L'OCCITANE en Provence Pivoine Sublime - POPOLNA POTONIKA

16:24

Povabljena sem bila na nego obraza in predstavitev nove kolekcije POPOLNA POTONIKA.

Na nego obraza sem se prijavila v Qlandiji v Novi Gorici, kjer je tudi trgovina L`occitane ( nasproti trgovine Hervis in čisto blizu DMja in Spara)

Tam sta me sprejeli dve zelo prijazni punci, ki sta mi predstavili izdelke iz nove linije.
Nato mi je očistila obraz, nanesla meglico, serum, kremo in CC kremico iz nove kolekcije POPOLNA POTONIKA.
Za zaključek mi je nanesla še obarvan balzam za ustnice, nekaj ga je dodala tudi na lička, na veke pa mi je dodala nekaj bleščila.
Priznam, da ne zahajam veliko v to trgovino, obvezna stvar ki jo imam od L`occitane je krema za roke s karitejevim maslom, drugače pa večinoma tam kupim kakšno darilce.
Punce, ki tam delajo so res prijazne in strokovne, pa še vedno ko sem kaj potrebovala so mi same ponudile vzorčke, da sem doma sprobala, tudi če nisem nič kupila.

Izdelki so me že takoj prepričali, tako, da sem kar takoj kupila serum, CC kremico pa sem dobila za darilo. Na kratko, lahko rečem, da je CC kremica super za vse, ki želite samo malo osvežitve poleti in ne marate pudra. Mozoljev ne prekriva, tako da tukaj tiste ki rabite močno prekrivnost ne pridete na vrsto. Je pa super za vse, ki iščete samo malo osvežitve, velik plus je tudi SPF 20, ki me je od vsega pri kremici še najbolj pritegnil (obvezno v teh lepih dneh ki prihajajo uporabljajte tudi kremo z zaščitnim faktorjem)

Poleg tega sem dobila še vzorčke kreme za obraz in kreme za telo. Krema za obraz je krasna, obvezno jo bom kupila.

CC kremo in serum bom še dodatno ocenila, čez kakšne dva tedna ko ju dodobra sprobam. Prvi vtis je super.

Če katero zanima je trenutno akcija, ob nakupu dveh izdelkov dobite za darilo meglico za obraz.

Še enkrat se resnično zahvaljujem podjetju L`occitane in njihovim prijaznim puncam v Qlandiji Nova Gorica.


Cena CC kremice je 28 €, na voljo jo imate v 2 odtenkih- temnejši in svetlejši. Embalaža vsebuje 30 ml izdelka.
Cena seruma oz. izboljševalne esence za obraz pa je 44 € za 30 ml.
Na fotografiji spodaj še vzorčka kreme za obraz, ki jo bom definitvno kupila in kreme za telo, ki res vrhunsko diši.

Vse ostale cene izdelkov najdete na uradni spletni strani, kjer izdelke lahko tudi naročite. Naročila nad 40 € vam nudijo tudi brezplačno poštnino.
Sicer pa tiste, ki ste iz "mojega" konca lepo vabljene v simpatično trgovinico v Novi Gorici.



In še nekaj o novih izdelkih. Tekst in fotografije sposojene iz Facebook strani in PR gradiva.


IZBOLJŠEVALNA MEGLICA ZA OBRAZ POPOLNA POTONIKA, 100 ml

L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. Njegova moč je ujeta v novi Izboljševalni meglici za obraz Popolna potonika. Ultrafina in prefinjeno odišavljena meglica ima takojšen izboljševalni učinek. Pore so manj opazne, koža pa je nemudoma osvežena in se zdi obnovljena – preprosto polepšana.



 IZBOLJŠEVALNA ESENCA ZA OBRAZ POPOLNA POTONIKA, 30 ml

V L'OCCITANOVEM laboratoriju so ustvarili novi izboljševalni kompleks, ki združuje izvleček iz potonike in pigmente na mineralni osnovi za optično korekcijo polti. Ta inovativna kombinacija je srce nove kolekcije za izboljševanje polti Popolna potonika, ki nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Nova Izboljševalna esenca za obraz Popolna potonika je serum, ki daje občutek druge kože. Njegova sveža in ultralahka tekstura, primerna za vse tipe kože, pomaga opazno izboljšati stanje povrhnjice. Pore, gubice in nepravilnosti so videti zmanjšane. Koža je gladka in žametno mehka, polt pa je videti poenotena, sveža in sijoča.




