vse pišemo bloge zato - da druga drugi pomagamo itd. Kritike so kul, ampak če mi je pač všeč en kos oblačila nevem zakaj vam gre to tako v nos.

      Allaroundeve ima turbane - in to je super, ker je drugačna in izvirna. Pri meni pa zaradi projekta - kjer so mi bila slučajno prav le krila, vse norite da pretiravam s krili. Chill girls :)

      Poanta vseh blogov je pomojm - (vsaj mojega) da širimo ideje in pozitivno energijo. Ne pa da se kregamo.

      Anonimni - mislim, da je tudi lepše brati kritike od ljudi, ki jih ni strah pokazati prave indentitete.

      Izbriši
    4. Katja, imaš prav, samo punce so pač nasplošno izrazile mnenja (ciljam na Diva forum, ker vem da si tam brala mojo objavo, ker identitete pač ne skrivam in je tudi nimam za kaj)
      Meni tvoj blog še zdaleč ni zato, ker sem nekaj napisala slab, kvečjemu mi niso vse kombinacije všeč.

      Si pa verjetno iz veliko negativnih komentarjev na zadnje stajlinge lahko sklepala, da puncam še zdaleč niso všeč- po drugi strani pa važno da se ti v njih dobro počutiš ne?

      Izbriši
  5. Essence linerji so meni eni boljših :) Če se ne motim so tega ki si ga porabila zamenjali z nekim čisto podobnim, tako da mogoče poskusi tistega? So mi pa tudi maskare všeč, samo mi je tista v rozi embalaži bolj všeč kot ta v črni :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sem zdej ravno danes enga vzela, pa mi je ful dobr :D (sem ravno iz šopinga, haha)

    Pa ful berem pohvale za tisto roza, jaz pa morm rečt, da mi je bila res dobra, vendar ne kot tale...mi je pa mela ful podobn učinek kot Avonova super shock.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images