KIKO xxx & Essence Night in Vegas

10:11

Ja, tale je bil moj prvi Kiko lakec ki sem ga kupila v Palmanovi Outlet , zadaj pa nimam nalepke s številko odtenka. Imam ga že kar nekaj časa, verjetno več kot 3 leta, mogoče celo 4. Res nebi vedela...

Slikano na dnevni svetlobi.




Tole sem za primerjavo slikala v notranjem prostoru, kjer ni bilo toliko svetlobe in je vidno, da lak pride temnejši, čeprav sem slikala s flešom, ker sem imela 50mm objektiv in brez fleša se mi je tresla roka, fotografije pa so posledično prišle precej motne in zmaknjene.


Tole je pa lak 4. dan! Tretji dan sem na lak dodala še eno plast in še Essence lak- Night in Vegas.

Na prvih fotografijah sem uporabila podlak in eno plast laka (ker je tale lak noro prekriven in sploh nista potrebne 2 plasti), na zadnji fotografiji pa sem tretji dan dodala še eno plast Kiko laka + Essence Night in Vegas lak.

Na žalost se za en mesec, mogoče še kaj več poslavljam od manikur. Polomili so se mi štirje nohtki, tako da sem vse porezala na minimalno in upam, da bodo čimprej prišli h sebi. Res nisem navajena imeti kratkih nohtov.

En lep pozdravček do takrat, jaz bom pa ta čas pridno zbirala oz nakupovala jesenske lakce.

Zanima me še kako se vam zdi ideja "BLOG SALE", ki sem opazila, da je postala kar precej popularna? Lahko bi si izmenjale ali za smešno ceno prodale izdelke.
No vsekakor me zanima vaše mnenje o tem!

Pozdravčke, Kristina.

You Might Also Like

2 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images