NAJLJUBŠE MASKARE 2016 / BEST MASCARAS 2016

17:38

 Čeprav smo že skoraj v sredini maja je to moja šele druga objava. Za mano je naporen mesec, poln novih izzivov in začinjen s poškodbo, ki pa je že skoraj ok. Pred tremi tedni sem bila zelo nerodna in sem si pri padcu napočila levi komolec. Ob razmišljanju za prihajajoče objave pa sem se spomnila, da že dolgo nisem naredila posta o najljubših maskarah. 
Če katera želi si lahko prebere moje pretekle poste o maskarah:

Za ogled klikni na napis

Tokrat imam v moji zbirki 2 "high end" maskari, YSL in Lancome, ter Avonove maskare. 
Avon SuperSHOCK je moja najljubša maskara že vsaj dobrih 5 let. Sicer pa če se že odločite malo več investirati v maskaro mislim, da z Lancomovimi je skoraj nemogoče zgrešiti.



LANCOME HYPNOSE VOLUME-A-PORTER

Link do ocene--- > klik 
Na povezavi vidite tudi kako izgleda maskara na trepalnicah, če bi katero zanimalo.

Gre za mojo najljubšo "high end" maskaro.  Že nasploh mi ima Lancome najboljše maskare v kategoriji dražjih. Ta prvo mesto zasede z lahkoto. Gre za maskaro, ki zelo lepo diši. Nanaša se enostavno, brez pacanja. Že od prve uporabe je ravno prav mokra in se tako tudi ne paca. Trepalnice loči in jih ne zlepi, tudi po treh ali štirih nanosih. Dodam jim volumen in dolžino. Takšnega efekta res nisem dosegla še z nobeno maskaro.
Cena: okoli 30 €
Ocena: 5/5


AVON BIG & MULTIPLIED VOLUME MASCARA & AVON FALSE LASH VOLUME MASCARA

Maskari sem dala kar v isto kategorijo, ker sta mi tudi po učinku zelo podobni. Kot prvo me prepriča krtačka, ki je pri obeh malo večja, vendar ni tista velika, s katero se ponavadi popacam. Krtačka lepo loči trepalnice in jih podaljša, ter jim doda volumen. Ne dela grudic. Edini minus, ki sem ga opazila je pri  FALSE LASH maskari, ko se posuši je nekoliko slabše mazljiva.
Obe maskari naredita xxl volumen, odlično pa se obneseta tudi kot zaključna maskara. Ponavadi prej nanesem SuperSHOCK maskaro, nato pa dodam ti dve. 
Cena: 5-10 € (odvisno od kataloga, veliko krat ju dobite znižani)
Ocena: 4.5 / 5 


False lash maskara ima malenkost večjo krtačko, bistvenih razlik pa sama ne opazim. Zgoraj omenjena je morda malo težja za odstranjevanje.


YSL VOLUME EFFECT FAUX CILS

Še ena odlična maskara, ki zeloooo, zeloooo podaljša trepalnice. Sicer je maskara namenjena volumnu in tisti, ki jo kupi zaradi tega ne vem če bo navdušen. Pri meni se je odlično obnesla kot maskara, ki mi podaljša trepalnice. Za volumen pa raje uporabim kakšno drugo. Kakorkoli, kljub visoki ceni je odlična maskara. Sicer sem našla manjši minus, ob nakupu je precej mokra in rabi nekaj uporab, da se pokaže v svojem veličastvu. 
Cena: okoli 35 €
Ocena: 3.5/ 5 (zaradi visoke cene in ker je na začetku precej moka)

Kljub vsemu bi se za to ceno veliko raje odločila za Lancomovo maskaro. Prvo zgoraj omenjeno sem dobila za darilo, drugo pa sem kupila v Milerju prejšnji mesec, kjer sem ob nakupu dobila za darilo še čistilec za obraz/odstranjevalec ličil.




AVON SUPER SHOCK MASCARA

Avon, vse čestitke za to maskaro. Je nekaj najboljšega in med top 5 Avonovimi izdelki. Tisti, ki je še ni preizkusil  jo dobi za smešno nizko ceno in jo nujno mora sprobati.
To maskaro že kar nekaj let uporabljam kot podlago za ostale maskare. Zakaj je tako posebna? Ker lepo loči in razdeli trepalnice, to je vse. Pripravi jih na nanos drugega in tretjega sloja maskare.
Za vse, ki še ne veste...sama vedno uporabljam 2 maskari. 

Cena: med 5-10 €
Ocena: 5/5


Katere pa so vaše najljubše maskare? Na katere cenješe prisegate? In katere so vaše najljubše "high end" ? Ste morda katero od omenjenih že preizkusile?

Pozdravček,
Kristina

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Prebrala sem nekaj dobrih ocen Collistarjevih maskar in razmišljam o nakupu. Si mogoče že probala kakšno njihovo? Lp, Simona

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sem in so mi bile večinoma vse všeč. Če te bodo mikale so nekje 30-40 % cenejše v Italiji, pogosto pa imaš tudi sete za precej smešno ceno. Se ti splača pokukati v kakšno Sephoro...

      Izbriši
  2. Tudi meni je Lancome TOP. ❤ Zadovoljna pa sem tudi z Avonovo Multiplied maskaro. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Si morda sprobala tudi violično verzijo Avonove maskare? Me precej zanima še kakšna primerjava...

      Izbriši
  3. Avonova Supershock krtačka izgleda podobna L'Orealovi Million Lashes s katero sem zelo zadovoljna :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images