CHANGES- SPREMEMBE

20:33

Z začetkom septembra bo minilo dve leti od »odprtja« bloga. Blog sem začela pisati zaradi veselja do kozmetike, rada sem prebirala ocene drugih blogerk in tako sem prišla na idejo, da bi tudi sama imela čisto svoj blog.



 Ime »La dolce vita« ali po naše kar »sladko življenje« sem se kar precej hitro spomnila, saj mi je bil ta rek od vedno všeč.

 Ves čas bloganja sem premišljevala kaj bi lahko naredila drugače in zadnje čase mi moj blog enostavno ni bil več všeč, postajal mi je dolgočasen, potrebovala in želela sem si spremembe, nekaj drugačnega.
 Zato sem prišla na idejo, da bloga nebi več ustvarjala sama ampak mu dodala nekaj svežine. Objave bi bile drugačne, teme pa malo bolj odprte.

 In tukaj je nekaj novega.
 Blogu sem spremenila obliko ( podrobnosti bodo dodane še naknadno, to je bolj površno), prav tako pa se še odločam za logo bloga (in ja, tukaj sem čisto brez idej, zato mislim, da bom morala še nekaj časa počakati) 

 Z veseljem pa lahko povem kaj bo novega na blogu:

 1. Fotografije bodo malo bolj »dodelane« in pri temu mi bo pomagala kolegica Diana

 2. Enkrat tedensko pa bo objava na temo las, nege las in frizur ki jo bo pisala moja sestra Maja, bodoča frizerka. 

3. Vsake toliko bodo objavljeni tudi kakšni outfiti in kuharski recepti

. Za konec pa želim vsem prelepo deževno sredo, hvala mojim zvestim spremljevalcem in zelo bom vesela tudi mnenja o novem izgledu bloga.

 Pozdravček, Kristina

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Oh super sprememba, super novosti..jst komaj čakam na vse nove stvari ki si si jih zadala...in ja meni je všeč nov dizajn bloga in tvoja.huuuda frizurcaaa:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ;)

      Haha ti pa o novi frizurci še preden je gor :D

      Izbriši
  2. malo mi daješ motivacije, da tud sama kaj spremenim, ampak po diplomi in vsem tem !
    mi je všeč da spreminjaš blog :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaa me veseli, da ti dajem ampak jaz sem rabla kar en čas, da sem malo uredila, pa še to ni vse. Ampak "končno" sprememba!

      Izbriši
  3. Luškana sprememba, vsekakor! :) Ko si omenila objave, ki jih bo objavljala tvoja sestra ... Nova frizura ti zelo pristaja :) Bi te pa vprašala s kod si si naložila novo podlago bloga? Sama sem prešla nazaj na staro varianto, ker sem imela čisto preveč problemov :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kar v google vpiši blogger template in ti jih vrže ven veliko, sicer pa tudi sama sem štorasta za to, tako da nisem sama urejala.

      Izbriši
  4. Meni je minimalistično všečen!

    OdgovoriIzbriši
  5. Lušna sprememba in se veselim novih objav. (:

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa sprememba :) Izgleda bolj sveže in profesionalno, tiste osnovne blogger teme so že tako preživete :D Se že veselim prihodnjih objav :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Full dobro izgleda. Res mi je bolj všeč kot prej.

    OdgovoriIzbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images