L'OCCITANE ARMACHOLOGIE COLLECTION

15:04

AROMAKOLOGIJA IZ L'OCCITANA
Aromakologija je veda, ki preučuje vpliv dišav na dobro počutje in harmonijo. Je umetnost združevanja izbranih eteričnih olj, ki ustvarijo sproščeno ali energije polno vzdušje. Njen neusahljivi vir so dobrobiti edinstvenih aromatičnih rastlin, ki uspevajo v Provansi in Sredozemlju.

Olivier Baussan, ustanovitelj L‘OCCITANA, je že od nekdaj predan tej starodavni in preizkušeni umetnosti uporabe eteričnih olj. L’OCCITANE dragocena znanja s področja aromakologije skrbno neguje in poglablja vse od ustanovitve leta 1976.



Kolekcija je od 20. avgusta že na voljo v vseh poslovalnicah.


L'OCCITANE, rojen v Provansi – regiji, ki jo zeliščarji cenijo zaradi obilja naravnih danosti, se je kot eno prvih podjetij začel zanimati za eterična olja. Ti dragoceni koncentrati predstavljajo srce rastlin in so ključni element L'OCCITANOVIH raziskav pri snovanju formul, ki združujejo negovalne lastnosti rastlinskih aktivnih učinkovin in njihove aromatične dišave. Po 40 letih poglobljenih študij in opazovanj je L'OCCITANOV Oddelek za raziskave in razvoj pridobil obširno znanje o vplivu dišav na razpoloženje. Rezultat je kolekcija Aromakologija, ki spaja skrbno izbrana eterična olja v izjemno učinkovite komplekse za nego telesa in las.




     Piling gel za prhanje za ravnovesje, 250 ml

Odkrijte ritual za vzpostavljanje ravnovesja, ki bo prebudil vaše čute, vaše telo in duha pa sprostil! L'OCCITANOV novi Piling gel za prhanje za ravnovesje združuje naravno čistilno osnovo za penjenje in mešanico eteričnih olj za ravnovesje (cipresa, brin, limona, timijan, evkalipt). Piling gel, obogaten tudi z očiščevalnimi eteričnimi olji, pomaga poživiti kožo. Formula z zdrobom oljčnih koščic in delci limonine lupine nežno odstrani odmrle kožne celice in oskrbi kožo s kisikom. Gel vsebuje 100 % naravno dišavo za dokazano ponovno ravnovesje.

Cena: 15.80 €

  Maska za obraz za ravnovesje, 75 ml

Odkrijte ritual za vzpostavljanje ravnovesja, ki bo prebudil vaše čute, vaše telo in duha pa sprostil! L'OCCITANOVA nova Maska za obraz za ravnovesje združuje mešanico eteričnih olj za ravnovesje (cipresa, brin, limona, timijan, evkalipt) ter rastlinske in mineralne pudre, ki pomagajo odstraniti nečistoče s kože in zožiti pore. Formula s 100 % naravno dišavo osveži kožo ter jo naredi zdravo sijočo in mehko.

Cena: 21.90 €

 Vrečke za kopel za ravnovesje, 5 × 20 g

Odkrijte ritual za vzpostavljanje ravnovesja, ki bo prebudil vaše čute, vaše telo in duha pa sprostil! L'OCCITANOVE nove Vrečke za kopel za ravnovesje vsebujejo solne kristale iz regije Camargue, lupine citrusov in mešanico eteričnih olj za ravnovesje (cipresa, brin, limona, timijan, evkalipt). Vrečke s 100 % naravno dišavo, ki jih potopite v vročo kopel, povrnejo dobro počutje in dobrodejno delujejo na čute. 

Cena: 24.40 €



     Masažna krema za ravnovesje, 200 ml

Odkrijte ritual za vzpostavljanje ravnovesja, ki bo prebudil vaše čute, vaše telo in duha pa sprostil! L'OCCITANOVA nova Masažna krema za ravnovesje združuje izvleček iz divjega kostanja in mešanico eteričnih olj za ravnovesje (cipresa, brin, limona, timijan, evkalipt). Sveža tekstura pomaga navlažiti in krepiti kožo, spodbuja mikrocirkulacijo, oskrbi povrhnjico s kisikom in naredi kožo zdravo sijočo. Krema vsebuje 100 % naravno dišavo za dokazano ponovno ravnovesje.

Cena: 35.60 €

   Črno milo za ravnovesje, 170 g

Odkrijte ritual za vzpostavljanje ravnovesja, ki bo prebudil vaše čute, vaše telo in duha pa sprostil! L'OCCITANOVO novo Črno milo za ravnovesje združuje oljčno olje in evkaliptovo eterično olje. Milna pasta za telo očisti kožo in odstrani nečistoče, obenem pa pomaga izboljšati teksturo kože ter jo naredi mehko in svilnato gladko.

Cena: 22.40 €


Poživljajoči čistilni gel za roke in telo, 240 ml

L'OCCITANOV novi Poživljajoči čistilni gel za roke in telo združuje naravno čistilno osnovo za penjenje in mešanico poživljajočih eteričnih olj (pomaranča, grenivka, meta, limona, rožmarin). Peneč se gel s 100 % naravno dišavo poživi in nežno očisti kožo rok in telesa.

Cena: 14.70 €

Poživljajoče mleko za roke in telo, 240 ml

L'OCCITANOVO novo Poživljajoče mleko za roke in telo združuje karitejevo maslo in mešanico poživljajočih eteričnih olj (pomaranča, grenivka, meta, limona, rožmarin). Nežna negovalna formula s 100 % naravno dišavo pomaga navlažiti in zmehčati kožo rok in telesa.

Cena: 21.90 € 

  Sproščajoče olje za kopel, 250 ml

L'OCCITANOVO novo Sproščajoče olje za kopel s sončničnim oljem in mešanico sproščajočih eteričnih olj (sivka, bergamotka, mandarina, sladka pomaranča, geranija) je pravi recept za boljše počutje. Topljivo olje s 100 % naravno dišavo spremeni kopel v mlečno tančico in zagotovi trenutek popolne sprostitve.

Cena: 22.40 €





Sama sem bila v poslovalnici v Novi Gorici, kjer sem si ogledala in sprobala kolekcijo.
Kaj me je pritegnilo?
Definitivno maska za obraz (dobila sem tudi vzorček in jo bom stestirala) in pa seveda črno milo.
Milo je v bistvu kot neka mešanica med milom in gelom za tuširanje, je kot nekakšen trdi gel.

Vsekakor se vam splača pogledati v njihovi trgovini, kjer lahko vse izdelke sprobate (ja, tudi mila in gele za tuširanje- saj imajo na voljo umivalnik)

Sama se zelo rada sprehodim do trgovine v Qlandiji v Novi Gorici, saj so tam res prijazne prodajalke in mi vedno ponudijo tudi vzorčke če jih le imajo, 



You Might Also Like

2 komentarji

  1. Bere se super, bom morala it povonjat, naše prodajalke v Celju so tudi ful prijazne, no vsaj od mene:)

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images