KREMA ZA ROKE POTONIKA, 30 ml in 75 ml
L'OCCITANOVA Krema za roke Potonika je tako nežna kot potonikini cvetni listi. Negovalna formula pomaga zmehčati in nahraniti kožo zahvaljujoč karitejevemu maslu. Roke odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljena krema vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji. 





IZBOLJŠEVALNA CC KREMA POPOLNA POTONIKA SPF 20, 30 ml
Na voljo v nevtralnem in srednjem odtenku
V L'OCCITANOVEM laboratoriju so združili izboljševalen izvleček iz potonike, CC-pigmente, ki poenotijo kožo, in biserno sijoče delce. Rezultat je Izboljševalna CC krema Popolna potonika, ki nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Fina vlažilna tekstura CC kreme pusti koži dihati, med nanosom pa se spremeni in prilagodi polti ter ustvari ultranaraven videz. Svilnata tekstura se med nanosom spremeni in prilagodi polti ter ustvari povsem naraven videz. Polt je videti poenotena in sijoča, nepravilnosti so zabrisane. Uporabite jo lahko kot podlago za ličila ali pa samostojno za make-up naravnega videza.



 IZBOLJŠEVALNA KREMA ZA OBRAZ POPOLNA POTONIKA, 50 ml

V L'OCCITANOVEM laboratoriju so ustvarili novi izboljševalni kompleks, ki združuje izvleček iz potonike in pigmente na mineralni osnovi za optično korekcijo polti. Ta inovativna kombinacija je srce nove kolekcije za izboljševanje polti Popolna potonika, ki nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Nova Izboljševalna krema za obraz Popolna potonika z žametno teksturo, ki je primerna za vse tipe kože, nemudoma izboljša videz kože in jo sčasoma naredi vse lepšo. Koža se v vseh razmerah počuti globinsko navlažena zahvaljujoč posebni sestavi, ki ji pusti dihati in obenem na njej ustvari sproščajoč zaščiten film. Polt je nemudoma videti sveža, sijoča in spočita. Pore, gubice in nepravilnosti so videti zmanjšane. Koža je žametno mehka in gladka. Vaš obraz bo zasijal v popolnosti naravne lepote ...





 EAU DE TOILETTE PIVOINE FLORA, 75 ml

V srcu departmaja Drôme se čas ustavi, ko zacveti potonika. V L'OCCITANOVI Eau de Toilette Pivoine Flora je ujet minljivi trenutek, ko potonika nima več popkov, cvet pa se še ni razprl. V tem čarobnem trenutku se vse spremeni. Sveže zelene note prepuščajo dišavo mehkim cvetličnim akordom.

GEL ZA PRHANJE POTONIKA, 250 ml
L'OCCITANOV Gel za prhanje Potonika, ki vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji, se spremeni v lahkotno peno, ki nežno očisti telo. Kožo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike.

DVOFAZNO OLJE ZA KOPEL POTONIKA, 250 ml 
- OMEJENA IZDAJA -
L'OCCITANOVO novo Dvofazno olje za kopel Potonika spremeni vodo v dišavno kopel, ki zmehča kožo in jo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljeno olje vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji. 

LEPOTILNO MLEKO ZA TELO POTONIKA, 250 ml
L'OCCITANOVO Lepotilno mleko za telo Potonika, obogateno s karitejevim maslom, vlaži in mehča kožo. Lahka in tekoča tekstura se hitro vpije in kožo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljeno mleko vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji. 



TOALETNO MILO POTONIKA, 75 g
L'OCCITANOVO Toaletno milo Potonika nežno očisti roke in telo. Kožo odišavi s prefinjeno zeleno-cvetno dišavo, ki so jo navdihnile cvetoče potonike. Odišavljeno milo vsebuje izvleček iz potonike iz departmaja Drôme v Franciji. 


Več o samo liniji lahko najdete na Facebook strani ;)

Vam je kateri izdelek iz linije všeč in si ga boste omislili?
Tiste punce, ki ste bile povabljene na nego obraza, kako ste bile zadovoljne?


You Might Also Like

2 komentarji

  1. odvisno na katero prodajalko naletiš v novi gorici je pa res da niso vsiljive in rade pomagajo, žal pa ponavadi niso radodarne z vzorčki.
    CC kremo bom pa po tvojem predlogu res šla izprobat, parfum in kremo za obraz pa sem že kupila takoj ko je kolekcija prišla vn.
    Anja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so do zdej pa vedno dale, celo same ponudile, tudi ko nisem nič kupila.
      Jaz si morem pa nujno omisliti še kremo za obraz, parfum mi sicer lepo diši ampak me ni tako prepričal, kot ostalo, morem it še enkrat povonjat ;)

      Izbriši

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images