Empties #1

13:40

No nekaj mi jih je le uspelo zbrati na kup.


Izdelke sem zbirala nekaj časa, potem so pa "po pomoti" leteli v smeti. Tako, da sem jih tokrat uspela zbrati nekaj in jih bom tudi ocenila, ter malo pokomentirala.


Andrelon Glans&Care, tale šampon je privlekla mama iz morja. Ga je morda katera videla kje pri nas?
Skratka šampon je super, čistilen, lase naredi res mehke in na otip niso suhi. Naredil mi je celo tako mehke lase, da so se mi bolj kodrali, kot ponavadi.

Schauma, spray za nego las, nažalost je šel iz prodaje :( drugače bi nakup definitivno ponovila, saj je bil moj najljubši spray po umivanju las. Lasje so se lepo razčesali, niso se vozlali, naredil je mehke lase,... Ko sem videla da gre iz prodaje (nekje začetek leta) sem vzela 2 embalaži in tole je zadnja.

Essence wash gel, beseda "karneki" bi zelo dobro opisala tale čistilni gel. Ne vem, pri meni ni imel učinka. Sploh ne umije obraza, zelo čudno smrdi. Na koncu sem ga uporabljala za umivat roke, za obraz mi je bil katastrofa. Definitivno nebi ponovila nakupa! Si ne predstavljam, da bi imela še precej mastno kožo in mozolje, verjetno bi bil učinek še slabši.

Celine parfum , parfum sem dobila za darilo iz Venezuele. Mmmmm, pomojem najbolj bonbončkast pafum kar sem jih kdaj imela. Diši po sladkorni peni, spomni me na morje. Sem iskala kje bi ga lahko dobila pa nisem prišla do zaključka. Tako, da bom kar lepo pisala tej ki mi ga je prinesla, če bi se ga še kje dalo dobiti.

Klas silikoni, ne vem nek mešan občutek. Nekaj časa sem jih na veliko uporabljala, potem se nehala, potem sem spet začela. Verjetno bi jih spet kupila. V kratkem jih ne bom, ker imam veliko preveč silikonov in olj za lase, vendar verjetno bo tudi tale spet prišel na vrsto. Pa še cena je precej nizka, nekje med 4-5 €.


TBS olive body butter, a je sploh potrebno izgubljati besede? Najbolj dišeča masla za telo. Nakup bi definitivno ponovila, oziroma sem ga že, samo izbrala sem drugi vonj masla.
Koža je po uporabi res mehka in nahranjena, da ne govorim o tem kako noro diši.
Če bi prišla tale trgovina k nam v Slovenijo, bi se verjetno kar tja preselila.

Nivea Soft, dobila od none oziroma babice za darilo. Krema bi ocenila s 4/5, je pa definitivno nebi uporabljala za obraz. Z njo sem si mazala telo. Nakup bi mogoče ponovila poleti, vendar imam toliko krem za telo, pa nekatere si jih še sama mešam, tako da ne verjamem da bom ponovila nakup.

Argan body cream, tole kremo sem kupla v Limoniju za 10 € in jih je bila res vredna. Potem ko so zapirali Limoni sem šla na lov za njo pa je nisem več dobila.
Skratka, po sestavinah ni bila ravno najboljša, je pa meni naredila res mehko in nežno dišečo kožo.
Nakup bi ponovila, če bi jo ponovno kje našla.

Balea, vatke za odstranjevanje ličil. Za smešno ceno, 1 € so odlične! Poleg micelarne vodice jih imam vedno pri roki. Odstrani čisto vse, razen z vodoodporno maskaro imam nekaj težav. Nakup vedno ponovim, saj so priročni tudi za potovanja ali kar za v torbico. Ponavadi z njimi odstranjujem tudi razmazano maskaro, ko se ličim. Ker so res tanke in ne preveč mokre so odlične!


Poznate katere izdelke, kakšno mnenje imate o njih?

Pozdravčke, Kristina.

You Might Also Like

2 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images